Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
KD Maciuś
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1670
|
Wysłany: 26 Maj 2008, 19:14 Temat postu: |
|
|
Tiggeri napisał: |
Maciek napisał: |
XyX napisał: |
heh, seque, smieszny jesteś.
a sam najbardziej krytykowales ten pomysl, z którego teraz drwisz.
mowiles, ze lepiej byloby zrobić klanowe.. no ale tak, tak, już nie pamietasz, wiem o tym : ) |
No to widzisz, on jest zabawny a ty jesteś beznadziejny ;d |
Maciek weź spier**laj, wszędzie musisz wojować... |
Nie, nie wszędzie Nie wojuje, mam nadzieje ze xyx nie wzial tego do siebie ;s Beznadziejne jest jego spamowanie ;p
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
XyX
Lubi ostrą jazdę

Ostrzeżeń: 1 Posty: 1407
|
Wysłany: 26 Maj 2008, 19:22 Temat postu: |
|
|
twoje tez.
ić stont, zamknij się już przynajmniej w tym dziale, idz spamować na swoje kd forum.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
Wysłany: 26 Maj 2008, 19:37 Temat postu: |
|
|
ja pi***olę, tu naprade wkurzyc się mozna.
ja dostaje 2 ostrzezenia, king ma zakaz pisania, a jakiś 13letni maciek może pisać co chce?
wes scary wrescie daj moderatora powaznym, znanym i szaconowanym na scenie ludzia, bo jakbys wiedzial, jak wczoraj się pol sceny (z drużyn tcw, pexg, pgs i ff) na teamspeaku wysmiewalo z tego k&d spamu, to wstyd by ci był, ze tacy ludzie dostaja moderatorow.
ja pi***olę, jak mozesz na to pozwolic, zeby jakieś dzieciaki tu wyzywali powaznych graczy?
moderatora dla misiego i gobisa, no k**wa wes, to jak na scenie CS nie gracze MYM, ale master by mial moda.
czy ty nierozumiesz, jakie to jest gulpie, ze jakiś maciek absolutnie nic jeszcze sesowego nie napisal, a tu k**wa king dostaje zakaz pisania za nie wiaomo co?
nie dziwi cie, ze mimo, ze to samo robia gracze k&d, to oni zadnych ostrzezen nie dostaja?
ile razy gobis czy misi maja jeszcze pokazywac, ze absolutnie subjektywnie daja warny i bany?
wesce k**wa naprawdę dajcie spokoj, bo to smiech na sali powaznych graczy i jednoczesnie ich obrazanie.
EDIT: zapomnialem jeszcze przypomnac o kasowanju przez gobisa postow swoich czlonkow na pewnym topiku, gdzie obrazali innych i jak czesta pierdolili bzdory.
o dziwo nikt z nich nie dostal warna, ale skasowano ich posty, kiedy ja dostalem 2 warny a king ma zakaz pisania.
to już jest naprawdę szczyt beszczelnosci i gowniarstwa i oprocz tego pelny disrespekt dla sceny.
ja k**wa sram na taki forum, gdzie mi jakiś egoman będzie kasowal posty, aby tpoiki tak wyglądały, jak mu się podoba.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
KD Maciuś
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1670
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Maxer
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1327
|
Wysłany: 26 Maj 2008, 21:12 Temat postu: |
|
|
dobra, maciek k**wa, skoncz już z tym pisać, bo zal naprawdę. na zmianę zapierdzielasz postami z xyxem. czysty spam -.- king spamuje czasem, racja, ale zakaz pisania dla niego to moim zdaniem lekkie przegiecie. nie myslcie sobie ze king jest pro elo elo i każdy ma się sluchac go i ch** poprostu to jest trochę nie fair ze koleś, który napierdala posty jak pojebany na forum nie dostaje warna, ani zadnej kary, a gosciu który nie udziala się AZ TAK BARDZO W TYM TEMACIE dostaje zakaz pisania, trochę to nie fair, co nie ? zreszta, nie będę pisal o bezsensownym rozwoju sytuacji, skoro i tak za chwile wpadnie "moderator" i wykasuje mojego posta, albo co gorsza, dostane zakaz pisania..
tylko dla mnie wazniejsze w tym temacie jest fakt, ze to jest temat o lidze F1- Rynek Transferowy. także zamieszczam swoje "ogloszenie" : poszukuje gracza, naprawdę na poziomie do teamu ToYoty, ( nie wiem co z lukiem z p4g się dzieje, ale nie daje oznaki zycia ) dlatego jeśli ktos jest zainteresowany przylaczeniem do teamu, proszę pisać do mnie na prywatna wiadomość. pozdro^^
_________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich "
<- Drzwi
www.pureskillers.eu
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
KD Fistashi
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
XyX
Lubi ostrą jazdę

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Maxer
Lubi ostrą jazdę
|
|
Powrót do góry |
|
 |
XyX
Lubi ostrą jazdę

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Maxer
Lubi ostrą jazdę
|
|
Powrót do góry |
|
 |
XyX
Lubi ostrą jazdę

|
|
Powrót do góry |
|
 |
envy
Osiwiał za kierownicą

Ostrzeżeń: 4 Posty: 2646
|
Wysłany: 27 Maj 2008, 7:15 Temat postu: |
|
|
nie pisalem nic o klanowkach (wtf?), wyslij mi pw z quotem lub na gg napisz coś co krytykowalem jeśli chodzi o nazwy teamów
Tobie już coś się naprawdę pierdoli, nie wszystko co robiles krytykowalem tylko to co najprwde było chujowe
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
«RH» PITMaN
Pirat drogowy

Pochwał: 1 Posty: 813
|
|
Powrót do góry |
|
 |
XyX
Lubi ostrą jazdę

|
Wysłany: 27 Maj 2008, 11:38 Temat postu: |
|
|
Seque napisał: |
nie pisalem nic o klanowkach (wtf?), wyslij mi pw z quotem lub na gg napisz coś co krytykowalem jeśli chodzi o nazwy teamów |
pisales, ze wolisz zeby nie było teamów jak ferrari, mclaren, tylko zeby klany się zapisywaly.
poszperaj w tym pierwszym teamcie o nazwie f1, zalozonym przez packa.
ja nie mam ochoty szperac 39 stron ;P
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
KD OrdonekQ7
Moderator

Ostrzeżeń: 3 Posty: 1323
|
|