Polish TrackMania Awards - INFORMACJE ODNOSNIE GŁOSOWANIA

Locked
Coof
Osiwiał za kierownicą

Post by Coof »

Prawo do głosu mają osoby zarejestrowane przed 01.04.2008 z iloscią postów większą niż 0. To chyba najsprawiedliwsza forma głosowania. Osoby takie są na scenie wystarczająco długo, by wiedzieć co się działo, a zarazem nikt nie jest poszkodowany, jakby to było w przypadku głosów rozdawanych na zespoły. Pomysł jest od Yarda. Nie sądziłem, że technicznie coś takiego jest możliwe, a okazało się, że tak.

JEŻELI NA SCENIE UDZIELASZ SIĘ OD DAWNA/ZAPOMNIALES HASŁA DO KONTA to proszę napisz mi prywatną wiadomość. Jeżeli uznam to za stosowne, zostanie Ci przyznane prawo głosu.

Głosowanie trwa tydzień. A później przyznanie medali. Do urn! :)
Image
Bilus
Moderator

Post by Bilus »

Je, na scenie byłem od tego samego momentu co Loksia, ale na tmpl zarejestrowałem się dopiero 12 maja 2008. Nie mam prawa głosu? ;D.
Image
[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
IrRed
Emerytowany Admin

Re: Polish TrackMania Awards - INFORMACJE ODNOSNIE GŁOSOWANI

Post by IrRed »

Coof wrote: JEŻELI NA SCENIE UDZIELASZ SIĘ OD DAWNA/ZAPOMNIALES HASŁA DO KONTA to proszę napisz mi prywatną wiadomość. Jeżeli uznam to za stosowne, zostanie Ci przyznane prawo głosu.
Czytać umie Biluś ? ;] ... wie co to prywatna wiadomość ?! ;] ... jak się dowie to być może zostanie wspaniałomyślnie wpisany na listę ;)

Jeśli nie jesteś pewien czy możesz głosować sprawdź czy Twój nick znajduje się poniżej:

