TMNF na HLC - może jednak?
no na pewno będzie suuuper
zwazywszy na to ze 4 graczy znajdize się tylko z PGSu TCW i może FF ;]

czemu tylko od nich ? nawet jeśli to 3v3 było by dobrze 
Podejrzewam że jeśli rozgrywki były by Warszawa/Poznan to np. u nas 3 osoby by się znalazły
Ja bardzo bym chciał zobaczyć w końcu lana teamowego bo 1vs1 to nie to samo :/
Podejrzewam że jeśli rozgrywki były by Warszawa/Poznan to np. u nas 3 osoby by się znalazły
Ja bardzo bym chciał zobaczyć w końcu lana teamowego bo 1vs1 to nie to samo :/
psikuta, mowilismy o meczu na poziomie.Psikuta wrote:czemu tylko od nich ? nawet jeśli to 3v3 było by dobrze
Podejrzewam ze jeśli rozgrywki były by Warszawa/Poznan to np. u nas 3 osoby by się znalazly![]()
Ja bardzo bym chciał zobaczyc w końcu lana teamowego bo 1vs1 to nie to samo :/
to ma być pokazowy mecz, a nie jazda po bandach.
psikuta, mowilismy o meczu na poziomie.Psikuta wrote:czemu tylko od nich ? nawet jeśli to 3v3 było by dobrze
Podejrzewam ze jeśli rozgrywki były by Warszawa/Poznan to np. u nas 3 osoby by się znalazly![]()

jeszcze ktoś ?
?
w sumie racja ale sorki z jazdy po bandach już wyrosłem
na początku fajnie się "slajdowało" na bandzie
skoro chcemy żeby scena się rozwijała to wypadało by jakiś bardziej atrakcyjny turniej zrobić niż indywidualny. W lepszych(popularniejszych) grach przecież są drużynowe :/
ale dobra napiszcie mi jeszcze 10 razy to wcale nie spamując -.-
w sumie racja ale sorki z jazdy po bandach już wyrosłem
skoro chcemy żeby scena się rozwijała to wypadało by jakiś bardziej atrakcyjny turniej zrobić niż indywidualny. W lepszych(popularniejszych) grach przecież są drużynowe :/
ale dobra napiszcie mi jeszcze 10 razy to wcale nie spamując -.-
jak to turnieju 1v1 przystąpi 200 osób to na pewno jest on bardzo na poziomie a tym bardziej pokazowy ;p

mister kratka z browarkiem
10 razy?
da się, poczekaj do nocy, będzie pelniej na TS.
da się, poczekaj do nocy, będzie pelniej na TS.
/lool jakiś debil teraz pomyslal, ze wszystkie glosy przez nas oddane to jedna osoba n/c...
A najlepsze jest to, że to jeden z adminów.
Na szczęście drugi napisał:
"Liga w TM ? pomysl ciekawy"
:D
Na szczęście drugi napisał:
"Liga w TM ? pomysl ciekawy"
to jest modek
vib - to jest główny admin i jego zdanie się liczy :] więc dobrze jest
vib - to jest główny admin i jego zdanie się liczy :] więc dobrze jest
tja, o viba znam;]
zachecajcie klanowiczow, znajomych, nie wiem
zaspamujmy 10 stron to nie damy im wyboru;d
zachecajcie klanowiczow, znajomych, nie wiem
głosować !
widzę że vib jest pozytywnie nastawiony więc jeszcze trochę głosów i będzie 
(specjalnie odświeżam temat | nie bij Irred
)
(specjalnie odświeżam temat | nie bij Irred
<IrRed wspaniałomyślnie nie bije>Psikuta wrote: nie bij Irred)
głosować głosować

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
Oby wypaliło, koniec końców TMNF się rozwija w dobrym kierunku. Więc głosować.. bo Redziolek zacznie bić.. a jak trzaśnie z gumki od stanika to ślady zostają 
to już wiem kto zakosił mi mój cyckonoszSzrama wrote:Oby wypaliło, koniec końców TMNF się rozwija w dobrym kierunku. Więc głosować.. bo Redziolek zacznie bić.. a jak trzaśnie z gumki od stanika to ślady zostają

- KonradM
- Doświadczony driver
Liga TM w ramach HLC to był by baardzo duży krok do przodu. Poważnie.
www.hstv.pl - We are all the same, players in the game.
Dlatego mamy nadzieję, że zostaniemy dostrzeżeni. W tej chwili jest w Polsce już co najmniej 12 poważnych drużyn (to lepiej niż polska liga hokeja ;p) . Wiadomo, że do liczebności sceny CS jeszcze nam daleko, ale już na przykład doganiamy AA, czy CoD'a. Jeśli dostaniemy szansę, to na pewno jej nie zmarnujemy. Scena jest rządna nowych, poważnych imprez.KonradM wrote:Liga TM w ramach HLC to był by baardzo duży krok do przodu. Poważnie.

Redzik, sorki za offtopa, ale wg mnie, to z tym doganianiem AA to trochę przesadziles. Zarowno jeśli chodzi o ilosc powaznych drużyn, jak i o turnieje. No ale nie ulega watpliwosci ze obecnosc TMNF na HLC, bylaby bardzo korzystna dla sceny.IrRed wrote:Dlatego mamy nadzieję, że zostaniemy dostrzeżeni. W tej chwili jest w Polsce już co najmniej 12 poważnych drużyn (to lepiej niż polska liga hokeja ;p) . Wiadomo, że do liczebności sceny CS jeszcze nam daleko, ale już na przykład doganiamy AA, czy CoD'a. Jeśli dostaniemy szansę, to na pewno jej nie zmarnujemy. Scena jest rządna nowych, poważnych imprez.KonradM wrote:Liga TM w ramach HLC to był by baardzo duży krok do przodu. Poważnie.
A tak jeśli już zaofftopowalem o AA, to zofftopuje raz jeszcze i napisze, ze wczoraj reprezentacja Polski w AA obronila mistrzostwo w Nations Cupie.
- KonradM
- Doświadczony driver
Było wczoraj w HSTV ;PA tak jeśli już zaofftopowalem o AA, to zofftopuje raz jeszcze i napisze, ze wczoraj reprezentacja Polski w AA obronila mistrzostwo w Nations Cupie. Smile sam nie wiem czemu to napisalem... chyba zeby nabic kolejnego posta Very Happy
A tak serio, szanse na ligę są spore.
www.hstv.pl - We are all the same, players in the game.