Niniejsza strona wykorzystuje pliki cookies. Informacje uzyskane za pomocą cookies wykorzystywane są głównie w celach statystycznych.
Masz możliwość wyłączenia ich w przeglądarce. Pozostając na stronie godzisz się na ich zapisywanie w Twojej przeglądarce.
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyZaloguj
EURO 2012
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Następny 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Vox Populi » Off-Topic
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
JarOo
Zaczyna szaleć na ulicach

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: 12 czerwca 2012, 23:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Według mnie to ... znowu gówniany taktycznie mecz Smudy. Oczywiście nie najlepsza jedenastka wyjściowa tylko jego ulubieńcy. Zmiany omg jeszcze o sensowność wejścia Mierzejewskiego można się spierać. Ale za to zmiany Matuszczyka (rezerwowego piłkarza z 2 bundesligi, który nie powinien nawet być w 26 powołanej) zrozumieć w przez ponad godzinę od zakończenia meczu zrozumieć logicznie nie umiem. Dodatkowo Brożek w 92 wszedł na stały fragment (fakt przyfarciło się, że piłka do niego trafiła i strzelił), ale nie jest to piłkarz wysoki ani słynący z gry głową i było to kompletnie niepotrzebne, chyba, że w 80-85, żeby miał z 1-2 akcje (po ziemi). Każdy obywatel na same stadiony z podatków wydał około 23 złote na budowę, a razem z resztą inwestycji około eurowych (nie mam danych ile to wszystko kosztowało) myślę, że gdzieś koło 100 zł. Już nie mówię, że jest nie konsekwenyny w tym co mówi (tyle tego było, że by kilka godzin pisać). Dyzma miał 3 lata na zbudowanie świetnej drużyny (Ukraińcy po 1 meczu wydaję się, że zbudowali), która by dobrze grała, a nie ledwo co remisowała na euro. Niech on nie robi w ciula nieświadomych obywateli i nie robi propagandy sukcesu, jaki to sukces z Rosją i Grecją remis. Jak temu dziecku szczęścia się nie uda wygrać z Czechami to naprawdę nie wiem co powinno się z nim zrobić, oczywiście już widzę jak się nie uda jak swoją łamaną polszczyzną się tłumaczy, że dobrze się zaprezentowali przez te remisy.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin

Pochwał: 69

PostWysłany: 13 czerwca 2012, 0:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Dopiero dziś do mnie dotarło, że Smuda to kobieta - jego ruchy, jego sposób wysławiania się, jego decyzje i jego logika (czyt. brak logicznego rozumowania w jakiejkolwiek sytuacji). Ten facet nawet nie potrafi być uparty, chyba że za przejaw takiego zachowania uznamy brak przeprowadzania zmian, z tym że on zawsze dawał sporo zmian, więc to jednak odpada.

I dopiero dziś zrozumiałem, jakim sukcesem są wywalczone remisy w spotkaniach z Grecją i Rosją, gdy kadrę prowadzi ktoś, kto nie wie, co to spalony. Bo on(a) musiał(a) tworzyć całą kadrę od nowa, mając do dyspozycji najlepsze trio dwukrotnych mistrzów swojej rodowitej ligi, rozchwytywanych przez ManU, Real, Inter i inne potęgi; dwóch bramkarzy z klubu, który zajął trzecie miejsce w Premier League; przynajmniej trzech innych piłkarzy potrafiących biegać 90 minut na boisku z Bundesligi i Ligue 1.

I dziś było widać, jak faceci, którzy może i chcieli wpierdolić Ruskim, musieli sterczeć na swojej połowie, bo kobita im kazała. Wkurwiła mnie totalnie jedna sytuacja, gdzie mogła pójść kontra (z której pewnie i tak nic nie było, bo rywale się cofali, ale mogła pójść...), jednak nasi dosłownie stanęli sobie we trójkę z piłką przed polem karnym i tylko ch** wie, na co czekali. Musieli stanąć, bo Smuda kazał grać innymi trzema z przodu i nikt nie wiedział, który z tej trójki ma wybić piłkę do przodu, jednocześnie mając świadomość tego, że żaden z nich za żadne skarby nie może przebiec dziesięciu metrów, bo dostanie klapsa... ch** do dupy.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG MSN Messenger
~FM~ Piotruś
Pirat drogowy

PostWysłany: 13 czerwca 2012, 9:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

ShaDDy napisał:
jednak nasi dosłownie stanęli sobie we trójkę z piłką przed polem karnym i tylko ch** wie, na co czekali.

