Calkiem fajnie się wszystkie trasy jedzie, ale nie sa one dzielami sztuki, ogolnie wszystko pozytywnie i każda na PL7 zasluguje. Mam tylko apel do Maxera, ta trase się jedzie bardzo fajnie, przypomina mi się trasa guykesa z nc3, ale obie te trasy maja zasadnicza wade (jednak w twoim przypadku jest to bardziej zauwazalne) - sa praktycznie calkowicie plaskie. może i sa zakrety pod gore, ale sa one powtarzalne. Nie mniej jednak tak jak tamta trase, jechalo mi się bardzo przyjemnie (jak na te 3-4 przejazdy na kazdej trasie). Trasa ordonka - jest CP okolo 25 sekundy (mniejwiecej), gdzie po respawnie do nastepnego CP dojezdza się w 18 sekund (podejrzewam ze 17 sek to minimum ile tam się jedzie), a to oznacza ze resp=koniec jazdy. Bez respawna natomiast przejechanie tego odcinka zajmuje kilkanascie sekund również. Proponuje nastepnym razem zadbac o takie szczegoliki w takich miejscach w których mozliwe sa dosc czeste respawny - pomiedzy tymi dwoma CP mamy skok a przed wyskocznia slup, przy uderzeniu w bande również mozna nie doskoczyc, wiec miejsce jest naprawdę dosc pechowe.
Trasa shadowa bez zarzutow technicznych

Nie chce wyjsc na zrzedziarza i upierdliwca szukajacego dziury w calym, chce dac po prostu podpowiedzi na przyszlosc.
No i postaram się dokladniej obadac trasy i wtedy moj obraz będzie pelny, póki co gratuluje tras, bo sa niezle