Mecz o pierwsze miejsce PL7 już w niedzielę! [UPDATE]
...
Tyle mam do powiedzenia.Dziekuje za uwagę.
Tyle mam do powiedzenia.Dziekuje za uwagę.
się rozgadal xd
Brawo FF, zabraklo u nas i u Was czolowych zawodnikow i w sumie dzięki temu ten meczyk był w miare wyrownany, w mojej ocenie
chociaż jak Metex albo Grono ładnie pojechali to moglismy tylko wachac smrody!
Brawo PGS chociaż musze przyznac liczylem po cichaczu na TCW!
Jedna mapke straciliscie wiec przyjdzie na Was jeszcze czas
GG ALL I NC
Brawo FF, zabraklo u nas i u Was czolowych zawodnikow i w sumie dzięki temu ten meczyk był w miare wyrownany, w mojej ocenie
chociaż jak Metex albo Grono ładnie pojechali to moglismy tylko wachac smrody!
Brawo PGS chociaż musze przyznac liczylem po cichaczu na TCW!
Jedna mapke straciliscie wiec przyjdzie na Was jeszcze czas
GG ALL I NC
a my jescze gramy ;e prawdopodobnie przegrmay ;d
szkoda, ze odpuscilismy tak jakos, po drugiej mapie, kiedy mecz był już praktycznie wygrany.Jarecki wrote:Szkoda ze tak jakos nerwowo pierwsze 2 mapy jechalismy
a teraz już jest po meczu i trochę się ostro zrobilo, wiec może wrocmy do normy i już nie klucmy się.
jak coś zlego o tcw napisalem czy powiedzialem w ostatnim tygodniu, to przepraszam.
mecz się odbyl w fair stylu, wygral lepszy, tyle.
ps.: krawatow nie będzie
a ja chce krawat mimo wszystko :-P
GG TCW
GG TCW
Szkoda że zmieniłeś nick na następny raz nazywaj mapy PL7'nomercynomercy wrote:Ehh kolejny meczyk nam uciekł...
Gdyby Spy został to wynik byłby otwarty ale mimo wszystko w niektórych rundach FF było zdecydowanie lepsze.
Heh na mojej to polowa odpadała na starcie![]()
GG FF i NC
*... i wszystko jasne.
- glooooooooooch!
- Zaczyna szaleć na ulicach
Spoko teraz będzie PITMC to będzie bezlitosna traskamor_olo wrote:Szkoda że zmieniłeś nick na następny raz nazywaj mapy PL7'nomercynomercy wrote:Ehh kolejny meczyk nam uciekł...
Gdyby Spy został to wynik byłby otwarty ale mimo wszystko w niektórych rundach FF było zdecydowanie lepsze.
Heh na mojej to polowa odpadała na starcie![]()
GG FF i NC
przepraszam bardzo w tym momencie ale to wszystko nie z naszej inicjatywy wiec chyba do nas nie musisz kierowac tych słówJakub wrote: a teraz już jest po meczu i trochę się ostro zrobilo, wiec może wrocmy do normy i już nie klucmy się.

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
ehh ... tyle mówiłeś Kuba o wzajemnym szacunku do przeciwnika ... chciałbym aby tak było ... nie mówię ofkoz o wszystkich, ale niektóre wypowiedzi graczy 'znających swoją wartość' ... szkoda gadaćJakub wrote:szkoda, ze odpuscilismy tak jakos, po drugiej mapie, kiedy mecz był już praktycznie wygrany.Jarecki wrote:Szkoda ze tak jakos nerwowo pierwsze 2 mapy jechalismy
a teraz już jest po meczu i trochę się ostro zrobilo, wiec może wrocmy do normy i już nie klucmy się.
jak coś zlego o tcw napisalem czy powiedzialem w ostatnim tygodniu, to przepraszam.
mecz się odbyl w fair stylu, wygral lepszy, tyle.
ps.: krawatow nie będzie
Nie widziałem meczu, ale z opisu by Shad widzę, że nie był to ownage, a zacięta walka. Faktycznie PGS był dzisiaj lepszy. GG PGS, GG TCW

