Szukam tam czegoś - kNoq
Szukam tam czegoś - kNoq
gram już parę miesiecy jednak techy 1.5 miecha
czasy hmm
roflmap 58.32
hock 55.99 ( ;f )
quite move 1.04.86
mapa kwali pl7 53.90, na kwali zrobilem tylko 54.70 xd pewnie brak obycia
szukam czegoś aby miec wieksza motywacje do treningow majac mocniejszych ludzi w teamie
jeśli znajdzie się jakas propozycja, dzięki, jeśli nie ide dalej grać solo ^^
czasy hmm
roflmap 58.32
hock 55.99 ( ;f )
quite move 1.04.86
mapa kwali pl7 53.90, na kwali zrobilem tylko 54.70 xd pewnie brak obycia
szukam czegoś aby miec wieksza motywacje do treningow majac mocniejszych ludzi w teamie
jeśli znajdzie się jakas propozycja, dzięki, jeśli nie ide dalej grać solo ^^
Szukam tam czegoś - kNoq
nNoq ja ci już proponowalem 
Jak coś to pisz na gg: 3430081
Jak coś to pisz na gg: 3430081
Szukam tam czegoś - kNoq
Zapraszamy do nas
nar.xt.pl napisz na forum bądź wpadnij do nas na serwa.
- Ludwik
- Zaczyna szaleć na ulicach
Szukam tam czegoś - kNoq
już kiedyś unv pisal ze dobrze by by cie przyjac, ale jakos tego nie zaproponowalismy. jeżeli chcesz grać w teamie bez wiekszych presji pisz... 3179686.
Szukam tam czegoś - kNoq
A ja zapraszam do nas. W żadnym innym teamie nie ma tak fantastycznej atmosfery jak w Cosworth. Nie rozpadniemy się szybko, istniejemy niemal rok i gramy przede wszystkim dla przyjemności bez żadnej presji, wewnętrznych kłótni czy zobowiązań. Gracze z niemałymi umiejętnościami również są u nas
więc zapraszamy do odwiedzenia naszego forum http://cosworth.ugu.pl/forum/index.php
lub pisz -moje gg 4953560
lub pisz -moje gg 4953560
Szukam tam czegoś - kNoq
Lepiej do nas. Po co za kilka tygodni znowu szukać nowej drużyny po upadku np Resistance, choć Im tego nie życzę, ale na razie nie są jeszcze pewni wg mnieWin'a wrote:idź do resistance'
Szukam tam czegoś - kNoq
ale zeby byli pewni to musi do nich ktoś dojść?nie sądze że się rozpadną jak to szynpol trzyma,chociaż roznie może być
-
ziomek_pol_
- Zaczyna szaleć na ulicach
Szukam tam czegoś - kNoq
Ja polecam resistance ;] z cosworth mam niemiłe doświadczenia, a poza tym resistance mi się silniejsze wydaje 
@King: nie płosz abszta, poczekamy, aż się zacznie bić o kNoq ^^
@King: nie płosz abszta, poczekamy, aż się zacznie bić o kNoq ^^
Szukam tam czegoś - kNoq
Resistance zaryzykowało i spróbowało zrobić fuzję dwóch teamów trzecioligowych, może z tego wyjść coś ciekawego (zostali wzięci najlepsi).
A jeśli chodzi o Cosworth to dzieciątko RH, jestem z nimi duszą! W ogóle fajna tam wiara jest, jakbym miał wybierać to bym szedł do TCW... a później do CST ;d.
A jeśli chodzi o Cosworth to dzieciątko RH, jestem z nimi duszą! W ogóle fajna tam wiara jest, jakbym miał wybierać to bym szedł do TCW... a później do CST ;d.

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
Szukam tam czegoś - kNoq
Z Cosworth miałes niemiłe doświadczenia, bo mnie wtedy nie było
Nie nie będę się bić o kNoq'a. Nigdy nic na siłę, ale nie ukrywam, że taki zawodnik by się nam przydał. A jak jest dobry gracz to trzeba o takiego trochę zawalczyć a nie napisać: "odezwij się" i czekać.
Szukam tam czegoś - kNoq
Resistance = H5F ? XDDDDDDDD
Szukam tam czegoś - kNoq
Mu chodzi ze albo resistance albo h5f ;d przynajmniej mi się tak wydajeMaciek wrote:Resistance = H5F ? XDDDDDDDD
- OrdonekQ7
- Moderator
Szukam tam czegoś - kNoq
Jak na 1.5 miecha na techach, to czasy przyzwoite. 

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
Szukam tam czegoś - kNoq
popieramWin'a wrote:idź do resistance'
Tez popieram ^^ziomek_pol_ wrote:Ja polecam resistance ;]
nie popieram ;pAbszt wrote:Lepiej do nas. Po co za kilka tygodni znowu szukać nowej drużyny po upadku np Resistance
KnoQ chodź do resistance. Mam nadzieje ze coś z tego wyrosnie ale z takimi jak ty latwiej będzie osiagnac jakikolwiek sukces.