Niniejsza strona wykorzystuje pliki cookies. Informacje uzyskane za pomocą cookies wykorzystywane są głównie w celach statystycznych.
Masz możliwość wyłączenia ich w przeglądarce. Pozostając na stronie godzisz się na ich zapisywanie w Twojej przeglądarce.
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyZaloguj
ważne pytanie - po latach
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Vox Populi » Off-Topic
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  

No to jak?
ZA
46%
 46%  [ 18 ]
czy ...przeciw? oO
53%
 53%  [ 21 ]
Wszystkich Głosów : 39

Autor Wiadomość
[CDD] haiyoshi
Doświadczony driver

PostWysłany: 06 marca 2011, 20:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Drunk till fuckin death!

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Seraphim
V.I.P.

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: 06 marca 2011, 21:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Hmm ciekawy temat, ja osobiście nie mam nic przeciwko, ale nie jestem jakimś zwolennikiem, jak chcesz to proszę bardzo. Natomiast jestem przeciw 11, lub 12-letnim dzieciom, które muszą na każdej stronie umieszczać w podpisie marychę, które muszą wywalać na fejsbuku jako zdjęcie profilowe marychę i które muszą mieć na swoim telefonie co najmniej 50% raperów/pseudo-rastamanów śpiewających zalegalizuj to dziffko!, a tymczasem najbliższy kontakt z marychą mieli w grafice na googlu. To samo zresztą z dzieciakami, które kupują sobie twintipy za 1200 zł, żeby ładnie przejechać cały snowpark slalomem i byle nie wyskoczyć na 20 cm górce (sic!). Mogę jeszcze podać przykład, jak raz jechałem rowerem w Wilanowie (z Lasu Kabackiego) i zobaczyłem dwóch "skejtów", którzy jeździli na tych bmx'ach i deskach, żeby jeden z nich zrobił przez 20 minut zrobił nieudanego olliego, ale laski zawsze polecą na skejtów. Rolling Eyes
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
eXiliado skt7
Pirat drogowy

Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: 07 marca 2011, 18:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Seraphim napisał:
ale laski zawsze polecą na skejtów. Rolling Eyes
\
Laski teraz lecą na przygłupów, którzy ćpają/piją i pokazują co to nich za kozaki.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
*тсω* Meg
Furious Admin

Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: 07 marca 2011, 18:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

skt7 napisał:
Seraphim napisał:
ale laski zawsze polecą na skejtów. Rolling Eyes
\
Laski teraz lecą na przygłupów, którzy ćpają/piją i pokazują co to nich za kozaki.

Ja to się zastanawiam jakie Wy dziewczyny znacie. :shock:

Powrót do góry
NN~ maziarz
Zaczyna szaleć na ulicach

PostWysłany: 07 marca 2011, 19:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Meg. Niestety jeśli weźmiemy pod uwagę przedział wiekowy dajmy 16-19 (~) To jest niestety prawda.Choć zdarzają się wyjątki.

Powrót do góry
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

PostWysłany: 07 marca 2011, 19:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

maziarz napisał:
Meg. Niestety jeśli weźmiemy pod uwagę przedział wiekowy dajmy 16-19 (~) To jest niestety prawda.Choć zdarzają się wyjątki.

których powiedzmy sobie szczerze jest mało Razz zreszta mam wrazenie ze te 2-3 roczniki po mnie to sa 10x glupsze od mojego rocznika -.-

Powrót do góry
NN~ maziarz

PostWysłany: 07 marca 2011, 19:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

To można wyraźnie zauważyć że z roku na rok jest coraz gorzej...Dziewczyny się nie szanują z chłopakami podobnie jest.
Ogólnie teraz moda jest na jaranie.
Ja nie mam nic przeciwko. Ale jeśli byłoby legalne, zbyt łatwy dostęp do tego mieliby właśnie Ci młodsi. A to byłby już problem.

Nie wiem ile w tym prawdy, ale obejrzeć można Smile

Powrót do góry
*тсω* Meg
Furious Admin

Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: 07 marca 2011, 19:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Eh, no nie wiem sama na jakim świecie ja żyje, widocznie nigdy nie obracałam się w towarzystwie takich dziewczyn i obracać nie mam zamiaru. Sama mam (jeszcze, chociaż już niedługo :/) 19 i palenie czegokolwiek mnie odrzuca a nie imponuje mi, "skejci" na sile i inne pozerstwo śmieszy, tak samo jak uleganie nałogom tylko dlatego, że są "modne". Na pocieszenie powiem, że znam sporo dziewczyn takich jak ja, chociaż fakt, żadna młodsza nie jest...
Powrót do góry
NN~ maziarz

PostWysłany: 07 marca 2011, 19:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Magdaleno! Bo Ty "nasza" jesteś Smile A co nasze to cudowne, idealne , och ach Smile
Wystarczy popatrzeć co się dzieje w gimnazjach teraz. A to co było kilka lat temu, całkiem inny świat. Strach pomyślec co będzie za kilka następnych...

