PITMC Own The Track

Post Reply
IrRed
Emerytowany Admin

PITMC Own The Track

Post by IrRed »

Czasy kręcone przez najlepszych na mapie kwalifikacyjnej wydają Ci się niemożliwe do zrobienia ? Może zwyczajnie Time Attack nie jest Twoją domeną i znacznie lepiej radzisz sobie w rundach ? Nie podeszła Ci mapa kwalifikacyjna ? Nic straconego.

Każdy uczestnik PITMC 2009, który nie zakwalifikuje się do głównych rozgrywek, będzie miał szansę wziąć udział w drabince PITMC Own The Track, gdzie zmierzy się ze sobą w drabince pojedynczej eliminacji 48 graczy !

A o co będziemy grać ?! Dwóch najlepszych graczy PITMC OTT zagra w finale drabinki przegranych PITMC 2009. Co za tym idzie każdy kto wystartuje w PITMC OTT będzie mieć nadal szanse na finał i na główne nagrody w Polish Individual Trackmania Cup 2009 !!!

Zaraz po zakończeniu kwalifikacji PITMC na serwerze pojawi się mapa kwalifikacyjna do PITMC OTT. Już od godziny 0:01 23.02.2009 do 20:00 27.02.2009 będzie można kręcić czasy i OWNOWAĆ TRACK ;). Zatem zapraszam do walki w kwalifikacjach do PITMC, a jeśli powinie się Wam noga, lub konkurencja tam okaże się zbyt silna, zapraszam do PITMC OTT !

Terminarz i grafik rozgrywek dostępny na stronie turnieju http://ww.tm-cup.pl.

Image

Zapraszamy ;) !
Image
Image
Image
h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

PITMC Own The Track

Post by Jakub »

mor_olo uwazaj, gonie cie!

fajna inyciatywa red, da się parę dni wiecej pomarzyc :)
mor_olo
RoKsTaR

PITMC Own The Track

Post by mor_olo »

No i problem rozwiazany, jakub gonic mozesz ale nie zlapiesz ;)
*... i wszystko jasne.
envy
Osiwiał za kierownicą

PITMC Own The Track

Post by envy »

fajna inicjatywa, ale nawet jeśli się dostane to i tak na pewno trafie na jakiegoś mor ola, który zmiecie wszystko swoja regularnoscia xd
Wally
Team Poland

PITMC Own The Track

Post by Wally »

Wow !
Jestem pod ogromnym wrazeniem Red.
Masz leb na karku, i gigantyczny plus organizacyjny ! Skoro przed turniejem nie wiadome było, ze poziom będzie AZ tak wyrownany, a podczas turnieju nasilaly się narzekania i prosby, coz, wyszedles z tego PO MISTRZOWSKU :O
Na pewno dzięki temu ulatwisz zadanie wielu zawodnikom, bo top32 jest naprawdę masakryczne nawet w tym momencie.
BRAWO REDZIK
Image

Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
Szynpol
Pirat drogowy

PITMC Own The Track

Post by Szynpol »

Ehh bosko. Nareszcie jest jakakolwiek mozliwosc zebym se coś pogral na PITMC ale akurat wtedy musze wyjezdzac -.-. No trudno. Nie da się wszystkim dogodzic

A tak btw to bardzo fajna inicjatywa.
wiadp1
Pirat drogowy

PITMC Own The Track

Post by wiadp1 »

Brawo Irred. Świetna robota ze stronką, a idea dodatkowej fazy dla graczy, którzy nie znajdą się w pierwszej 32 bardzo ciekawa. Widzę, że ten PITMC też ma szansę przejść do historii. Na razie wygląda to bardzo obiecująco.
http://przygodowkomania.blox.pl - darmowe przygodówki
http://anegdotki.blog.onet.pl - moje refleksje na temat świata
glooooooooooch!
Zaczyna szaleć na ulicach

PITMC Own The Track

Post by glooooooooooch! »

Może sama możliwość gry w finale nie jest taka ważna ale możliwość dalszej rywalizacji dla zawodników, którzy się nie zakwalifikują jest świetnym pomysłem.
iam
Admin Mniejszy

PITMC Own The Track

Post by iam »

Według mnie świetna inicjatywa, jako że poziom wśród graczy z topowych miejsc w PITMC quals jest naprawdę bardzo wysoki (wystarczy napisać, że różnica czasów między top1 a top32 to aktualnie jedyne 0.76!) , a OTT stwarza możliwości dla tych, którzy świetnie zaprezentują się w kwali, a mimo to nie zakwalifikują się do głównego turnieju. Samo dojście z OTT 2 graczy do LB tworzy związłość turnieju, co nie dzieli go na pierwszą ligę i drugą. Jest to jeden wielki turniej co do którego, bez wiedzy o OTT, miałem ogromny dystans. Bo myślałem, 32 osoby, to za mało, by móc twierdzić, że PITMC 2009 to będzie najlepszy turniej ;) Ale teraz, skoro okazało się, że jednak gra 32+48os, już nie wątpię, że tegoroczna edycja będzie sukcesem i, prawdopodobnie, zasłuży na awarda w ptma 2009 ;)
Jeszcze jedna kwestia, mimo tego, że wyrażam się o OTT w samych superlatywach, muszę wrócić do jeszcze jednej sprawy: nie lepiej byłoby stworzyć główny turniej na 64 osoby? Stwarza to wtedy możliwości dla graczy, którzy nie należą do TCW, PGSu, FF i RBF, by brać udział w turnieju ;)
IrRed
Emerytowany Admin

PITMC Own The Track

Post by IrRed »

iam wrote: Jeszcze jedna kwestia, mimo tego, że wyrażam się o OTT w samych superlatywach, muszę wrócić do jeszcze jednej sprawy: nie lepiej byłoby stworzyć główny turniej na 64 osoby? Stwarza to wtedy możliwości dla graczy, którzy nie należą do TCW, PGSu, FF i RBF, by brać udział w turnieju ;)
No nie do końca. W tym systemie który jest każdy ma prawo tzw. podwójnej eliminacji. Dla tych którzy nie załapią się do PITMC jest OTT, dla tych którzy przegrają mecz w PITMC jest LB. Gdyby tworzyć jedną drabinkę podwójnej eliminacji dla 64 zawodników to aby każdy miał godziwe warunki ścigania się turniej musiałby trwać jeszcze przynajmniej tydzień dłużej, nie mówiąc już o tym jak bardzo rozbudowany musiałby być. Ciężko by było się w tym połapać nie mówiąc już o tym, że tak długi turniej zwyczajnie stałby się nudny i nieinteresujący. Takie jest moje zdanie. naprawdę starałem się to wszystko przemyśleć zanim z czymkolwiek wystartowałem.

Thx all za pozytywne komenty ;).

BTW. ja widzę nie tylko graczy tych zespołów które wymieniłeś w top32 ;)
Image
Image
Image
h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
Post Reply

Return to “PITMC 2009”