TMNF na HLC - może jednak?
[teaser=http://www.tmpl.info]http://img440.imageshack.us/img440/2207/hlc2il0.jpg[/teaser]Imprezy, jaką jest Heyah Logitech Cybersport chyba nie trzeba nikomu przedstawiać. Niedawno organizatorzy poinformowali o utworzeniu dwóch nowych lig w C&C: Red Alert 3 oraz NFS: Undercover. Zarejestrowani użytkownicy serwisu cybersport.pl mogą teraz oceniać decyzję administracji.
Jedną z opcji odpowiedzi ANKIETY jest możliwość podania innej platformy, na której może zostać zorganizowana liga. Jest więc iskierka nadziei, że tym razem TMNF zagości na Ostatecznej Rozgrywce jako jedna z głównych lig.
Zagłosuj na TMNF na HLC już teraz! (tylko dla zarejestrowanych użytkowników)
Jedną z opcji odpowiedzi ANKIETY jest możliwość podania innej platformy, na której może zostać zorganizowana liga. Jest więc iskierka nadziei, że tym razem TMNF zagości na Ostatecznej Rozgrywce jako jedna z głównych lig.
Zagłosuj na TMNF na HLC już teraz! (tylko dla zarejestrowanych użytkowników)
Myślę, że fajnie będzie jak każdy kto przeczyta ten news założy konto i zagłosuje
.
no pisać tam te posty ! 
zagłosowałem i powiem tyle, że jak zobaczą parę stron z napisem TrackMania Nations Forever to raczej innej nie wybiorą ;]
Oby coś z tego wyszło
głos oddany.
Głosujemy ludzie! Wywalajmy NFS Undercrapera, że wszelkich lig... bo gra ewidentnie nie zagługuje na bycie platformą do turniejów (nie dosyć że średnio chodzi na wszystkich mozliwych kofingach, to jeszcze, za rok wyjdzie inny nfs i zawodnicy muszą się uczyć wszystkiego od nowa). TM zasłużyło na to aby być docenione
zaglosowawszy 
a niech wiedza ze jest nas sporo
a niech wiedza ze jest nas sporo
Echh... Chyba się nie zarejestruje na HLC... Nie lubię podawać wsoich danych osobowych... :?
Code: Select all
Dobry pomysł, świetne nagrody !: 33%
odp
Zróbcie inne takie ligi (jakie napisze w komentarzu): 37%
odp
Last edited by ShaDDy on 16 January 2009, 17:57, edited 1 time in total.
I ja dorzuciłem swokje 
Idzie dobrze
czym więcej głosów tym lepiej dawać dawać!!!!!!!!!!
[ Dodano 16 stycznia 2009, 17:59 ]
A to byłoby dróżynowo chyba tak?
jeśli tak to fajnie
Idzie dobrze
[ Dodano 16 stycznia 2009, 17:59 ]
A to byłoby dróżynowo chyba tak?
jeśli tak to fajnie

ehh człowiek się stara i pisze gdzie może a wejdzie tylko na jakieś LOLe to bany leca^^
[ Dodano 16 Sty 2009, 18:07 ]
[ Dodano 16 Sty 2009, 18:07 ]
gdzie Ty widziales LANy druzynowe? :Xpawcio wrote:A to byłoby dróżynowo chyba tak?
Ło ja, cała scena zaspamuje komentarze ;d.
Zaczęliśmy 2 stronę! Dawaaać!
Zaczęliśmy 2 stronę! Dawaaać!

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
tez bym zobaczyl teamowego lana :}