Powrót do góry
mikohn_vegas

PostWysłany: 07 marca 2011, 21:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Lexiu napisał:

b) argument o zmniejszeniu się grup przestępczych powinien do Ciebie przemówić, bo gdzie siłą się nie dojdzie (no nie wiem czy odpowiednie służby są rzeczywiście tak skuteczne jak twierdzisz), tam pieniądzem uderzy. Zwykły marketing - gdy w sklepach będzie dostępna czysta, legalna marycha to grupy przestępcze po prostu stracą pole do handlu w dziale narkotyków miękkich. Słyszałeś może o jakichś wielkich, udaremnionych próbach przemytu alkoholu albo papierosów lub handlu nimi? Bo ja nie.

A czy grupy przestępcze, które stracą pole manewru w handlu maryśką staną się wtedy np. grupami pomocy społecznej? Czy przestępca, który w branży "szkoli" się pół swojego życia weźmie się za normalny interes?
To jest taki pieniądz stary, że ten marketing możesz sobie wsadzić w dupę (bez urazy Wink), po legalce trzeba będzie szukać następnej "roboty".

Ktoś tam napisał (chyba Joker), że palenie jest dla ludzi myślących. Szkoda tylko, że tak dużo sięgających po marihuane to ludzie nie myślący. W Polsce można by zalegalizować to ale pod warunkiem, że uruchomimy komory gazowe i najpierw wybijemy wszystkie podejrzane zryte skejtowskie pyski, dresiarskie amstaffowskie pryszczole i ich ladacznice.

Powrót do góry
Toby
Forever Troll!

Ostrzeżeń: 9

PostWysłany: 07 marca 2011, 21:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

maziarz napisał:
Ja nie mam nic przeciwko. Ale jeśli byłoby legalne, zbyt łatwy dostęp do tego mieliby właśnie Ci młodsi.

Nie wiem czy wiesz jak łatwo jest kupić zioło..
Czasem nawet łatwiej niż alkohol.. :>

Piszecie tam też, że teraz wszyscy podążają za modą, więc są skejtami, jarają itd.
No nie wiem jak wy, ale ja takich ludzi nie cierpię..
Po prostu nie rozumiem, co w byciu takim człowiekiem jest fajne.. (choć może niektórzy lubią się stawać cipkami i pizdami.. No cóż.. "Ważne, że jesteś 'zajebisty'".

Np. Ja nigdy nie podążałem właśnie za taką "modą"..
Kiedy ja elegancko umawiam się ze znajomymi na piwo, skejci mówią "trza się najebać!"
Kiedy ja od czasu do czasu lubię sobie pobakać, skejci wydają 90% swojej kasy właśnie na zioło.. Potem uważają siebie za zajebistych, bo "Stary ja jaram co parę dni!"
To tak jak można się wkurwić, kiedy ty jesteś ogromnym fanem jakiegoś zespołu, a jakiś ziomek po usłyszeniu jednego ich utworu w radiu, od razu ściąga całą ich dyskografie i uznaję się za największego znawcę itp itd whateva..
Ech..

Sorry za trochę nieposklejane ładnie zdania, ale dopadła mnie jakaś choroba.. ;/
Już wracam do łóżeczka.. Smile

Powrót do góry
Seraphim
V.I.P.

PostWysłany: 07 marca 2011, 21:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

@Toby, to zachowanie jeszcze od biedy można uznać za stosowne.

Ale jak koleś kupuje se Armady z tego sezonu (El reye) i jedzie slalomem przez snowpark to można ku*wicy dostać, albo jak wpierdziela się na skocznie, żeby w ostatnim momencie wychamować i wylecieć na 10 cm (sic!)

Powrót do góry
Kubek

PostWysłany: 07 marca 2011, 21:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Toby, cięzko być fanem zajebistego zespołu lecącego w polskim radiu, bo takiego nie ma Very Happy

Maziarz, nie wiem ile masz lat, ale zakładam ze pewnie koło 18stki. Piszesz, że jest moda na jaranie, i dziewczyny to same "kurwiszonki". A tak naprawdę, nie wiem czy jest modniejsze. byłeś młodszy, to ludzie z którymi się zadawałeś nie palili trawy, tylko udawali Songo, a starsi w piwnicy palili skuna. Wiec popatrz na to tak. Kiedyś laski nie zachodziły w ciąże jak miały 15 lat? Nie wiesz, bo miałeś to w d*pie, i nie wiedziałeś co to znaczy do końca.