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
irred przed meczem zawsze będą emocje, tymbardziej z teamem, który tak otwarcie mowil, ze chce nam zagrosic w wygraniu PL7.
temu napisalem przeciez, ze ja za to co powiedzialem, przepraszam. choć nie wiem, czy kogos bez powodu jakos obrazilem.
głównie w jeden wieczor trochę z jarkiem i diav3lem na tsie mielismy klutnie, ale tu raczej nikt nikomy nie odstapial.
wlasnie za to mogę przeprosic, choć cala ta trojka w ten wieczor byla trochę napita chyba i pewnie na wzajem się prowokowalismy.
temu napisalem przeciez, ze ja za to co powiedzialem, przepraszam. choć nie wiem, czy kogos bez powodu jakos obrazilem.
głównie w jeden wieczor trochę z jarkiem i diav3lem na tsie mielismy klutnie, ale tu raczej nikt nikomy nie odstapial.
wlasnie za to mogę przeprosic, choć cala ta trojka w ten wieczor byla trochę napita chyba i pewnie na wzajem się prowokowalismy.
musialbys to sprecyzowac, nie wiem dokładnie o co chodzi.niektóre wypowiedzi graczy 'znających swoją wartość'
Kuba nie po to to pisałem, żeby się kłócić, czy wskazywać kogoś palcami. Co było to było. Zapomnijmy o tym. Wiadomo, że chcieliśmy Was pokonać, tak samo jak i Wy nas
. Wam się udało, nam nie ... tym razem ;p
Tylko jedno - tak jak pisał Jaro i brzmi motto naszego teamu - Peace & Love
Po prostu szanujmy się i nie dajmy zwariować emocjom. Jeszcze raz GG
Tylko jedno - tak jak pisał Jaro i brzmi motto naszego teamu - Peace & Love
Po prostu szanujmy się i nie dajmy zwariować emocjom. Jeszcze raz GG

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
no wlasnie w 1. moim poscie przeprosilem za ewentualne emocjonalne podejscie w ostatnich dniach z mojej strony.
to był znak, ze wlasnie tez ja nie chce się klucic dalej.
to był znak, ze wlasnie tez ja nie chce się klucic dalej.
tiaaa
www.totylkozabawa.pl
jak ktoś lubi www.wygrajzawszelkącenę.pl to zapraszam do szkoły szutk walki
, tu twarde wypowiedzi weryfikuje się dość szybko, jakby co www.jeetkunedo.pl WELCOME 
GZ PGS, GZ TCW i trochę szkoda, bo jednak liczyłem na was
ale powiem tak..... za rok pewnie też będzie PL i będzie szansa.
w tle mija tmpl.info 3 latka
, więc warto dla tej okoliczności zakopać topory wojenne, miszczowanie bo wszycy jesteśmy użytkownikami www.tmpl.info i tworzymy gitarową społeczność
(Dodano 09 lutego 2009, 0:08)
btw: krawaty szlak trafił
GZ PGS, GZ TCW i trochę szkoda, bo jednak liczyłem na was
w tle mija tmpl.info 3 latka
(Dodano 09 lutego 2009, 0:08)
btw: krawaty szlak trafił
...
Dobra, co mi szkodzi. Parę dni temu też zrobiłem projekt

sry jakub xd

sry jakub xd

@ coooooof
,
tylko powiedz szczerze, zrobiłeś ten krawat po wygranej czy przed??? bo bracie pojechałeś lekko po bandzie
, swoją drogą to bym go wybrał na NR1 gdyby było co rozdawać
a tak huj PGS rozjebał temat
notabene,
NIE WSTYD WAM???

tylko powiedz szczerze, zrobiłeś ten krawat po wygranej czy przed??? bo bracie pojechałeś lekko po bandzie
NIE WSTYD WAM???
...
Zazdrosc widze "brzydka" rzecz. 
GG PGS i TCW ładny meczyk.
GG PGS i TCW ładny meczyk.