Code: Select all

IrRed, Yard, wiadp1, Yazhubal, misHa, BlackDragon, Tiggeri, BIG.SPLIFF.PL, WPRT | KiLeR, GiBO_PL, Pipen, Menda, Bartek_H, JUREK, mor_olo, freequ, _PiotR_, prezes, Kalos, Silverfuck, DooBLER, ShockBoy, malesiak_pl, cin95, Majak, RADASS, Ptasior PL, mat154, Tomciaz, MiEnTkI, Massacre, TaoSaku, jakuzaa, nawias, Akira, paw4, DanifiltH, Morthal, Khasius, Boski, komandos, TASMAN, ppvv, Zeo, bibu, EQU, Rafiz, Swietlik, wildcat, Rayden, jpi30, szopek, Toxic, Tresor_PL, filas312, tdobe, Wally, Jan_icek, miszczuuuuu, thrawn, grzece1, arasel, Shibby, trafiq, kowal., Scary, piotrek., tomaszg82, Stodi, OLINEK, demon, kaczka2, raver4s, Skyline, FRED, hack, Error, PLError, Oskar, Acegikmortvy, niko, Bajbo, POL jakub, Jakub, Astra, Mati, Piti, Silver_Fuck, Kroink+, knurowica, marvas, Altaro-mery, cityzen, fighter, janusz, Mantades, >JUREK<, marcin, bax, kamilos2, tomaszg, Kees, _Guardian_, PanzerPferd, SPSK, Altaro_MeryPB666, Kornetto, nipild, milczek, EnD, Joohn, LiGhCiK, r_a_v, h0lus, krzysiek101, wujakasha, tiraeth, Anek, fordern, Kubus, Neli, Ragero, Hazardius, Booster.pl, shimon, FU, QueST, FreeFire, busikbbb, mati.pl, Grzecho, ADIo, Xard, Murzyn, Damian ziomal, Bad Olo, sofianeq, JEsz_PL, Akzer, spidi, quantin, MaciekKing, Sk84funPrzemo, TrixX, Hash, Darek, LIVEsSs, BODZIO.PL, FreekOut, noWy5000, hoaX, Havoc, marrek13, marot, oman, vhaniss, Dilpak, krzeselko, cuddles, ralf_PL, Padme, SzaMAN, Haczek, gawron., mackal, czatowiec, Kmaq, Sanford, cziken, damianhhh, Grono, BLOOD MAN, Tomasz.Z., Polonixx, Sliwa, kamikazee5000, Pritch, rad, turkot, komar, smalu, TheViP, siekiera, TrackManiak, domek-1, Sebik1992, R1p, An!, killer, YanPan, Gering, Alonso, ZawasPL, Monia, diablo, Leon, Bialy24PL, speedy, PeTeR1991, Maciek, RaDuS, Szymson, Gruncik, puero, inte1pl, komandos Poland, m4rudaaa, pr0, Rainer, Kai, Misiakr, ~F~D3V1L, ~F~mati, Filip3k, soczeqq, piorunek, lukas_333, Face, Wojtek, Agusia93, Metalman, |GT|radPL, Marcin87, sznaps, BoX, ~F~Monika, Zziom, snowball, KonradM, SWIR, PETER, Dahag, RuFFy, scrappler, Gacek, sobi72, BT MATI, MISI, Z E B U, [f1] kubica, Ciper, mateusz, Maciejas, TOMEK, Frizi, MajakPL, adampub, Tiggr, Vizzini, dunaj, bulet, <<mati>>bt, extendet, TM_Knight, reeloop, Tikey, lulek-123, imatix, PITMaN, cedrik, [K&D]sonny, TRZ3CI, GRANAT, Monaliza, KaczorKing, venomalus, czatowiec_POL, sarsik, Kuldi, przemo17, tomerq, marek, Daras11, TOMASH_URS_WAWA, Szyszeq, dpaweld, zimny_pl, [K&D]Kaiotso, szyna100, Sontezo, ~FM~@di, cobham, Devik, Gerard, Geri, Sokół, JojekPOL, usagisan, lolik123, Wormi, bbarto, MajHal, Slawek, lolerpol, __PAWOLKO__, Sebek97, HeaD_ShooT, trolu, mikant, Pablo, kostekmistrz, =BV= Mike, mustang, KnOx, LooKaSh, Adam Speed, Dj_Miro, /DF/Ferret, mustisek, TURPIS, BOB_SLEJ, TomsoN, MrOoZiO, DRIFT, Asia, stasiu1980, kimadaaaa, PaladinKane, DrzewoPL, Saphir, Iras, krzysioz, KieL_Bi, Marcios, Piorunek!, Xenun, lelok, killerwitek, Ryan, Hory, MikohnVegas, kozakuzka_pl, PatryczekTM, pavel, incenser, Suchar, damex, [AF]Diż0k, {DS}ToM_pl, electroworld.com.pl, imatrix, buzek, Arean, smokeweedeverydayPOLSKA, [BD]BeCometA, SPiQ, DRIVER811, Cross, kisok7, Pysio2727, MAXERRR, Q!Q, Wizzard, Nowaczek, enzo2, KooR, Deli, SoaVe, portals, Kret159, P.vis.L, TFCW.PL, Fucking Nadeo, brzerzanin, Kamio_18, neon211, JarekM, Tomasz Ciszak, marcin8006, lucas, ko7ek, Bartek, {SMD}~~`DJ-R, Hunter12, LECHU, Hellmut, ~NFS~ D!ż0k, Huzar_, lion93, Kein, Techland, 1X4rd451, rysiu, savos, baner, K_a_j_t_3_K, kapusta1996, RAZOR, grzybekpol, BEZIMIENNY, fuka, Diżok :-], [K&D]Diżok, nowy567, Kulek49, maverpl, michalcienki, K&D Lord, KrLn, AdamXDXDXD, Lulek16, Ostry, Romanov92, lasserl, Benex, krolik gliwice, __TrackMan__, reV, stif-master, freephenters, Crixu, Fefan, [POL]krOpek, muck, Krzysiek510-22, Ania, Johnny95, Speed3000, BlackPL, luxmati, tmdevil, Jeronnan, charleskan, nowy1245, omen, Dadi*, Dartra, Ares, King, ziomek :), jaki, miniwrog, TheSvether, Jaro, kemot444, GoRDo/\/, Precedens, Advance_Evo, Checollada, MARIOrlz, Sąsiad, Sasiad, starwer, Kn0ck, Termez, raper741, MANIAKtrack, kpax, LEON_Z, SDK Saves, kolcz.ctp, Fistashi, suwak, Fujibiker, SykeS, Anonim3D, Kamdan14, Elvis, Unrealdst, Bartek 95, Szym, KeUriO, Gacław, Hazyl, Arthas_POL, DesTeT19, Master, chybeck, AiooN, DAZie, BVG|kha1, pdavid3, envy, GTW