Co do łatwości dostania, z niczym nie ma problemu jak pisał Toby.
A co do pseudo skejtów, i pozerów co chodźą w luźnych ciuchach, słuchają z telefonu Lil Wayna, albo Floridy, czy czegoś tam, i uważają się za znawców rapu to nie jest wina zielska, tylko raczej wina mediów.

A poza tym właśnie w niektórych wypowiedziach ukazuje się uprzedzenie polaków. Dres-pojeb bez mózgu, skejt-nic wiecej niż szerokie spodnie. Na szczęście nie każdy taki jest. Integrują się z jakąś subkulturą i w pewien sposób zobowiązuje ich to do noszenia takich a nie innych ciuchów. Czy jak widzicie kogoś w koszulce Iron Maiden, to przywieszacie mu etykietkę że zabija koty i wyznaje szatana? I odrazu przekreślacie?

Seraphim-skąd wiesz, że dopiero co nie kupili sobie tych zabawek i dopiero się uczą?

Powrót do góry
Toby
Forever Troll!

PostWysłany: 07 marca 2011, 22:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Jeszcze tylko dopiszę, że z natury jestem bardzo przyjaźnie nastawionym człowiekiem.. Very HappyVery Happy
Taki skejcik może sobie robić co tylko zechce, przy tym mnie wkurwiając. Ja będę miał na to wyjebane, ale żal mnie ściska, jak widzę na ulicy masę tak samo wygladających i zachowujących się bananów.. =.=
Zero oryginalności..

PS. Czy jak mam NewErkę, to znaczy, że jestem skejtem/bananem? :<

Powrót do góry
NN~ maziarz

PostWysłany: 07 marca 2011, 22:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

[quote="Kubek"]

Maziarz, nie wiem ile masz lat, ale zakładam ze pewnie koło 18stki. Piszesz, że jest moda na jaranie, i dziewczyny to same "kurwiszonki". A tak naprawdę, nie wiem czy jest modniejsze. byłeś młodszy, to ludzie z którymi się zadawałeś nie palili trawy, tylko udawali Songo, a starsi w piwnicy palili skuna. Wiec popatrz na to tak. Kiedyś laski nie zachodziły w ciąże jak miały 15 lat? Nie wiesz, bo miałeś to w d*pie, i nie wiedziałeś co to znaczy do końca.

[/quote]

Hmm... Wystarczy że wejdę do mojego rodzimego gimnazjum i widze różnicę.
Wiem jak było kilka lat temu a jak jest teraz.To co dzieje się teraz w polskich gimnazjach, to jak uczniowie traktują nauczycieli a nawet samych siebie przekracza wszelkie granice.
Tak moda na jaranie jest. Bo ja mając 13 lat nie wiedziałem za bardzo co to jest zioło. A teraz znam kilka przypadków 13latków którzy średnio raz w tygodniu na ostrej zajebce chodźą... To też zależy od środowiska, miasta.
A co do dziewczyn... Wystarczy wejść na byle jaką wiejską sztacheta party. Tam dokładnie widać co "gorące" 15 potrafią robić Smile

Powrót do góry
*тсω* Pawel
Team Poland

PostWysłany: 07 marca 2011, 22:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Kubek, to nie wina mediow, media prawie zawsze manipulowaly, a to Ruscy zamach na prezydenta!!11, a to zamach na Kubicę, takie ostatnie swieze njusy. To wina idiotow z mozgiem wielkosci orzeszka ziemnego, ze ulegaja mediom, daja się manipulowac. Nie zawsze trzeba miec swojego zdanie na dany temat, czasem może się ono zgadzac z tym, co mysli wiekszosc, ale na litosc boska, trzeba samemu pomyslec nad tym, wyciagnac wnioski, a nie powtarzac za wiekszoscia niczym malpa czy papuga.

Powrót do góry
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

PostWysłany: 07 marca 2011, 22:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Toby napisał:

PS. Czy jak mam NewErkę, to znaczy, że jestem skejtem/bananem? :<

jak masz co?! Very Happy(brak mi tego slowa w moim slowniku)

a w ankiecie brakuje odpowiedzi "obojetne mi to"

Powrót do góry
NN~ maziarz

PostWysłany: 07 marca 2011, 22:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Jeśli się nie mylę chodzi o... buty?

Edit:
d*pa. Marka. New Era Very Happy

Powrót do góry
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

PostWysłany: 07 marca 2011, 22:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

<--- starocie, wypadlem z obiegu :< Happy

Powrót do góry
Toby
Forever Troll!

PostWysłany: 07 marca 2011, 22:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

[img]www.fast-autos.net/diecast-cars-models/diecast-car-image-large/new-era-59fifty-mlb-baseball-hat-ny-yankees-red-7-1-4_260708298159.jpg[/img]
Very Happy

Powrót do góry
Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Vox Populi » Off-Topic Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Strona 2 z 4

Skocz do: