Nowy Klan Madness Players
Witam
Jestem Liderem MP i serdecznie zapraszam do nowo powstałego klanu postaramy się jak najszybciej wbic do czolówi i uczestniczyc w turniejach
Pozdrawiam i zapraszam na nasza strone http://mp.eev.pl
Jestem Liderem MP i serdecznie zapraszam do nowo powstałego klanu postaramy się jak najszybciej wbic do czolówi i uczestniczyc w turniejach
Pozdrawiam i zapraszam na nasza strone http://mp.eev.pl

nadeło suxxxxx
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
skt7 w ogóle co to ma do topicu? BTW Bez "nadeło" nie byłoby TM to się lepiej ciesz 
@Ontop: GL. Ale mało coś o swoim teamie opisałeś ;D
@Ontop: GL. Ale mało coś o swoim teamie opisałeś ;D
Skoro tak mówisz, to na jakich mapach gracie ;Dpostaramy się jak najszybciej wbic do czolówi i uczestniczyc w turniejach
No rzeczywiście mało ale co tu pisać lepiej się samemu przekonac. Gramy przewaznie na techach czasami na nadeo

wiem jak grają niekturzy grają naprawdę przyzwoicie.
Dla graczy kturzy nie umiąza dobrze klan w sam raz.
Powtarzam: niekturzy są tam dobrzy:)
Derty, jak tam zbiórka na ten słownik dla niego... ?Phil08 wrote:wiem jak grają niekturzy grają naprawdę przyzwoicie.
mamy jakieś 4zł :<
Jak do tej pory zagraliśmy 2 spary które wygraliśmy:
MP vs HM - 6:0 (45:1) 3vs3
MP vs NS - 2:1 (11:11) 2vs2
więc ogólnie nie jest źle
P.S. Więcej info na stronce klanu www.mp.eev.pl
MP vs HM - 6:0 (45:1) 3vs3
MP vs NS - 2:1 (11:11) 2vs2
więc ogólnie nie jest źle
P.S. Więcej info na stronce klanu www.mp.eev.pl

no nieżle ziomy:)
Zróbcie stronę, gdzie będą informacje o was, osiągnięcia i wyniki meczów. Bo chciałem sprawdzić to ostatnie, a na forum trzeba się zarejestrować.
Wygraliście dwa spary (z NS - brawo. HM w ogóle nie znam ;d), ale ile w ogóle graliście? ;].
Wygraliście dwa spary (z NS - brawo. HM w ogóle nie znam ;d), ale ile w ogóle graliście? ;].

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
klan jest przyszłościowy.
polecam go dla graczy z dobrym skillem.
Szukających klanu:))
(Dodano 14 lutego 2009, 18:33)
ja im wierzę że wygrali z NS i HM(nie znam, ale NS znam:P)
polecam go dla graczy z dobrym skillem.
Szukających klanu:))
(Dodano 14 lutego 2009, 18:33)
ja im wierzę że wygrali z NS i HM(nie znam, ale NS znam:P)
dla ludzi z dobrym skillem polecam 1 lige PL7
jak to możliwe to prosiłbym o dodanie mojego klanu do listy drużyn na forum z góry thx

napisz pw do reda
/wygasnie
/wygasnie
to czekaj cierpliwie, na pewno twoja prosba zostanie rozpatrzona predzej czy pozniej
Nie martw się twoj team zostanie dodany. Ja pisalem do IrReda o dopisanie resistance ale mowi ze ma organizacje PITMC na glowie i nie ma czasu. Badzmy cierpliwi
P.S. resistance vs BTR 3-0 (21-4)
P.S. resistance vs BTR 3-0 (21-4)
Chciałem wasz uprzedzic byści nie grali spara z jak to się oni nazywaja klanem *cms* dlaczego zaraz wam wszystko opowiem.
A więc tak zaczął się spar, wygralismy dwie pierwsze rundy i w trzeciej zrobili "ignore" na cały moj team i jak ja mialem powiadomic kogos kto ma jechac a kto nie. W ogole wszyscy byli wkurzeni i przegralismy nastepna wygralismy i był wynik 3-1 do konca zostaly jeszcze 2 trasy a tu nagle oni przerwali spara i nas zbanowali za co ?? za to że bylismy lepsi ?? czy za to ze twister powiedzial co mysli o takich graczach co ignoruja przeciwnikow ?? sam już nie wiem wiec radzę wam się trzymac z daleka od nich. A po za tym nie warci są nawet spara.
P.S. Wiele osób grało spary z Twisterem i takich rzeczy nie było
A więc tak zaczął się spar, wygralismy dwie pierwsze rundy i w trzeciej zrobili "ignore" na cały moj team i jak ja mialem powiadomic kogos kto ma jechac a kto nie. W ogole wszyscy byli wkurzeni i przegralismy nastepna wygralismy i był wynik 3-1 do konca zostaly jeszcze 2 trasy a tu nagle oni przerwali spara i nas zbanowali za co ?? za to że bylismy lepsi ?? czy za to ze twister powiedzial co mysli o takich graczach co ignoruja przeciwnikow ?? sam już nie wiem wiec radzę wam się trzymac z daleka od nich. A po za tym nie warci są nawet spara.
P.S. Wiele osób grało spary z Twisterem i takich rzeczy nie było
Last edited by ab1991 on 15 February 2009, 20:42, edited 2 times in total.

-
BMWTwister
- Samochodowy prawiczek
szkoda wogule gadac na temat spar z cms na samym poczatku dostalem ignora i nie moglem się nawet spytac czy mam isc na spec itp... potem zignorowali wszystkich:( gdy mapka się zmienila powiedzialem im co o nich mysle to dostalem bana zmienilem ip wchodze na serw wygrywalismy 3-1 i nagle "szkielet'' pisze ze wygrali spara poniewaz nie umiemy się zachowac, zupelnie nie rozumiem w czym nie umiemy się zachowac?? Ze jesteśmy poziomem wyzsi od nich?? Moim zdaniem wyszlifowali mapki a i tak tracili na naszych po 7sek do nas i stwierdzili ze i tak już nie wygraja wiec wzieli moje slowa jako pretekst do tego by powiedziec ze wygrali...
zal poprostu szkoda komentowac takie posmiewisko nie polecam sparow z takimi noobkami.. pozdro for all..