hej hej jakub to gej

Czyli dyskusja o wszystkim i o niczym ;)
Post Reply
SykeS
Pirat drogowy

hej hej jakub to gej

Post by SykeS »

Właśnie dostałem maila, że na praktyki zawodowe nie jedziemy do Turcji, bo te jeb*** szejki miały jakieś wonty, ale jedziemy na KRETE!!! Biczyz k**wa tak się ciesze! i ch** d*pa ch** d*pa ch** ch** ch** kocham was wszystkich niewyrośnięte picze! A teraz k**wa uczyć się, dla kogo jeszcze nie za późno i zamiast oglądać filmy na redtube to byście jakąś książkę po angielsku przeczytali czy coś tam. Ja pierdziele... Grecja.... Kreta.... ale się cieszę :D :D :D

3mcie się!
Last edited by SykeS on 25 January 2009, 12:59, edited 1 time in total.
"I Now Walk Into the Wild"
Christopher McCandless
Maciuś
Lubi ostrą jazdę

hej hej jakub to gej

Post by Maciuś »

Woah, zazdroszczę ;) No powodzenia tam :)
Kinguś
Osiwiał za kierownicą

hej hej jakub to gej

Post by Kinguś »

cu ikar ^^
Image
ShaDDy
Emerytowany Admin

Re: hej hej jakub to gej

Post by ShaDDy »

SykeS wrote:Właśnie dostałem maila, że na praktyki zawodowe nie jedziemy do Turcji, bo te jeb** szejki miały jakieś wonty, ale jedziemy na KRETE!!! Biczyz kur** tak się ciesze! i ch** d*pa ch** d*pa ch** ch** ch** kocham was wszystkich niewyrośnięte picze! A teraz kur** uczyć się, dla kogo jeszcze nie za późno i zamiast oglądać filmy na redtube to byście jakąś książkę po angielsku przeczytali czy coś tam. Ja pierdziele... Grecja.... Kreta.... ale się cieszę :D :D :D

3mcie się!
miałeś do mnie przyjechac :X
Master
Pirat drogowy

hej hej jakub to gej

Post by Master »

GLHF ;p
Już Image użytkowników zobaczyło ten podpis.
szopek
Lubi ostrą jazdę

Post by szopek »

SykeS wrote:Właśnie dostałem maila, że na praktyki zawodowe nie jedziemy do Turcji, bo te jeb** szejki miały jakieś wonty, ale jedziemy na KRETE!!! Biczyz kur** tak się ciesze! i ch** d*pa ch** d*pa ch** ch** ch** kocham was wszystkich niewyrośnięte picze! A teraz kur** uczyć się, dla kogo jeszcze nie za późno i zamiast oglądać filmy na redtube to byście jakąś książkę po angielsku przeczytali czy coś tam. Ja pierdziele... Grecja.... Kreta.... ale się cieszę :D :D :D

3mcie się!
zle zrozumiales pojedziecie do kina na Krecika a nie na krete D:D:D:D
Voj4k
Admin

hej hej jakub to gej

Post by Voj4k »

i do gracjana na chate :D
SykeS
Pirat drogowy

Post by SykeS »

szopek wrote:
SykeS wrote:Właśnie dostałem maila, że na praktyki zawodowe nie jedziemy do Turcji, bo te jeb**** szejki miały jakieś wonty, ale jedziemy na KRETE!!! Biczyz kur** tak się ciesze! i ch** d*pa ch** d*pa ch** ch** ch** kocham was wszystkich niewyrośnięte picze! A teraz kur** uczyć się, dla kogo jeszcze nie za późno i zamiast oglądać filmy na redtube to byście jakąś książkę po angielsku przeczytali czy coś tam. Ja pierdziele... Grecja.... Kreta.... ale się cieszę :D :D :D

3mcie się!
zle zrozumiales pojedziecie do kina na Krecika a nie na krete D:D:D:D
yhyyyyyyyyyyyyyy :D

Image
Christopher McCandless
Coof
Osiwiał za kierownicą

hej hej jakub to gej

Post by Coof »

Gratuluje :) Ja byłem na koniec wakacji na innej greckiej wyspie na tydzień. I muszę przyznać, że tam jest po prostu za***iscie. Dla Polaków to pojęcie raju :X Przez 7 dni pobytu nie widziałem chmury. Grecy to zajebisci ludzie. Po prostu bajka.

Porady:
- nie wysilaj się na używanie skomplikowanych konstrukcji językowych. Grecy mówią słabo po angielsku. Łatwo się dogadać!
- spróbuj koniecznie tradycyjnych greckich potraw. Sofrito, stifado i musaka. Jest jeszcze coś trzeciego w czerwonym sosie, ale mi to nie smakowało :X I nie napalaj się na sałatke grecką, bo jest taka sama XD

Ogólnie sceneria bajkowa. Co prawda byłem na Korfu, nie na Krecie, ale sądze, że dużej rozbieznosci nie będzie. Kręte, wąskie drogi. Drzewka cytrusowe. Dużo górek. W każdym razie nawet jak sporo przejdziesz, zmęczysz się i w ogóle to nie pocisz się jak w Polsce. Jakos się nie smierdzi jak swinia. Mimo, że jest ciepło :o

Jedyne minusy, które wyłapałem nie muszą się zupełnie pokryć z Twoim pobytem. Hotel, w którym byłem był nad nieźle zasoloną i dosyć mocno wzburzoną częscia wybrzeża. Sporo osób może to odebrać jako minus. Mnie się podobało. Tylko raz przyjebałem w jakiegoś Francuza, bo jak leżałem na materacu porwała mnie fala. Na początku się strasznie wydygałem, bo wleciałem w niego z takim impetem, że omg, ale widok jego dziewczyny niezapomniany. Sądziłem, że się skręci ze smiechu :E
Drugi minus to obsługa lotniska na Korfu. Co prawda było dosyć późno, ale panie mogły trochę szybciej przebierać rączkami. A tak godzina stania :P

Kiedy jedziesz? :)
Image
SykeS
Pirat drogowy

hej hej jakub to gej

Post by SykeS »

Jutro poznam dokładną datę, ale prawdopodobnie w okolicach marca. Na miesiąc ;)

Dzięki za wskazówki ;P
Christopher McCandless
Dadi*
Doświadczony driver

hej hej jakub to gej

Post by Dadi* »

gRECJA to g*wno..............i co z tego że będziesz się pluskał w śródziemnym..coś o tym wiem......byłem chyba na 70 wyspach.....16lat srażu^....wpadnij do dada do Aten to odechce Ci się Polski i debili z krety.haha ..będę prawdopodobnie na MYKONOS w marcu to się przepłyne do Iraklio/zawodowo/.. ale może się stykniemy.........przy cipuro(grecki bimberek)mniam mniam...i jakiejś zdechłej kreteńskiej ośmiornicy

[ Dodano 25 stycznia 2009, 22:49 ]
..i jakby co!! służe informacją.
χιερο πεδια
SykeS
Pirat drogowy

hej hej jakub to gej

Post by SykeS »

Niestety wszystko ma swoje dobre i złe strony... Wyjeżdżam 17 kwietnia, wracam 17 maja... Ominie mnie ESWC. Koniec przekazu.
Christopher McCandless
OrdonekQ7
Moderator

hej hej jakub to gej

Post by OrdonekQ7 »

Uuu to jesteś w d*pie Sajks. :P
Image
Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
Post Reply

Return to “Off-Topic”