TMNF-TMUF kasowanie punktów rankingu.
Witam
Grałem w TMNF trochę czasu (3 miesiące , codziennie + niedodające nic długie doświadczenie w TMN) a następnie przerzuciłem się na TMUF.
W między czasie ustanowiłem swoje konto ,,United'' (w TMNF).
Po logowaniu ,i kilku godzinach grania w United Forever , zauważyłem że LP jest jakby mniej. Co ja mówię , dużo mniej. Z wynikiem podchodzącym na barierę (50000 pkt. mówiąc bariera mam na myśli servery z niezmienionymi ustawieniami) , zmieniłem się na 7900.. Czy taka kasacja pkt. jest normalna przy przejściu. Ofc. nie oceniaj człowieka po rankingu (xD) , ale chciałbym wiedzieć
Grałem w TMNF trochę czasu (3 miesiące , codziennie + niedodające nic długie doświadczenie w TMN) a następnie przerzuciłem się na TMUF.
W między czasie ustanowiłem swoje konto ,,United'' (w TMNF).
Po logowaniu ,i kilku godzinach grania w United Forever , zauważyłem że LP jest jakby mniej. Co ja mówię , dużo mniej. Z wynikiem podchodzącym na barierę (50000 pkt. mówiąc bariera mam na myśli servery z niezmienionymi ustawieniami) , zmieniłem się na 7900.. Czy taka kasacja pkt. jest normalna przy przejściu. Ofc. nie oceniaj człowieka po rankingu (xD) , ale chciałbym wiedzieć
może to nie LP tylko SP (Skill Point: Punkty Sprawnościowe)
Nie , niestety ;/
- PlayerGrid
- Doświadczony driver
Chyba jednak tak...
- Zakładka Internet - Powinieneś mieć te 50.000
- Zakładka Jeden Gracz - Będziesz miał sporo mniej
Ja mam dokładnie tak samo... Internet=63.000, Jeden Gracz=7.000. A jeżeli to rzeczywiście nie to, to musi być chwilowy bug bo to niemożliwe, żeby odebrało ci jednorazowo aż tyle punktów
- Zakładka Internet - Powinieneś mieć te 50.000
- Zakładka Jeden Gracz - Będziesz miał sporo mniej
Ja mam dokładnie tak samo... Internet=63.000, Jeden Gracz=7.000. A jeżeli to rzeczywiście nie to, to musi być chwilowy bug bo to niemożliwe, żeby odebrało ci jednorazowo aż tyle punktów
Wchodzę w internet , i wyświetla LP:7900
Jeden gracz , 104..(Prawie w ogóle nie gram na singlku)
Wszedłem na swoje konto przez TMNF , sytuacja ta sama.
Jeden gracz , 104..(Prawie w ogóle nie gram na singlku)
Wszedłem na swoje konto przez TMNF , sytuacja ta sama.
ja chciałem dodać ze to jest coś dziwnego , bo szym sobie cisnął do 80k pkt , poczym kilka razy mu odjeło do 76k . Podejrzewam ze to nie jest wszystko i jeszcze wiele osób tak ma tylko nie zauważyło.
Ja miałem tak już ze 3razy, dbijałem do 80k, po czym po około tygodniu kochane Nadeo odejmowało mi na przykład do 75k :/
Nadeo właśnie tak robi, co każdy poniedziałek odejmuje pewną liczbe LP dla graczy z rankiem ok 70k i wiecej ja np. miałem 81k a w poniedziałek siadam na pc i... 77k... Ale żeby Ci aż tyle punktów zabrało :shock:

Ja też zauważyłem (i to codziennie) że ubywa mi LP, ale cóż zrobić... 
Campeones Campeones Oe oe oe..!!!
Ale że tak dużo? Przyznam się , że zanim zainstalowałem TMUF nie grałem z tydzień , ale wątpię żeby ta informacja coś dała.
Czy da się coś z tym zrobić? Ofc. dużo zbytnio nie straciłem (z 2 miesiące aktywnego grania) , ale nie chciałbym zaczynać praktycznie od nowa.
Edit: Ja nie miałem punktów powyżej 50k , tylko kilka setek mniej.
Czy da się coś z tym zrobić? Ofc. dużo zbytnio nie straciłem (z 2 miesiące aktywnego grania) , ale nie chciałbym zaczynać praktycznie od nowa.
Edit: Ja nie miałem punktów powyżej 50k , tylko kilka setek mniej.
a może poczytalibyście temat do którego link dał Sebik?
jak nie będziecie grali punkty będą spadać, wszystkim spadają, tak działa nowy ladder, nic na to nie poradzicie.
jak nie będziecie grali punkty będą spadać, wszystkim spadają, tak działa nowy ladder, nic na to nie poradzicie.
Poczytałem VND , ale nie uważasz chyba że przez tydzień tyle pkt. powinno spaść?Jakieś inne propozycje?