UWAGA !
Drużyny, które na mecz kwalifikacyjny udostępniają własny serwer muszą, na 15 minut przed meczem, podać swojemu sędziemu hasło na serwer plus dane w jakim województwie znajduje się serwer.
Drużyny, które jadą na serwerze tmpolska.com muszą, na 15 minut przed meczem, zgłosić się do swojego sędziego po hasło.
Serwer tmpolska.com znajduje się w województwie łódzkim, nazwa - TMPolska - Mecze Kwalifikacyjne.
Sędziowie i Ich numery gg:
wix - 3242953
Shadow - 7310681
h0lus -3936565
Ziom - 11207118
Scooter Fox - 2449555
yo_oo
tmpolska.com
Kwalifikacje
Kwalifikacje
a tu mały prezent od Zbgniewa Ziobro dla RH.
Zbychu 21:11:43
przykro trochę ze rh samo nie potrafiło pojechac
Ja 21:12:06
a kto za nich jechał?
Zbychu 21:12:23
obstawiam ze goscinnie donert i nothing bo zaprzyjaźnieni
Ja 21:12:35
a
Zbychu 21:13:15
nie wierze ze rh to samo zrobiło
Zycze Powodzenia Wszytskim Ekipom Szczególnie TCW :** i PGS bo to Szopek który dobrze gada FF bo wszyscy od nich są spoko HP bo tam Szymek jest i RH bo dzieciom trzeba zyczyc powodzenia.
Zbychu 21:11:43
przykro trochę ze rh samo nie potrafiło pojechac
Ja 21:12:06
a kto za nich jechał?
Zbychu 21:12:23
obstawiam ze goscinnie donert i nothing bo zaprzyjaźnieni
Ja 21:12:35
a
Zbychu 21:13:15
nie wierze ze rh to samo zrobiło
Zycze Powodzenia Wszytskim Ekipom Szczególnie TCW :** i PGS bo to Szopek który dobrze gada FF bo wszyscy od nich są spoko HP bo tam Szymek jest i RH bo dzieciom trzeba zyczyc powodzenia.
Last edited by suwak on 11 January 2009, 23:39, edited 1 time in total.
Kwalifikacje
I kto tu zachowuje się jak dzieciak? n/c
Ja życzę Ci powodzenia w szkole.Powodzenia Wszytskim Ekipą, dziecią
Kwalifikacje
no dzięki 
nothing nawet nie znał mapy ^^
a po drugie mogę ci pokazać mojego repka 53:18
a na meczu zrobilem 54:2x no oczywiście dałem zeby donert sobie pogral
Ja mam taka prośbę do adminów niech naucza się regulaminu i go przestrzegają , tak jak do innych graczy.
majhal a twoje teksty na serwerze ze nasłaliśmy kogoś na was o nicku spamerka są żałosne
suwak nie możesz p oprostu pogodzić się z przegrana przyznaj inaczej bys nie pisał
nothing nawet nie znał mapy ^^
a po drugie mogę ci pokazać mojego repka 53:18
a na meczu zrobilem 54:2x no oczywiście dałem zeby donert sobie pogral
Ja mam taka prośbę do adminów niech naucza się regulaminu i go przestrzegają , tak jak do innych graczy.
majhal a twoje teksty na serwerze ze nasłaliśmy kogoś na was o nicku spamerka są żałosne
suwak nie możesz p oprostu pogodzić się z przegrana przyznaj inaczej bys nie pisał
Last edited by Adaś on 11 January 2009, 23:40, edited 1 time in total.

mister kratka z browarkiem
Kwalifikacje
Suwak uwazaj na Zbyszka bo oprocz dyktafonu pewnie jeszcze ma automatyczny screenshoter ;d
Kwalifikacje
ja mam takie jeszcze jedno glupie pytanie odnoszace się do wypowiedzi Majhala w innym temacie który zostal przedchwila zamkniety:
Napisales ze odchodzicie z PL, ale nie powiedziales czy z TL tez rezygnujecie.
PS: Bylismy na 13 skad to pytanie
Napisales ze odchodzicie z PL, ale nie powiedziales czy z TL tez rezygnujecie.
PS: Bylismy na 13 skad to pytanie
Kwalifikacje
TY WEZ ZAMKNIJ PYSKI BO CHYBA NAP[RAWDE NIE WIESZ CO TO ZARTY MY SE PIZGAMY POLEWKE ROBIMY ZE TO ONI NASLALI na pewno I w ogóle A WY TO k**wa NA POWAZNIE WEZ CHLOPIE ZAMKNIJ PYSK BO MNIE już TO KURWIA IDZ się WYSRAJ TYM PL I MNIE NIE WKURWIAJ WIECEJ TYLE ode mnie
CABAN POZDRAWIAM
CABAN POZDRAWIAM
Kurwy zawsze się zdazają
Kwalifikacje
Majhal wiem z kim rozmawiales raczej domyslam się;] może ujawnisz ktoz taki jest?;]