Ech... nie chce mi się czytać waszych postów,ale chyba nie rozumiecie jednej rzeczy.
Chorwacja ma naprawdę wspaniałych graczy którzy mają RÓWNĄ FORMĘ - powtórzcie sobie to najlepiej.
Polska grała naprawdę dobrze, ale nikt z nas nie gra w piłkę ręczną i nikt z nas lepiej by od Polaków nie zagrał, nie bądźcie cwaniakami, bo serio Polacy nie zagrali źle, mogli lepiej, ale to już leży w szybkości i myśleniu na boisku.
Powiem wam tyle, że Sport jest zawsze nieprzewidywalny i jakby Polacy wygrali to byscie powiedzieli że grali super...? jak dla mnie mecz był na poziomie i Chorwaci mieli przewagę nad szybkością w rozwijaniu akcji, nad pomysłowością wykonywania akcji, mają świetnego rozgrywającego Balicia, który naprawdę świetnie podaje piłki z zaskoczenia i potencjał w tak starym zawodniku mimo wszystko drzemie. Mógłbym pisać bardzo długo jak zawsze o kazdej sytuacji itp itd.
Co do Polaków chciałbym bardzo serdecznie pogratulować Panu Jurasikowi, który zachował bardzo dużo zimnej krwi i u mnie ma duży "+" !!. Reszta całkiem nieźle ale bojaźliwie.
Stres i publiczność - naprawdę nie chcielibyście stać zamiast nich.
Pozdro...
AAAA... ważna rzecz jeszcze. Co do wykładziny ;-) tu powiem " ŻAL" ;-)
To jest największa klapa tych mistrzostw

Przyznam szczerze, że przy stanie 13:13 gdyby nie odkleiła się wykładzina, mielibyśmy naprawdę ogromne szansę na zwycięstwo.
No ale każdy czynnik oddziałuje na ludzi i trzeba się z tym pogodzić.