Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Alpine
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
*NS* luka
Rudy
Ostrzeżeń: 3 Posty: 816
|
Wysłany: 30 sierpnia 2011, 11:31 Temat postu: |
|
|
1 lol mi się nie podoba z tego względu, że wszędzie masz nawalone klocek na klocku, czego konsekwencją jest głupie miganie, które mnie strasznie wkurza czas. 9.54.
2 lol, 1. ocziwiście miganie musi być ehh, przeżyje, ale po co miganie tam gdzie mogło go nie być? 2. trasa zbyt prosta, jeden zeskok i do mety, bez żadnego driftu etc. dodana niepotrzebnie "jazda swobodna" czas 11.43
3 lol, takich llolów jest pełno, ponownie zbyt prosta mapa, dodaj jakiś element trudniejszy, bo ta mapa jest zwyczajnie zbyt prosta, po co dodawać speeda na starcie jak można 1 klocek po starcie, a efekt będzie jeszcze lepszy. czas 10.02
Może nie jestem dobrym graczem, albo trasy były zbyt dobre jak na mój gust, ale mi się nie podobają, bo są zbyt proste. Nadużywasz też unlimittera.. jak nie musisz tego uzyć, to po co mixować klocki, jak może być taki sam efekt bez mixowania. Może jakbyś poprawił AT, to by był wiekszy fun, żeby Cie pobić, a tak to 3 przejazdy na mape, czasy każdego mieszczące się zapewne w 0.03. Wskazówka dla Ciebie, spróbuj zrobić kilka map bez unlimittera, a jak już je zrobisz to pojezdzij dłużej, jak wydaje się mapa zbyt banalna to dodaj jakiś trudniejszy element, ale nie taki, żeby odrazu zepsuć zabawe, jakiś drifcik, etc.
Tyle.
Powrót do góry |
|
|
Alpine
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
zame