Zaproszenie do #SGP#
Zaproszenie do #SGP#
W dniu 21 stycznia 2007 roku powstal klan dla milosnikow sportow motorowych - zwlaszcza speedwaya(zuzel). Mam nadzieje ze jest wsrod naszej spolecznosci sporo osob kochajacych czarny sport. Kontakt w sprawie testow na trasach nadeo i custom pod moim nr gg 6202160. Dotyczy osob z rankiem max 20000. Niech speedway będzie z Wami 
Zaproszenie do #SGP#
heheheh ja tam was lubie za date powstania !
szczegolny dzień dla mnie 
A mistrzem szkoda ze nie będzie Polonia Piła dawna
kiedyś im kibicowalem 
A tak to ZKŻ Zielona Gora z myszka miki na logu
:D:D
A mistrzem szkoda ze nie będzie Polonia Piła dawna
A tak to ZKŻ Zielona Gora z myszka miki na logu
Zaproszenie do #SGP#
dziecinstwo spedzilem wdychajac ten piekny zapach żużlu 
bo Unia Leszno to nie jest polski klub to nie jest polski klub aaaeejjaaejjaooo
bo Unia Leszno to nie jest polski klub to nie jest polski klub aaaeejjaaejjaooo
*... i wszystko jasne.
Zaproszenie do #SGP#
ja po blisku nie mam nikogo czolowego za to siatkowka to chyba najlepsza JSW Jastrzebie Zdroj daje rade
powodzenia!

Zaproszenie do #SGP#
a ja pamietam ta piekna zabawe w zuzel
4 karty kladlem na dywanie
2 czerwone 2 czarne, i na nie rece i sruuuuu do prozdu
i liczylem punkty
ach mimo ze gra byla losowa to byla swietna
polecam
Zuzel piekny sport 
Zaproszenie do #SGP#
a może ma ktos jakas giere w stylu zuzel do zaproponowania? wszystko czym da się scigac to moja pasja 

Zaproszenie do #SGP#
Albo mi się wydaje albo to off topic się zrobił
Swoją drogą to nie barddzo rozumiem w jakim celu został zrobiony ten temat- Czy to jest klan dla fanów głośnego brzmienia Ryku silnika????
Bez urazy ale jeśli chcecie coś osiągnąć w tym sporcie (granie w TMN to PRAWIE jak sport) to musicie wykazać ambicji byle kogo można tak złapać
[ Dodano 24 Sty 2007, 18:49[/i] ]
Co do off topica to sercem jestem przy Lotosie Wybrzeże Gdańsk
Swoją drogą to nie barddzo rozumiem w jakim celu został zrobiony ten temat- Czy to jest klan dla fanów głośnego brzmienia Ryku silnika????
Bez urazy ale jeśli chcecie coś osiągnąć w tym sporcie (granie w TMN to PRAWIE jak sport) to musicie wykazać ambicji byle kogo można tak złapać
[ Dodano 24 Sty 2007, 18:49[/i] ]
Co do off topica to sercem jestem przy Lotosie Wybrzeże Gdańsk
Zaproszenie do #SGP#
Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.