Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
JarOo
Zaczyna szaleć na ulicach
Ostrzeżeń: 1 Posty: 381
|
Wysłany: 12 czerwca 2012, 23:18 Temat postu: |
|
|
Według mnie to ... znowu gówniany taktycznie mecz Smudy. Oczywiście nie najlepsza jedenastka wyjściowa tylko jego ulubieńcy. Zmiany omg jeszcze o sensowność wejścia Mierzejewskiego można się spierać. Ale za to zmiany Matuszczyka (rezerwowego piłkarza z 2 bundesligi, który nie powinien nawet być w 26 powołanej) zrozumieć w przez ponad godzinę od zakończenia meczu zrozumieć logicznie nie umiem. Dodatkowo Brożek w 92 wszedł na stały fragment (fakt przyfarciło się, że piłka do niego trafiła i strzelił), ale nie jest to piłkarz wysoki ani słynący z gry głową i było to kompletnie niepotrzebne, chyba, że w 80-85, żeby miał z 1-2 akcje (po ziemi). Każdy obywatel na same stadiony z podatków wydał około 23 złote na budowę, a razem z resztą inwestycji około eurowych (nie mam danych ile to wszystko kosztowało) myślę, że gdzieś koło 100 zł. Już nie mówię, że jest nie konsekwenyny w tym co mówi (tyle tego było, że by kilka godzin pisać). Dyzma miał 3 lata na zbudowanie świetnej drużyny (Ukraińcy po 1 meczu wydaję się, że zbudowali), która by dobrze grała, a nie ledwo co remisowała na euro. Niech on nie robi w ciula nieświadomych obywateli i nie robi propagandy sukcesu, jaki to sukces z Rosją i Grecją remis. Jak temu dziecku szczęścia się nie uda wygrać z Czechami to naprawdę nie wiem co powinno się z nim zrobić, oczywiście już widzę jak się nie uda jak swoją łamaną polszczyzną się tłumaczy, że dobrze się zaprezentowali przez te remisy.
Powrót do góry |
|
|
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin
Pochwał: 69 Posty: 3570
|
Wysłany: 13 czerwca 2012, 0:20 Temat postu: |
|
|
Dopiero dziś do mnie dotarło, że Smuda to kobieta - jego ruchy, jego sposób wysławiania się, jego decyzje i jego logika (czyt. brak logicznego rozumowania w jakiejkolwiek sytuacji). Ten facet nawet nie potrafi być uparty, chyba że za przejaw takiego zachowania uznamy brak przeprowadzania zmian, z tym że on zawsze dawał sporo zmian, więc to jednak odpada.
I dopiero dziś zrozumiałem, jakim sukcesem są wywalczone remisy w spotkaniach z Grecją i Rosją, gdy kadrę prowadzi ktoś, kto nie wie, co to spalony. Bo on(a) musiał(a) tworzyć całą kadrę od nowa, mając do dyspozycji najlepsze trio dwukrotnych mistrzów swojej rodowitej ligi, rozchwytywanych przez ManU, Real, Inter i inne potęgi; dwóch bramkarzy z klubu, który zajął trzecie miejsce w Premier League; przynajmniej trzech innych piłkarzy potrafiących biegać 90 minut na boisku z Bundesligi i Ligue 1.
I dziś było widać, jak faceci, którzy może i chcieli wpierdolić Ruskim, musieli sterczeć na swojej połowie, bo kobita im kazała. Wkurwiła mnie totalnie jedna sytuacja, gdzie mogła pójść kontra (z której pewnie i tak nic nie było, bo rywale się cofali, ale mogła pójść...), jednak nasi dosłownie stanęli sobie we trójkę z piłką przed polem karnym i tylko ch** wie, na co czekali. Musieli stanąć, bo Smuda kazał grać innymi trzema z przodu i nikt nie wiedział, który z tej trójki ma wybić piłkę do przodu, jednocześnie mając świadomość tego, że żaden z nich za żadne skarby nie może przebiec dziesięciu metrów, bo dostanie klapsa... ch** do dupy.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
~FM~ Piotruś
Pirat drogowy
|
Wysłany: 13 czerwca 2012, 9:01 Temat postu: |
|
|
ShaDDy napisał: |
jednak nasi dosłownie stanęli sobie we trójkę z piłką przed polem karnym i tylko ch** wie, na co czekali. |
Też mnie to zciśnieniowało, w stronę ojca się wydarłem "A oni co k**wa? Przerwa na faję do chuja pana?" Ta pierwsza połowa to normalnie tragedia jak dla mnie, ale Smudny musiał im coś powiedzieć w prze, bo środek pola to w ogóle takie kurde sterczące woły i jeden na drugiego z trzecim się gapią, Polański wziął na siebie zapierdol od bramki do bramki w drugiej połowie i chwała mu za to ale boje się że może nie zagrać z Czechami w sobotę...
