Z góry mówię, że to jest tylko zabawa, więc nie spinajcie się, nie piszcie, że to jest głupie czy takie tam

":O", bo o tej grze mowa, polega na tym, że na sygnał dwaj zawodnicy wysyłają wiadomość o treści ":O", który pierwszy ją wyśle, dostaje punkt, na raz może grać 2 zawodników, grę musi nadzorować sędzia, który będzie dawał sygnał, po uprzednim odliczeniu czasu, czas musi być odliczany równomiernie

Mecze możecie rozgrywać gdzie chcecie, czy to jakiś serwis czatowy, czy to nawet TMNF, czy to GG, obojętnie. Mecz wygrywa ten gracz, który pierwszy dostanie 10 punktów

W tabeli będą się liczyły duże punkty, którymi będzie różnica punktów zdobytych i straconych, w przypadku remisu, zadecyduje bezpośredni mecz, czy to będzie system ligowy, czy pucharowy, to zależy od ilości chętnych, nie zakładam większej ilości graczy niż 16

Pamiętajcie, że wszystko jest dla zabawy, więc nie ma nagród

Aha, nie ja wymyśliłem tą grę, pomysł zapożyczony z innego znanego mi forum
W tym temacie możecie się zgłaszać! Turniej (jeżeli dojdzie do skutku) rozpocznie się zapewne w poniedziałek
EDIT : Zapomniałem dodać, że duże pkt = pkt zdobyte - pkt stracone, będzie tylko w przypadku systemu ligowego

A falstart, czyli wysłanie wiadomości przed sygnałem 0, wiąże się z odjęciem jednego punktu
Lista zapisanych :
- Mac
- Loxley
- King
- Bilus
- Sebik
- Szampon
- Wafi
- Mtik