Jak zmienić samochód nie zmieniając flagi??
Chce zmienic samochód i jak naciskam na ten który chce zmienia mi się flaga. Co robić 
-
rad
- Doświadczony driver
Zmień samochód,a potem zmien flge,nic prostszego mi się zdaje!!!
rad, już ja wiem z własnych doświadczeń, że nic to nie da.
A co do auta, czy to jest formułka jakiegoś kraju czy ściągnięty z jakiejś strony. Jak ze strony to nie powinno tak się dziac, a jeśli formułka pewnego kraju, to chyba nic się nie da zrobić.
A co do auta, czy to jest formułka jakiegoś kraju czy ściągnięty z jakiejś strony. Jak ze strony to nie powinno tak się dziac, a jeśli formułka pewnego kraju, to chyba nic się nie da zrobić.
Jeśli to samochód nie standardowy (ściągnięty) to nie ma problemu. Jeśli to samochód innego kraju to trzeba grę trochę ogłupić 
Zrób kopie pliku z samochodem innego kraju (tego który chcesz) \GameData\Skins\Vehicles\StadiumCar\
wypakuj zawartośc zipa i spakuj ponownie pod inną nazwą i wklej do tego samego katalogu -> wszystko gra
Zrób kopie pliku z samochodem innego kraju (tego który chcesz) \GameData\Skins\Vehicles\StadiumCar\
wypakuj zawartośc zipa i spakuj ponownie pod inną nazwą i wklej do tego samego katalogu -> wszystko gra
dzięki udało się
- ADIo
- Zaczyna szaleć na ulicach
Dobra metodajanusz wrote:Jeśli to samochód nie standardowy (ściągnięty) to nie ma problemu. Jeśli to samochód innego kraju to trzeba grę trochę ogłupić
czyli Segregat0r
www.google.com/profiles/adamprucnal
www.google.com/profiles/adamprucnal