Witam,
Mam taki problemik otóż nie mam w grze czatu. Reinstalowałem grę 2 razy, w opcjach czat jest włączony, a gdy wchodzę w rozgrywkę przez sieć czatu nie widzę, no i pisać też nie mogę bo żadne miejsce w które mógłbym coś wpisywać mi się nie wyświetla (po wciśnięciu klawisza odpowiedzialnego za czat). Nie wiem, może to coś z Grafiką? Mam Zintegrowaną. Jakieś rady?
Pozdrawiam!
Nie widze czatu oO
Nie widze czatu oO
* na numlocku naciśnij 
AUDIO Onkyo 307 + Onkyo 406 + Kef C7 + Kef C6 + Jbl ES 250 PW + stare surroundy

Nie widze czatu oO
a co ja bym dał żeby tego czatu nie było w czasie meczu [ * ] to nie najlepsze rozwiązanie.....
Nie widze czatu oO
sam tego nigdy nie robiłem, ale zdaje mi się, że można wyłączyć czat w opcjach gryPITMaN wrote:a co ja bym dał żeby tego czatu nie było w czasie meczu [ * ] to nie najlepsze rozwiązanie.....

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
Nie widze czatu oO
To blokada rodzicielska
. Ona wyłącza czat. Sprawdzałem kiedyś. Zobacz sobie w opcjach gry. Może chciałeś sprawdzić kiedyś co to za blokada i wpisałes jakieś hasło tam? Wpisz je jeszcze raz i naciśnij "odblokuj"
. Być może to to. 
http://united.tm-exchange.com/main.aspx ... 05652#auto
// to tylko prowizorka, na wiecej nie mam czasu niestety - Yard
// to tylko prowizorka, na wiecej nie mam czasu niestety - Yard
Nie widze czatu oO
haha wielkie dzięki! ja to włączyłem żeby mi nikt nie zmieniał ustawień:PP jeszcze raz dzięki!kamyl wrote:To blokada rodzicielska. Ona wyłącza czat. Sprawdzałem kiedyś. Zobacz sobie w opcjach gry. Może chciałeś sprawdzić kiedyś co to za blokada i wpisałes jakieś hasło tam? Wpisz je jeszcze raz i naciśnij "odblokuj"
. Być może to to.
Pozdrawiam!