Szukam teamu
Szukam teamu
Witam, szukam teamu który mnie przygarnie i nauczy grać. Gram od 3dni dopiero więc 0doświadczenia.
Wiek 18lat
nick: skt7
TS irc wszystko jest
Na trasie PL7*Ordonek*E uzyskałem piękny czas 1:05min, więc nie jest za ciekawie.
Jeśli ktoś się na mnie zdecyduje to proszę tutaj albo gg:2055581
Wiek 18lat
TS irc wszystko jest
Na trasie PL7*Ordonek*E uzyskałem piękny czas 1:05min, więc nie jest za ciekawie.
- OrdonekQ7
- Moderator
Szukam teamu
Po tak krótkim okresie czasu nie masz co szukać klanu. Pojezdzij trochę, zapoznaj się z grą i wtedy zakładaj takie tematy. ;p
Last edited by OrdonekQ7 on 19 January 2009, 23:42, edited 1 time in total.

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
Szukam teamu
no na tym ordonku to przyszponciles 
- Ludwik
- Zaczyna szaleć na ulicach
Szukam teamu
No już nie meczta chopaka
Siostra mi opowiedziała (BQ), ze przed meczem w turnieju pocieszenia z KSC, lider KSC mial opis "kto robi na odonkiu 59.xx sek niech się zglasza!!!". Wiec jak widac nie wszystkie druzyny szukają "pro playerow"
Czyli jak zrobisz niską minutę to pewnie cie przyjmą...
Czyli jak zrobisz niską minutę to pewnie cie przyjmą...
Re: Szukam teamu
dobra rada: najpierw naucz się grać ... do zobaczenia wtedyskt7 wrote:Witam, szukam teamu który mnie przygarnie i nauczy grać. Gram od 3dni dopiero więc 0doświadczenia.
Wiek 18lat
TS irc wszystko jest

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
- Przemo'
- Jeździ konno
Szukam teamu
No śliczny masz ten czas na Ordonku
I dokładnie naucz się grać potrenuj i potem pogadamy 
Szukam teamu
proszę o czytanie ze zrozumieniem, chodzi mi właśnie o team który by mnie poduczył, jeśli nie ma nic takiego to szkoda.
/Radus, niewiele zrozumiałem z twojej wypowiedzi
Każdy dobrze wie, że szybciej się rozwija jak dostaje jakieś wskazówki, i o to mi chodzi. Jeśli nie ma żadnego teamu"wychowującego" młodych zawodników to temat do zamknięcia, dzięki.
/Radus, niewiele zrozumiałem z twojej wypowiedzi
Każdy dobrze wie, że szybciej się rozwija jak dostaje jakieś wskazówki, i o to mi chodzi. Jeśli nie ma żadnego teamu"wychowującego" młodych zawodników to temat do zamknięcia, dzięki.
Last edited by skt7 on 20 January 2009, 18:37, edited 1 time in total.
Szukam teamu
czytam i czytam i przeczytalem podupczyl i zwala spadłem z krzesla ocb teraz czytam i widze ze mi się coś po***ało, sluchaj musisz trochę wiecej pograc tyle powiemskt7 wrote:proszę o czytanie ze zrozumieniem, chodzi mi właśnie o team który by mnie poduczył, jeśli nie ma nic takiego to szkoda.

Szukam teamu
Mam 1.02 :DDDDDDDDDDD pro0 playazzzzz ;DDDDszopek wrote:no na tym ordonku to przyszponciles
/edit 1:00:82 ;D
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Szukam teamu
ordonku ordonku to nie CS tu nie ma klanów ;] tylko teamy/drużyny ;]
co do teamtu , to nie wezme Cie do teamu bo by mnie za tobre na sośnie powiesili ;] ale mogę udzielić wskazówek gg 895072
na ordonku kwali 1:00;8x po 3 dniach gry to nie jest tak strasznie źle biorąc pod uwagę ze mnie w konia nie robisz ;] i gasz faktycznie 3 dni + bankowo driftu też nie rozczaiłeś jeszcze ;] a mapka ordoka to totalny speed tech i nie dziwie się za tye tracisz ;] takie mapki są IMO najgorsze dla początkujących ;] tak więc nie jest źle ;] chcesz pomocy to do usług ;]
Raduś to co piłeś to odstaw lepiej
bo totalnie Ci zaszkodziło ;]
co do teamtu , to nie wezme Cie do teamu bo by mnie za tobre na sośnie powiesili ;] ale mogę udzielić wskazówek gg 895072
na ordonku kwali 1:00;8x po 3 dniach gry to nie jest tak strasznie źle biorąc pod uwagę ze mnie w konia nie robisz ;] i gasz faktycznie 3 dni + bankowo driftu też nie rozczaiłeś jeszcze ;] a mapka ordoka to totalny speed tech i nie dziwie się za tye tracisz ;] takie mapki są IMO najgorsze dla początkujących ;] tak więc nie jest źle ;] chcesz pomocy to do usług ;]
Raduś to co piłeś to odstaw lepiej
Szukam teamu
Nie no gram teraz od tygodnia ponad, ale na ordonku jeździlem chyba ze 2h łącznie może mniej. Co do wskazówek chętnie skorzystam1X4rd451 wrote:na ordonku kwali 1:00;8x po 3 dniach gry to nie jest tak strasznie źle biorąc pod uwagę ze mnie w konia nie robisz ;] i gasz faktycznie 3 dni + bankowo driftu też nie rozczaiłeś jeszcze ;] a mapka ordoka to totalny speed tech i nie dziwie się za tye tracisz ;] takie mapki są IMO najgorsze dla początkujących ;] tak więc nie jest źle ;] chcesz pomocy to do usług ;]
Człowiek banda
Szukam teamu
polecam zarezerwowanie miecha, zeby nauczyc się drifta i ogolnie poznac techy, potem się oglaszaj
Szukam teamu
Szukanie teamu na siłę na pewno Ci żadnego nie przyniesie. Chwalenie się sukcesami w postaci dość miernych czasów co też odnosi się do tego jaki masz staż w trackmanii nie jest dobre. Jak zauważyłeś wszyscy Ci polecają trenowanie map i to też rób. Całkiem możliwe, że ktoś z jakiejś drużyny sam sobie Ciebie wypatrzy i dostaniesz propozycje dołączenia do jakiegoś teamu. Sądząc po tym, że grasz tydzień musisz jeszcze się sporo nauczyć, lecz jak zauważyłeś Xardas proponuje Ci swoją pomoc, więc dobrze by było gdybyś skorzystał, ponieważ to bardzo dobry zawodnik. Na razie nie martw się o team, lecz szlifuj swoją jazdę, team sam się znajdzie.