TrackMania Poland Forum - Zobacz temat - Problem z serwerem HELP
Niniejsza strona wykorzystuje pliki cookies. Informacje uzyskane za pomocą cookies wykorzystywane są głównie w celach statystycznych.
Masz możliwość wyłączenia ich w przeglądarce. Pozostając na stronie godzisz się na ich zapisywanie w Twojej przeglądarce.
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyZaloguj
Problem z serwerem HELP
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Pomoc » Pomoc
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
[rr]Matt
Jeździ konno


Dołączył: 03 Maj 2012
Posty: 32


PostWysłany: 17 Maj 2012, 18:33    Temat postu: Problem z serwerem HELP Odpowiedz z cytatem  

Siemka mam problem z serwerem jest taki problem ze na serwerze znajduje się Freezone i nie da się na niego wejść jedynie przez linka proszę o pomoc co mogło się zepsuć i dlaczego
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
Soap
Doświadczony driver


Dołączył: 05 Lis 2011
Ostrzeżeń: 4
Posty: 104

Skąd: Z Tuławek ok.Olsztyna

PostWysłany: 18 Maj 2012, 16:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

ja masz kupny to zgłoś dla administratora może nie płacisz 250 cc
_________________

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
[rr]Matt
Jeździ konno


Dołączył: 03 Maj 2012
Posty: 32


PostWysłany: 18 Maj 2012, 18:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Samo pobiera cc od tego co się ma na nim serwie czyli ode mnie
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
NHF>Pepino
Jeździ konno


Dołączył: 17 Maj 2009
Posty: 32


PostWysłany: 20 Maj 2012, 11:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Rohanmatt napisał:
Samo pobiera cc od tego co się ma na nim serwie czyli ode mnie


To napisz czy masz konto united aby brało ci CC.
Możliwe że masz źle uruchomiony skrypt FreeZone dlatego nie działa.
Wejdź na serwer i wpisz /afk i jak zobaczysz w lewym rogu taki napis jak tu

to wszystko jest ok.
Jeśli nie to znaczy że skrypt nie działa.

_________________




Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
[rr]Matt
Jeździ konno


Dołączył: 03 Maj 2012
Posty: 32


PostWysłany: 24 Maj 2012, 17:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Dzięki już wszystko działa usuńąłem fz i dałem na nowo i teraz jest git Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Pomoc » Pomoc Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

POWERED BY YARD COPYRIGHT © 2006-2017 TMPL.INFO DESIGNER? JAKI DESIGNER?