Też mnie to zciśnieniowało, w stronę ojca się wydarłem "A oni co k**wa? Przerwa na faję do chuja pana?" Ta pierwsza połowa to normalnie tragedia jak dla mnie, ale Smudny musiał im coś powiedzieć w prze, bo środek pola to w ogóle takie kurde sterczące woły i jeden na drugiego z trzecim się gapią, Polański wziął na siebie zapierdol od bramki do bramki w drugiej połowie i chwała mu za to ale boje się że może nie zagrać z Czechami w sobotę...

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Outsid3r
Pirat drogowy

PostWysłany: 13 czerwca 2012, 11:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Raz sierpem! Raz młotem! W pseudokibicowską hołotę!
Jedyny plus to taki, że policja wpierdoliła się od razu z armatkami i bronią.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin

Pochwał: 69

PostWysłany: 13 czerwca 2012, 14:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Wróżka Outsider.

http://www.press.pl/newsy/telewizja/pokaz/39198,Wpadka-Wiadomosci-TVP---sierp-i-mlot-jako-symbol-Rosji

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG MSN Messenger
Jack Bauer
Moderator

PostWysłany: 13 czerwca 2012, 14:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Nasi kibole udowodnili, że mają owies zamiast mózgu. Znowu się musimy za nich wstydzić.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
Seraphim
V.I.P.

PostWysłany: 13 czerwca 2012, 14:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Outsid3r napisał:
Raz sierpem! Raz młotem! W pseudokibicowską hołotę!
Jedyny plus to taki, że policja wpierdoliła się od razu z armatkami i bronią.

Nie od razu. Pod Strefą Kibica w Warszawie czekali z dobre 30 minut (i byli obrzucani cały czas jakimiś petardami i butelkami). Chwile im to zajęło, a i tak jak zaczęli strzelać gumowymi nabojami i pryskać wodą to kilkudziesięciu staranowało barierki i weszli do Strefy. I w metrze chyba też były starcia, bo kiedy wszyscy wsiadali to dużo osób się krztusiło, więc rozpylili chyba jakiś gaz (nie wiem czy to był pieprzowy, ale objawy ludzie mieli podobne do przeziębienia).

Powrót do góry
ketrab

PostWysłany: 13 czerwca 2012, 21:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Dzisiaj oba mecze ciekawie się zapowiadały. Portugalia chciała zdobyć szansę na wyjście z grupy, a Dania miała już tę szansę i nie chciala jej zmarnować. Mecz fajny. Holandia chciała zdobyć punkty, a Niemcy zdobyć pewniejsze wyjście z grupy. Pomarańczowi przez pierwszą połowę stali, potem zaatakowali. Świetna gra naszych sąsiadów. Może to zwycięzcy E12? Very Happy

Powrót do góry
*WDD* crowmaster_13
Pirat drogowy

PostWysłany: 13 czerwca 2012, 22:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

A ja zauważyłem coś innego. Widzieliście, że żadnego piłkarza jak do tej pory nie znieśli na noszach z boiska? Kiedyś aby tylko jak któryś wyrżnął to lecieli noszowi żeby gra się nie przedłużała a teraz nic takiego nie ma. Dziwne trochę.

C13

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
ketrab

PostWysłany: 14 czerwca 2012, 6:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Dużo grup prezentuje się równym poziomem. Ekipy boją się zaatakować więc grywają na czas...

Powrót do góry
iam
Admin Mniejszy

Ostrzeżeń: 3

PostWysłany: 14 czerwca 2012, 6:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Które ekipy boją się zaatakować i grają na czas? Dania, Portugalia, Niemcy, Holandia? Czy może Grecy albo Polacy?
Powrót do góry
Żegnam Was
Samochodowy prawiczek

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Ostrzeżeń: 4294967295

PostWysłany: 14 czerwca 2012, 13:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

kwestia taktyki tak na dobrą sprawę, ta drużyna co atakuje bardziej się otwiera, dużo goli pada z kontrataków, a z ataku pozycyjnego trudno coś ustrzelić, no chyba że wpadnie stały fragment gry. Przez pierwsze 5 minut, jest takie "sprawdzanie przeciwników" i któraś z drużyn mniej atakuje ^^, ale to nie znaczy, że przez cały czas tak to wygląda.