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Outsid3r
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 1 Posty: 644
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin
Pochwał: 69 Posty: 3570
|
|
Powrót do góry |
|
|
Jack Bauer
Moderator
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1146
|
|
Powrót do góry |
|
|
Seraphim
V.I.P.
Ostrzeżeń: 1 Posty: 847
|
Wysłany: 13 czerwca 2012, 14:45 Temat postu: |
|
|
Outsid3r napisał: |
Raz sierpem! Raz młotem! W pseudokibicowską hołotę!
Jedyny plus to taki, że policja wpierdoliła się od razu z armatkami i bronią. |
Nie od razu. Pod Strefą Kibica w Warszawie czekali z dobre 30 minut (i byli obrzucani cały czas jakimiś petardami i butelkami). Chwile im to zajęło, a i tak jak zaczęli strzelać gumowymi nabojami i pryskać wodą to kilkudziesięciu staranowało barierki i weszli do Strefy. I w metrze chyba też były starcia, bo kiedy wszyscy wsiadali to dużo osób się krztusiło, więc rozpylili chyba jakiś gaz (nie wiem czy to był pieprzowy, ale objawy ludzie mieli podobne do przeziębienia).
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
ketrab
Ostrzeżeń: 1 Posty: 282
|
|
Powrót do góry |
|
|
*WDD* crowmaster_13
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 1 Posty: 771
|
|
Powrót do góry |
|
|
ketrab
|
Wysłany: 14 czerwca 2012, 6:24 Temat postu: |
|
|
Dużo grup prezentuje się równym poziomem. Ekipy boją się zaatakować więc grywają na czas...
_________________ TrackMania - I jedziesz dalej!
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
iam
Admin Mniejszy
Ostrzeżeń: 3 Posty: 2477
|
Wysłany: 14 czerwca 2012, 6:37 Temat postu: |
|
|
Które ekipy boją się zaatakować i grają na czas? Dania, Portugalia, Niemcy, Holandia? Czy może Grecy albo Polacy?
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Żegnam Was
Samochodowy prawiczek
Użytkownik zbanowany Zakaz pisania Ostrzeżeń: 4294967295 Posty: 0
|
Wysłany: 14 czerwca 2012, 13:59 Temat postu: |
|
|
kwestia taktyki tak na dobrą sprawę, ta drużyna co atakuje bardziej się otwiera, dużo goli pada z kontrataków, a z ataku pozycyjnego trudno coś ustrzelić, no chyba że wpadnie stały fragment gry. Przez pierwsze 5 minut, jest takie "sprawdzanie przeciwników" i któraś z drużyn mniej atakuje ^^, ale to nie znaczy, że przez cały czas tak to wygląda.
A tak komentując grupę B, to znowu mecz z duńczykami był ciekawszy.
Dzisiaj Włochy Chorwacja może być ciekawie.
Hiszpania - Irlandia to raczej odbędzię się bez niespodzianek.
stawiam na wynik dosyć wysoki Hiszpanii.
A Włochy Chorwacja, no cóż oby nie było 0-0
_________________ brak
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
CzuB
Ostrzeżeń: 1 Posty: 400
|
|
Powrót do góry |
|
|
Słowik
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 9 Posty: 1517
|
|
Powrót do góry |
|
|
ketrab
|
Wysłany: 14 czerwca 2012, 21:41 Temat postu: |
|
|
Zaje**ste.
Piękna gra hiszpanów. Szczególnie gole Silvy i Fabregasa.
Włochy-Chorwacja wg mnie nudny mecz, ale i tak brawa.
_________________ TrackMania - I jedziesz dalej!
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Żegnam Was
Samochodowy prawiczek
Użytkownik zbanowany Zakaz pisania Ostrzeżeń: 4294967295 Posty: 0
|
Wysłany: 15 czerwca 2012, 3:52 Temat postu: |
|
|
Hiszpanie jak na siebie to grali słabo, może to wynik dobrej gry Irlandczyków, bo mieli pomysł na grę, ale wyraźnie czegoś brakło.
Włochy-Chorwacja, niezasłużony remis, ale też i Włosi nie potrafili rostrzygnąć meczu kolejnym golem. Dwie bramki z Włochami ciężko nadrobić, ale cóż pociesza piękny Gol Pirlo, gra do końca gwizdka i wciąż szanse na wyjście z grupy.
Typy na mecz Ukraina - Francja?
Sercem za Ukrainą, a co tam typuje remis 2-2
Szwecja-Anglia?
nie jestem miłośnikiem dwóch zespołów, ale prawdopodbnie wygra Anglia 2-1 lub 1-0.
_________________ brak
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Soap
Doświadczony driver
Ostrzeżeń: 4 Posty: 104
|
|