DLACZEGO ??????
DLACZEGO ??????
Witam mimo wielokrotnej próby dodania nowego klanu, czyli [NRi] , nie ukazał się wpis w dziale klany. Pytam, więc DLACZEGO????? Zarząd forum nas olewa???? TrackManiaPoland jest prawdopodobnie przedstawicielem TM na Polskę???? Raczej z tego, co widzę wątpię w to. Olewanie zgłoszeń, kasowanie postów, czy tak wygląda bezstronnie prowadzona strona???? Administracja tego forum kpi sobie widocznie z graczy ingerując w sprawy niebędące po ich myśli. Tak, więc czy doczekam się wpisu klanu [NRi] do bazy klanowej czy mam to zgłosić do TM
? Liczę na szybką interwencie w tej sprawie, chyba, że i ten post zniknie w tajemniczych okolicznościach.
- mikohn_vegas
- Zaczyna szaleć na ulicach
DLACZEGO ??????
Pograj w MarioBros i zalóż sobie tam klan żółwików.
DLACZEGO ??????
TMPL nie jest niczyim przedstawicielem. W majestacie prawa tmpl.info jest niezależną, prywatną stroną poświęconą danej tematyce. Zatem możesz zgłaszać to nawet do Dalai Lamy, a i tak nic Ci to nie da. Pomijam fakt, że nigdy wcześniej nie dostałem żadnej informacji od Ciebie na temat Twojego teamu oraz to, że nie widać Was jakoś w żadnym wydarzeniu scenowym, mimo, że z Twoich wypowiedzi wynika, że staż macie już długi.

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
DLACZEGO ??????
trochę pokory, poczytaj parę tematow, pomysl dlaczego każdy nie może sobie sam dodac teamu a potem pisz
DLACZEGO ??????
co czy kto jest "TM", jak mozna się z nim zkontaktowac, co on jest w stanie zrobić w kierunek, zeby team NRi był dodany na strone teamów?Tak, więc czy doczekam się wpisu klanu [NRi] do bazy klanowej czy mam to zgłosić do TM?
kiedyś na stronie teamów było z 100 drużyn czy wiecej, dlatego irred nieaktywne druzyny pokasowal i teraz je dopisuje tylko po potwierdzonej aktywnosci (np przez gre w polish league lub innych turniejach).
DLACZEGO ??????
Wiem, że nie wszyscy mogą dodawać wpisy klanowe, bo to by było śmietnisko a nie dział klanowy. Lecz nasz serwer nie powstał od wczoraj. Większość klanów zna nasz serwer i jest stałymi bywalcami. Tak, więc czy jeśli wyśle na PW kolejną prośbę o rejestracje zostanę, choć powiadomiony o odmowie wpisu??? Zawsze to inaczej wygląda niż olewanie tematu.
DLACZEGO ??????
Powtarzam Ci, że nie dostałem nigdy żadnej informacji od Ciebie.CNC wrote:Wiem, że nie wszyscy mogą dodawać wpisy klanowe, bo to by było śmietnisko a nie dział klanowy. Lecz nasz serwer nie powstał od wczoraj. Większość klanów zna nasz serwer i jest stałymi bywalcami. Tak, więc czy jeśli wyśle na PW kolejną prośbę o rejestracje zostanę, choć powiadomiony o odmowie wpisu??? Zawsze to inaczej wygląda niż olewanie tematu.
Napisz wszystkie potrzebne dane na PW.

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
DLACZEGO ??????
no wiesz, zalozenie serwera, to akurat zadna sprawa.
gra "klanowa" polega na tym, ze się mierzysz z innymi "klanami", np przez gre w polish league.
rozmawiamy przeciez o stronie, gdzie sa wpisane teamy, nie zalozyciele serwerow.
poza tym wiekszosc "klanow" nie zna waszego "klanu".
gra "klanowa" polega na tym, ze się mierzysz z innymi "klanami", np przez gre w polish league.
rozmawiamy przeciez o stronie, gdzie sa wpisane teamy, nie zalozyciele serwerow.
watpie, bo wiekszosc "klanow" akurat teraz od paru tygodni treni na trasach do polish league.Większość klanów zna nasz serwer i jest stałymi bywalcami.
poza tym wiekszosc "klanow" nie zna waszego "klanu".
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
DLACZEGO ??????
to, ze macie serwer nic nie znaczy, bo prawie każdy może postawic serwa sobieCNC wrote:Wiem, że nie wszyscy mogą dodawać wpisy klanowe, bo to by było śmietnisko a nie dział klanowy. Lecz nasz serwer nie powstał od wczoraj. Większość klanów zna nasz serwer i jest stałymi bywalcami. Tak, więc czy jeśli wyśle na PW kolejną prośbę o rejestracje zostanę, choć powiadomiony o odmowie wpisu??? Zawsze to inaczej wygląda niż olewanie tematu.
offtop on: z jeleniej gory jesteś , może na piwo czy coś się stykniemy ?
-
Scooter Fox
- Zaczyna szaleć na ulicach
Re: DLACZEGO ??????
CNC wrote:Witam mimo wielokrotnej próby dodania nowego klanu, czyli [NRi] , nie ukazał się wpis w dziale klany. Pytam, więc DLACZEGO????? Zarząd forum nas olewa???? TrackManiaPoland jest prawdopodobnie przedstawicielem TM na Polskę???? Raczej z tego, co widzę wątpię w to. Olewanie zgłoszeń, kasowanie postów, czy tak wygląda bezstronnie prowadzona strona???? Administracja tego forum kpi sobie widocznie z graczy ingerując w sprawy niebędące po ich myśli. Tak, więc czy doczekam się wpisu klanu [NRi] do bazy klanowej czy mam to zgłosić do TM? Liczę na szybką interwencie w tej sprawie, chyba, że i ten post zniknie w tajemniczych okolicznościach.
DLACZEGO ??????
To, że macie "klan", nie znaczy, że zaraz będziecie umieszczeni na stronie. IrRed napisał Ci, że nie dostał od Ciebie żadnej wiadomości, ja mu wierzę. Więc, zamiast próbować wojować z nim napisz mu na PW a nie pisz ody do tmpl, czemu Was nie ma wpisanych. To nie jest spisek, świat to nie jest jedna wielka konspiracja przeciw NRi.
DLACZEGO ??????
Oki oki koniec tematu poczytałem sobie, co o tym myślicie. Macie racje częściowo. Poczekamy z ponowną prośbą o wpis jak zaistniejemy na scenie. Pozdro i dzięki za naprostowanie w tym temacie.
<- Drzwi