Wysłany: 20 sierpnia 2011, 21:20 Temat postu:
daniel! napisał:
Ktoś napisał, że samochód przyśpiesza dosyć dziwnie bo z jakimś lekkim opóźnieniem i na dodatek bardzo energicznie, dla mnie brzmi to tak, ze techy a na pewno jazda w ciasnych zakrętach to będzie porażka.
Nie wiem, dlaczego próbujesz na siłę wpasować styl jazdy ze Stadium do Canyon. Techy będą (już są - Dominhead zrobił dwie fajne techniczne mapki), ale raczej nie takie same jak w TMN. Owszem, podobne - bazujące na drifcie, z ostrymi zakrętami, etc etc. Ale nie takie same. _________________ Discord: vanitasss
Kolejna sprawa: widać, że TM2 ma cholernie potężne możliwości tworzenia filmów, co mnie bardzo, ale to bardzo bawi i z pewnością, jeśli bym zakupił - wróciłbym do robienia.
Inna sprawa to to, iż filmik jest bardzo, ale to bardzo ładnie zrobiony, a jak wiadomo - dobry trailer to połowa sukcesu reklamy Dalej strasznie się ociągam z kupnem, niby mam te 20€, ale dalej się boję, że będzie to kasa wywalona w błoto
Podobno dziś 14 września miała wyjść oficjalna wersja TM2, posiadaczy proszę o opinie co poprawili w porówananiu z betą i jaka to teraz gra. _________________
i wyszła. Z tym że szkoda że nie w wersji pudełkowej... i muszę czekać do 1 października bo mi jeszcze pieniądze na konto nie wpłynęły Głos oddaję do tych co mają.
U mnie aktualizacja przebiegła bez problemu.
Nie widzę żadnych poprawek w jeździe.Może jeszcze za mało testu, ale jazda po piachu, czy ścianach itd. dalej bez zmian.Miałem nadzieję że to zmienią, bo tam zero przyczepności, ale zonk.Dodali parę duperelek i chyba na tym koniec.
U mnie też aktualizacja wypadła poprawnie. Liczyłem, że w stosunku do bety4 dodają w edytorze brakujące lustrzane zakręty ( 1-9-2, 1-9-3, 1-9-4, 1-9-5). Niestety, w pełnej wersji ich nie ma - czyżby zapomnieli :shock: . Może jeszcze dodają potem.
Ogólnie to jestem zadowolony z canyonu. Fajnie się jeździ, a drift to jest miodzio. Skręciłem na prędko repa z ostatniej mapki. Może kogoś przekona do kupna .
&feature=player_embedded