Rainbow Sky Track by CorV

Post Reply
Mike
Pirat drogowy

Post by Mike »

http://united.tm-exchange.com/main.aspx ... 53403#auto

Nie chcę się przechwalać, ale moglibyście mi radzić co ja robię źle i na przyszłośc mógłbym lepiej zrobić, bo to dopiero first track, którą na neta uploaduję xD
A więc jest to z mojego uznania (wy możecie inaczej xD) Speedtech, 2 lapki na solówce, AT 1:47.3x, bardzo mało deko, bo by nie za bardzo pasowało na mój track (z resztą na ozdabanie mam mało kreatywności ;D), to z drugiej płynniej będzie grało ;). A z tą nazwa chodzi o to, że niebo będzie nonstop zmienił kolor, czyli MT tu wchodzi w rolę ;D
Enjoy! Jakiejś komentarzyki, wątpliwości itp. chętnie widziane xD
Gobis
Lubi ostrą jazdę

Post by Gobis »

Jak na tak dluga trase to multi raczej nie pasuje :? Za dużo boostu napakowane ale czy to tech? A i brak zmiany kamery na loopie ;) Jak na pierwsza trase to spoko.Tylko nie rob takich maratonow bo to się raczej nie przyjmie.Ten zeskok na dolna droge tez ni w kij ni w oko.Brak tam jakiegoś ostrzezenia lub coś w tym stylu.Ogolnie 7/10.
Mike
Pirat drogowy

Post by Mike »

Thx Leon za porady ;)

Teraz se update z mojej pierwszej trasy zrobiłem i wg Ciebie parę zbędnych rzeczy zlikwidowałem ;) Zmieniłem raczej coś tam coś tam w MT i ta nazwa "Rainbow Sky" już nie pasuje. A więc nadałem nową nazwę trasy: ColorMania xD
OrdonekQ7
Moderator

Post by OrdonekQ7 »

teraz po przerobieniu mapa jest fajniesza i płynniejsza. ^^ dałbym awarda ale nie mam konta na tym TMX. mogłes dac na TMUF TMX.

... :award: xd
Image
Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
Post Reply

Return to “Trasy”