Wysłany: 31 Maj 2010, 16:43 Temat postu: PTMA Admin
Witam. Jak już wspomniałem z tą edycją kończy się moje adminowanie PTMA i myślę, że najlepszą formą przejęcia stanowiska będą wybory scenowe.
W tym temacie proszę, aby zgłaszały się osoby chętne do przejęcia stanowiska admina PTMA wraz z argumentacją, jaką chcecie zachęcic ludzi na głosowanie na siebie.
Ankieta za kilka dni / jeśli chętny będzie jeden to z głowy.
Chciałem zacząć jakoś oficjalnie, ale nie uda mi się to za Chiny... Otóż Biluś oraz niżej podpisany NBlast zgłaszamy się do zorganizowania kolejnej edycji PTMA.
Mając w zanadrzu parę pomysłów postanowiliśmy wspólnie podjąć się przygotowania następnej edycji. A oto nasze "ficzery":
- Wspólnie mamy 6 lat doświadczenia na scenie TM. Byliśmy liderami drużyny Republiki Herbacianej (pozdrawiamy Loxa ), a także byliśmy i jesteśmy członkami X-Treme X-Tea
- Mamy doświadczenie w organizacji scenowych wydarzeń (m. in. Wehikuł Czasu, Liga F1, RH Cup)
- Czasem można nas spotkać na różnego rodzaju LANach, więc nie jesteśmy anonimowi
Zamierzamy też wprowadzić kilka innowacji. Żal mi teraz je wyjawiać, bo chcielibyśmy zrobić Wam niespodziankę, ale i tak będziemy starać się zaskakiwać na każdym kroku:
- Prócz sygnaturek-medali, dedykowane avatary oraz skiny samochodów dla zwycięzców
- Oprawa wykraczająca poza tmpl. Trasy przedstawiające kandydatów... może nawet minieventy...
Wszystko to jesteśmy w stanie wziąć na nasze barki. Co Wy na to? _________________
Na pewno pojawią się propozycje nowych kategorii, ale to wszystko jest do przedyskutowania ze sceną, a na to mamy jeszcze czas. _________________
[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]