Polska Chorwacja
Polska Chorwacja
Jak wcześniej, tylko dopingować mocniej!! Nowa jednostka układu SI jest: Wenta - 15 sekund, także dzisiaj trzeba porządzić ;d
Polska Chorwacja
Remis będzie, ihój
Polska Chorwacja
A ja wam powiem ze jestem wkurzony powod ? Od poczatku mowilem ze będziemy mistrzami swiata to wszyscy mowili zem glupi. Przed 2 faza tez mowilem ze będziemy mistrzami to posypaly się na mnie wyzwiska. I to najbardziej wkurza ze teraz wszyscy się podniecaja jacy to oni sa bohaterzy a jak im nie szlo to cwoki itp. Tak wiec zanUa i dalej będę kibicowal bez wzgledu na wynik dzisiejszego meczu.
btw. zalozylem się z qmplem o 50zł ze polska będzie mistrzem ^^ on mowil ze poza podium będziemy ;]
btw. zalozylem się z qmplem o 50zł ze polska będzie mistrzem ^^ on mowil ze poza podium będziemy ;]

-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
Polska Chorwacja
ja postawilem na sts 10zl na Polske, jak przejebia, to nogi z dupy powyrywam ; d
- OrdonekQ7
- Moderator
Polska Chorwacja
GOOGOGOOGOGOOG POLSKA~!

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
Polska Chorwacja
Ja się obawiam, ze znowu zagramy przecietnie, co na Chorwacje nie wystarczy. Odnosze wrazenie, ze zawsze jak mamy szanse coś osiagnac, to przychodzi kryzys naszej formy. I nie chodzi tylko o reczna, ale tez o inne dyscypliny druzynowe. No ale zobaczymy jak będzie.

Polska Chorwacja
przegramy bo jak wygrywamy to i przegrywamy a nie wygrywamy,a teraz przegraJĄ nie lubie takiego podejścia
Polska Chorwacja
Go go go Polacy... I nie pierdolić że przegramy :]
Polska Chorwacja
"przerwa w grze, doszło do uszkodzenia parkietu, niespotykana sytuacja"

Polska Chorwacja
O k**wa jakie lamy, nie umieją przygotować warunków do gry 
Polska Chorwacja
No to jak na razie 13:14. Ale Fefan, jednak nie masz racji. Nie grają przeciętnie
Bardzo fajny mecz, tylko to, co się dzieje z podłożem to straszne... Organizacja pokazuje. Może Chorwaci przygotowali tak specjalnie, będą kontynuować mecz, a jeśli przegrają, to powtórka meczu, bo złe warunki boiska ;d Out, ja nie pisałem, że im nie kibicuję, że tylko teraz, bo grają w półfinale. Ja patrzę na piłkę ręczną już dobrych parę lat, tak jak na inne sporty z udziałem Naszych
Myślę, że są solidne podstawy by twierdzić, że Polacy mogą wygrać ten mecz. Byle Chorwaci wprowadzali częściej Balića ;d
Myślę, że są solidne podstawy by twierdzić, że Polacy mogą wygrać ten mecz. Byle Chorwaci wprowadzali częściej Balića ;d
Polska Chorwacja
Polska!!!!

Trance to nie tylko muzyka. To styl życia... Słuchając go możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. Jest jak ocean uczuć - kiedy raz się w nich zanurzysz - utoniesz.
Polska Chorwacja
Cóż, tmpolska coś nie wchodzi, więc nie mogę zaktualizować niusa.
22:15 dla Chorwacji, 42 minuta.
22:15 dla Chorwacji, 42 minuta.
Polska Chorwacja
ło jezu.
niech przerypią to się skończą okrzyki przed telewizorem: "co za debil!: "gdzie z tą piłką?!?! tam masz czysto!!!!" itp.
niech przerypią to się skończą okrzyki przed telewizorem: "co za debil!: "gdzie z tą piłką?!?! tam masz czysto!!!!" itp.

Polska Chorwacja
Iam sadzac po wyniku, to wydaje mi się ze mialem racje z tym przecietnym graniem
A co do podloza... Chorwaci graja na tym samym 

Polska Chorwacja
Fefan, nie chodziło mi o to, że gramy na tym samym, ale Chorwaci mogliby tak rozporządzić, w końcu u nich, etc, etc. Jak widać, nie ma czego powtarzać
Tak czy siak, teraz jesteśmy faworytami meczu o III miejsce, kibicujmy ;d
Polska Chorwacja
Powiem tak: owszem, popełniliśmy kilka błędów w obronie, kilka okazji niewykorzystanych sytuacji w ataku, ale ten wynik raczej obrazuje, jak mocna była dziś Chorwacja, fantastyczna gra (Chorwatów) w obronie + bardzo dobra gra bramkarza gospodarzy turnieju, dało taki wynik. Ktoś powie, że można było to wygrać, ale w mojej ocenie, to byłoby niesamowicie trudne; gramy o brąz z Danią, obyśmy wygrali.
Polska Chorwacja
Mhm. Nie nalezy się poddawac!!! ;] Grajmy o braz (i oto zebym nie stracil 50zł).. ;d Teraz czekam tylko na perelki na onecie w stylu: rzal , konczcie jush, tylko wzdyt polsce robidzie itp...

<- Drzwi