A tak komentując grupę B, to znowu mecz z duńczykami był ciekawszy.

Dzisiaj Włochy Chorwacja może być ciekawie.
Hiszpania - Irlandia to raczej odbędzię się bez niespodzianek.

stawiam na wynik dosyć wysoki Hiszpanii.
A Włochy Chorwacja, no cóż oby nie było 0-0

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG MSN Messenger
CzuB

PostWysłany: 14 czerwca 2012, 18:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Cytat:
A ja zauważyłem coś innego. Widzieliście, że żadnego piłkarza jak do tej pory nie znieśli na noszach z boiska? Kiedyś aby tylko jak któryś wyrżnął to lecieli noszowi żeby gra się nie przedłużała a teraz nic takiego nie ma. Dziwne trochę.

no i masz Crow, Mandzukic zniesiony na noszach Very Happy

Powrót do góry
Słowik
Lubi ostrą jazdę

Ostrzeżeń: 9

PostWysłany: 14 czerwca 2012, 20:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

odejdę lekko od tematu, ale... skoro były te złe treści w stronę kibiców, to może teraz troszkę pozytywnych widoków na trybunach Smile

Moje ostrzeżenia roxują Happy

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego

Powrót do góry
ketrab

PostWysłany: 14 czerwca 2012, 21:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Zaje**ste.
Piękna gra hiszpanów. Szczególnie gole Silvy i Fabregasa.
Włochy-Chorwacja wg mnie nudny mecz, ale i tak brawa.

Powrót do góry
Żegnam Was
Samochodowy prawiczek

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania

PostWysłany: 15 czerwca 2012, 3:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Hiszpanie jak na siebie to grali słabo, może to wynik dobrej gry Irlandczyków, bo mieli pomysł na grę, ale wyraźnie czegoś brakło.

Włochy-Chorwacja, niezasłużony remis, ale też i Włosi nie potrafili rostrzygnąć meczu kolejnym golem. Dwie bramki z Włochami ciężko nadrobić, ale cóż pociesza piękny Gol Pirlo, gra do końca gwizdka i wciąż szanse na wyjście z grupy.

Typy na mecz Ukraina - Francja?
Sercem za Ukrainą, a co tam typuje remis 2-2 Wink
Szwecja-Anglia?
nie jestem miłośnikiem dwóch zespołów, ale prawdopodbnie wygra Anglia 2-1 lub 1-0.

Powrót do góry
Soap
Doświadczony driver

Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: 16 czerwca 2012, 11:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Oki obstawiamy Grecja-Rosja-1:5 Polska-Czechy-3:2

Formacja: Polacy powinni zagrać formacją 4-3-1-2

Powrót do góry
~FM~ Piotruś
Pirat drogowy

PostWysłany: 16 czerwca 2012, 12:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Smut(d)ny już wspomniał że nieprzegrane składu się nie zmienia, i taktyki w tym składzie za pewne też...ew. za Obraniaka Mierzejewski może wejść bo były takie przesłanki

btw. Irlandczycy są równie pozytywni co Hiszpanie, dużo im nie trzeba, wystarczy piwo i dobra zabawa, ale syf na starówce też był zajebisty...w Poznaniu też tak było? Smile

Powrót do góry
TRZ3CI
Pirat drogowy

PostWysłany: 16 czerwca 2012, 13:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Ależ zarobek na Bwin-ie Mr. Green Wszystko wchodzi Spoko

upload

Powrót do góry
Żegnam Was
Samochodowy prawiczek

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania

PostWysłany: 16 czerwca 2012, 14:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

ja nie obstawiam już Very Happy
mi nic nie wchodzi pff

Grosicki wejdzie i za gramy jednym defensywnym pomocnikiem
to co obstawię.
No i niestety Szczęsny chyba stanie.

Powrót do góry
Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Vox Populi » Off-Topic Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Następny
Strona 7 z 13

Skocz do: