X-treme X-drifters - koniec nadszedł...
Niestety mam smutną wiadomość do przekazania... Z dniem dzisiejszym, po roku istnienia, team X-treme X-drifters rozwiązuje swoją działalność na czas bliżej nie określony. Niestety byliśmy zmuszeni do podjęcia właśnie takiej decyzji. Dziękujemy wszystkim którzy w nas wierzyli i wspierali.
Skład: Glooch (L), Jero(vld), Face(vld), Sajlas, Nawias, DiabloS, Vegas, Spy, Simon, Mat88, Phoinix0r, Alchi, Aleks, Majkel, Gre
Skład: Glooch (L), Jero(vld), Face(vld), Sajlas, Nawias, DiabloS, Vegas, Spy, Simon, Mat88, Phoinix0r, Alchi, Aleks, Majkel, Gre
Last edited by Jero on 11 March 2009, 20:37, edited 2 times in total.

nie kumam , taki dobry team na pl mimo ze 6 miejsce pokazaliscie bardzo dobra gre szczegolnie w poczatkowych meczach, szkoda:P
-
ziomek_pol_
- Zaczyna szaleć na ulicach
Nie lubiłem was nigdy, ale jednak szkoda mi was... Ciągle pamiętam wasze dwa pierwsze sparingi, które rozegraliście z NN ;] najpierw wygraliście przewagę (chyba 6pkt) a w rewanżu już tylko 3 pkt różnicy było ;]
Mimo wszystko szkoda tak dobrego teamu
Mimo wszystko szkoda tak dobrego teamu
szkoda szkoda, teraz ja Wam prponuje jak Wy mi kiedyś dolaczenie paru z Was do FM;> może ktos się skusi;)

BQ z chęcią przyjmie "rozbitków" w swe skromne progi. Jeśli jesteście zainteresowani - moje gg - 2689632, nasza strona - http://www.bequick.lua.pl/
pozdrawiam
pozdrawiam
wszystko przez DiabloSa mowicie?
szkoda ze na polskiej scenie zabraknie tak dobrego teamu:( gl w przyszlosci dla graczy;]
btw. Cosworth jest otwarte na nowych graczy wiec jeśli nie będziecie mieli gdzie się podziac zapraszam do nas
btw. Cosworth jest otwarte na nowych graczy wiec jeśli nie będziecie mieli gdzie się podziac zapraszam do nas
lol. w życiu bym się nie spodziewał... szkoda.
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
d*pa d*padamianhhh wrote:wszystko przez DiabloSa mowicie?

No nic trudno szkoda teamu ;D
Ale takie są realia polskiej sceny TrackMani jedne teamy reaktywowane inne kończą swoją działalność ....
Powodzenia .
Na pewno zapisaliście się w historii polskiej sceny i w pamięci wszystkich bardziej aktywnych graczy ...
Ręka do góry i ogólnie cześć wszystkim 
Ale takie są realia polskiej sceny TrackMani jedne teamy reaktywowane inne kończą swoją działalność ....
Powodzenia .
Na pewno zapisaliście się w historii polskiej sceny i w pamięci wszystkich bardziej aktywnych graczy ...
"jeb** Biedę"
OMG... szok...Ja podobnie jak Lox, nigdy bym się tego nie spodziewał...
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
kilka dni temu mozna się było spodziewac kiedy już postanowione ze DiabloS idzie do pgs.
szkoda teamu, to byla paczka fajnych ludzi.
mam nadzieje ze się pozbieracie i wrocicie na scene XX.
szkoda teamu, to byla paczka fajnych ludzi.
mam nadzieje ze się pozbieracie i wrocicie na scene XX.
Idźcie wszyscy na urlop a nie tam od razu koniec XX :]
To prawda czy tylko żart MAXERRRA...MAXERRR wrote:postanowione ze DiabloS idzie do pgs.
znaczy pytam bo widzę, że kilka roszad no i w sumie szkoda XX bo pamietam jeszcze jak w poxach jeździłem i diablos czyścił u nas na serwerze lokale itd.
To prawda. ;]
XX [*]
Szkoda, ale i tak bywa... Wiecie, jakoś do beeeedzie
XX [*]
Szkoda, ale i tak bywa... Wiecie, jakoś do beeeedzie
Ano szkoda XX... jakos tak dobrze się z Nimi rozumiałam.
A Ty Diablos pipa jesteś, zamiast ratować swój team to do PGS... no nie ładnie. 
Ej no. A ja tak bardzo chciałem tam iść
. No trudno. Jak reaktywacja będzie to się pomysli
.
Noi oczywiście team resistance jest otwarty dla wszystkich graczy xx
Noi oczywiście team resistance jest otwarty dla wszystkich graczy xx
"bo wszyscy artyści to prostytutki"Meg* wrote:A Ty Diablos pipa jesteś, zamiast ratować swój team to do PGS... no nie ładnie.
a prawda jest taka ze rozpad iksow to nie wina diablosa tylko kazdego z nas po czesci, anyway rozchodzimy się w dobrych nastrojach i to się liczy
poistnielismy se rok a jak wiadomo wszystko się kiedyś konczy. przyszedl czas na xx ale to nie oznacza, ze przestalismy się lubic, choć z drugiej strony diablosa z n-k trzeba będzie usunac
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
eee nie?Maxerrr wrote:kilka dni temu mozna się było spodziewac kiedy już postanowione ze DiabloS idzie do pgs.
Hehe pamiętam ^^ nie wiem dlaczego ale was lubiłem :-P ^^Mantiq wrote:w sumie szkoda XX bo pamietam jeszcze jak w poxach jeździłem i diablos czyścił u nas na serwerze lokale itd.
po 1 to DiabloS Madziu ^^Meg wrote:A Ty Diablos pipa jesteś, zamiast ratować swój team to do PGS... no nie ładnie. :-P
po 2 too ja chciałem ratować ale odbijało się głuchym echem ;-(
hehe przynajmniej ja nie będę musiał tego robić* ufffNawias wrote: choć z drugiej strony diablosa z n-k trzeba będzie usunac

<- Drzwi