mat1117, _bolec, Banita, Twist, <UFD>Bialy, dudus-00, Szynpol, szpaku79, MaxTor, Flagg, MaGn3TiC, paolo, Darek_, SIWy93, PAPA94pl, TunoPL, HakerPL, rozmos, Legi0n, Brian, =HornET=, Guts, marcin18109, MaLy, Robot, soyek.pl, Mativp, Twinky, Duchu, HowkPl, Mr No Name, cloud, baserone, ryczka, cinek, Yorgi, shusty, STriker, /\/\ř Đĕ¥ïĿ, |NFS|Shadow, Czapelo, raczek2322, Sebin, j3sh, EcLiPsE, Werin, Daz, Ando80, Badboy07, fabamlody, cropper, Ens, matgaw30, Sauber, 2F2F SurFer, DoomPL, RokiPL, [AoD] BARTAS, dedal, XyX, DiabloS_CRB, Sato, moZo, Hype, dd, !RON!, Matteo, StoProcent, mariusz, satyr, VaSHyFFkO, tjzeero, bortel, ADI>>pl, Qna, Wix, doofypl, smerfol, Darx89, heniu4, Domin, א-®шιśпιa, Bazyli, bartek007, Foxy, Sheey[PL], MaTi1, Łuki123, FABIO1978, SS BRZOZA, pawelle21, profil1234, remixas, GrejmoN, cky bartas, kubica f1, lazise, lalu, Stapless, (GD)Fighter, Sr0k, radek92, [FBN]Czesio, Psikuta, IRx~pingwin, robocop698, PiceK, Spy, seba, Manur, Matt123, mian94, sepulos, miko1995, Jaro1993, Leirus, freazypol, bartidaff, Barti9017, Adamitsu, minim, Bartexo, Koorek, boss, ziomek_pol_, rysiek, Obcy034, Porshe, seboes, piotras, Frodzio18, kuba-pl, maXym, Słowik, dzejkob, larsek, SwEEpU, sebek, StaR, MarioXX, Metex, NBlast, (AOD)Lukas, SeXy, lol o2, Darek2111, arek z polski, moni@, hanysteas, Pawn3r, OZBORN, karo007, balaganmen, B2R~CRASH, SZ@FA, sayitright, BaЯtex, Mav, Axel, pediator, Eren, franczeslaw, Winter, surfpyton, przem, TM, Dzidzia, kinky, gustavix, Szrama, mat1541, Fly, Killer_polski, Rafix z Polski, Dragon, InvisibleDragon, Pikuw, bleed, MaRRcuS, realowiec, Ake, Dawid_pl, Moniulka, Onur67, Gangsta_princess, Maciekwielki, sbeni, misiek007, ciec, Michaszek, AlexSergeev, Fkstick, W@ND@L, Czester, Wizard_The_One, Kruszynka, Ghost_Rider, move, Tobi, Wiciox, Pawel, Diav3l, DalessiPL, kmiecik789, Headzik, Adanterdicktard, zaku, Blackjack, BLADE, Qstom, Redux1991, Derty, marcin_007, Etheos, Meg*, styl, IrRed, Gardevoir-sex, LepekPL, Anbas93, Soony, Czesio, MaciekKing 4Ever, Boski_PL, konrad, Bebster, Kamilos, wiśnia, Nieświecący, S.O.A.D...., Basket, Siemys, Hatlers84, Pawelo.Cz, vite, AdamWWL, kamyl, tuner12, prezol_PL, Homszom, www_pl, p-sz, marcin1-1, Win'a, Damian 1998, rip, Gordon, Stwoor, arturro16, Ciastoludek, Goongan, Raku, JOSs, KSP, metric, Shido, <ALEKS>, kacxper, Fan, rydel, sim0n, norco, BooS, OrdonekQ7, przemek_c, bastard, Maczo, ZaX, TManiak99624, jamaba, hunter_prawdziwy, Peterrr, lukash PL, Ciacho, Nuke, Errorek, John, kokss, jackas, Master_Chief, Ania1992, KIPEK, pago, mikohn_vegas, Kuf3l, Jarecki, lamber18, hagen, MiXeR, ondr@shek, PtysiO*, majk(polska), lucyferek1994, Hawk^PL, wasciu, Osaan, SCPx, iam, KIJUPL, 7777tomek, nomercy, demo, BialyPL, Drey, kubu94, xander, Devilek1, bazil1997, korni18, IMEK, piotrek1299, faziek, MarioCT, michu14102, Underlinge, master94, kargool, zonck, Shood, Dodge, Fruzia1205, kania1213, glowas, Paweł, vt9st, mo*majhal, PACINO, joz314, Quijo, syrena~spider, Seba_G, Adish_PL, -GERI, Captain Jack Sparrow, WicioX-95, Kotlet, *TCW*Lolka, maziarz, vioka, Joe, Pikuś15, Relux, pawloz96, Krzywy, Krzemień, K4M!L, Whiskas, Adhddowiec, Piterek, Loxley, Feix, kilercio, KRYNIN 4, BUGSS, Mati 94, Crazy_Murder, Kropex18, Kamill35, Yeah xD, TopcaD, fckteam, Majkel, gieroll, Mega Man, gromek123, Ganu, Simi, Eko Log, badyl666, Zombi, PWMK, Shift, Joe 43, -MATIPL-, TranQ, Neo, MCL, hory2, Massiv, piotrek_s89, Twister, PrzemeX, Fahrschule, khorinis, rafawalcz, /GSX/ Draki, imperiator, fgiemza, Pyszo, Orzi, Kij3k, B@rtex, Loly, Makaveli, oddo, bartold666, Barteq blood, pawelz33, pacEk, basior, base, popak20, domat1, kyzzn, pawelx93, Coof, p@welz33, maciej staniszewski, Michal, PL_kr0p3k, fehu, eil, Patryiota, corek121, chool, GABER, VonGeloriko, pawcio, *Kalim, spamer, Ret, paul, groszek173, EndOfSilence, Patryk13, s4JL4s, *K3YC@M*, speedfanekk, Jxon, |GT|CaymaN.pm, patryk123, Asgwer, BeckS, Cris2008, eryczek9999, Zuri, -TheEnd-, *forfos*, kris, xirarike, Ziela.q, Tikula, migo, szczor, Szampon, Devil_, Corvetter, Ziartak, Ferruś, wararikomas, Adams, voj4k, Freestyler35, SzymcioPL, Rogal, Bilus, Freshmeat_
Image
Image
Image
h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
DiabloS_CRB
Pirat drogowy

Post by DiabloS_CRB »

Ja mam to szczęście że się zarejestrowałem parę dni przed kwietniem xD
Image
Image
Image
Voj4k
Admin

Post by Voj4k »

a ja czytałem całą liste a na samym dole jestem xD
Bilus
Moderator

Post by Bilus »

Czytać umie Biluś ? ;] ... wie co to prywatna wiadomość ?! ;] ... jak się dowie to być może zostanie wspaniałomyślnie wpisany na listę Wink
Czytać... chyba umie. Chociaż już taki pewny nie jestem, bo przeczytałem "Ten kto udziela się na scenie od dawna, ale zapomniał hasła do konta" ;D.
A PW wysłałem już wcześniej, więc nie krzycz, poprawię się :).
Image
[4 more]
[...?]
IrRed
Emerytowany Admin

Post by IrRed »

Kurde ale toto złośliwe ;] ... Olek mogę zapożyczyć "*" :?: ;)
Image
Image
Image
mor_olo
RoKsTaR

Post by mor_olo »

IrRed wrote:Kurde ale toto złośliwe ;] ... Olek mogę zapożyczyć "*" :?: ;)
Zgloszę się z "*" do nast. edycji kapitalnego pomysłu ^^
*... i wszystko jasne.
Bilus
Moderator

Post by Bilus »

Zgloszę się z "*" do nast. edycji kapitalnego pomysłu ^^
A opatentowałeś ten znak? ;d.
Kurde ale toto złośliwe ;]
Że kto? Pokażcie go! <rozgląda się wokół siebie...>
Image
[4 more]
[...?]
Szynpol
Pirat drogowy

Post by Szynpol »

A ja się zarejestrowalem nie wiadomo kiedy i mogę glosowac ;p
Coof
Osiwiał za kierownicą

Post by Coof »

Ukosnik to raczej oznacza "lub", a nie "oraz" :)
Image
IrRed
Emerytowany Admin

Post by IrRed »

Lewy, SuNRisE,hektor17 zostali dopisani do listy głosujących
Image
Image
Image
Coof