X-treme X-drifters - koniec nadszedł...

Wszystko powiązane z klanami/drużynami
mor_olo
RoKsTaR

Post by mor_olo »

Nie mam bladego pojecia o czym dyskutujecie, no dobra na 99% jakieś bzdety. PGS-iaki wezwijcie MEGAZORDA i po problemie :)

EDIT: Aha XX mi się kojarzył jako bardzo pozytywny klan szkoda ze się rozpadliście ;|
*... i wszystko jasne.
Jero
Admin

Post by Jero »

Dobra, dajcie sobie na wstrzymanie. Nie ma sensu się kłócić. Wiadomo że PGS jest najlepszym teamem w Polsce i będzie próbował piąć się dalej ( właśnie ściągając pro graczy z innych, słabszych teamów). I czy Wam się to podoba czy nie, niestety tak musi być. I zakończcie już tą śmieszną dyskusje bo nie ma zupełnie sensu. Tym bardziej że nie o to w tym temacie chodziło...
Image
Kaktus
Doświadczony driver

Post by Kaktus »

Ja wale. mYm jedzie całą polske w dupe w csie a jakoś nikt nie narzeka. Taka jest kolej rzeczy, jest ktoś kto dominuje, a wy powinniście się z tego cieszyć. Powinniście wspierać PGS aby odnosiło sukcesy za granicą, a nie tylko czekać na potknięcie. Powinniście graczy PGSu podnieść na duchu podczas jakichś turnieji między narodowych a nie jeździć po nich i twierdzić, że zabierają wszystkich dobrych graczy. PGS oferuje dobre warunki, znaną markę itp. itp. Chcecie coś zmienić? To ku**a niech jakiś klan znajdzie sobie porządny multigaming to też będą do nich gnały boty.
Outsid3r
Pirat drogowy

Post by Outsid3r »

XX skladam wyrazy wspolczucia i kondolencje, jednak mam nadzieje ze kiedyś wrocicie i znowu będziecie w 1. lidze :wink:

a co do tego offtopu:
w razie co to posty Loxa nie sa oficjalnym stanowiskiem RH i jak co to jemu wpier.... na eswc xD

a tak w ogóle:
to ludzie zastanowcie się! kto nie chce zeby jego kraj rozslawiala jakas rozpoznawalna marka?! narazie jedyna taka jest pgs (tcw i ff nie obrazcie się ale jeszcze trochę wam do nich brakuje) nie tlyko dlatego ze maja porzadny zarzad, ale przede wszystkim dlatego ze maja zespół. nie twierdze ze w.w temy nie maja zespolu ale np. przypomnijcie sobie mecz pgs-tcw.. jak patrzylem na tych botow z pgs (pzdr!) to az mi oczy z zazdrosci wychodzily zeby jeździć tak piknie jak oni, a to ze chca jak najwiecej graczy miec w swojej dywizji tmnf to dlatego ze nie wszyscy sa nolifeami i nie zawsze musza miec reg ~wr.

pzdr!
to tyle od napitego herbata nubka z RH ;]
Image
Image
Scrappler
Yo MaDaFaKa

Post by Scrappler »

@ Jakub - mówiłem ci że muliti..... kontrakty, zobowiązania, miszczowanie rozjebie atmosfere... ale wizja była zbyt mocna. Po paru zawodach od strony sponsorów miałem nadzieję, że pokumacie i wrócicie na ziemię... To jest gra, gra dla zabawy a powstały prawdziwe KLANY i chyba nawet WOJNY. Ja odpuściłem zarówno Tobie jak i innym scenowiczom temat napinania się, ale wiedziałem gdzie was to doprowadzi. Jest tak jak myślałem :( i wcale się nie cieszę. Mam nadzieję, że słowa Jareckiego może przemówią do paru osób...

@Jarek & Redziqu :) - jesteście zajebistym klanem, z najlepszą atmosferą bez dwóch zdań i wizerunkiem na scenie. Macie naprawdę same pozytyne skojarzenia u mnie. Jak tworzłem kiedyś klan proponowałem ci Jarek byś do nas przystał i powiedziałeś: nie, nie zostawie klanu bo to zajebiści ludzie. Już parę minut po naszej rozmowie wiedziałem, że miałeś racje i dziekowałem w duszy za twoją decyzję. Myślę, że można smiało powiedzieć, że stanowicie wzór, który postaram się naśladować :)

@all - miałem 2 miejsce w plebiscycie na ZASŁUŻONEGO ale medal MI SIĘ NIE DOSTAŁ. zwykłe oszustwo i dziecinada. żenuła. PRZECIWNIK BEZ HONORU i CHARAKTERU to nie przeciwnik, tylko przeszkoda. Gdzie się podziały te super zabawy na servach?????
Bardzo mi brakuje tej atmosfery.

@all nr 2 :P - każdy może przechodzić gdzie chce.... tylko po co kontrakty na piśmie, zobowiązania???.... ups, coś tu nie gra. Jest tyle sprzeczności, że się rzygać chce i pewnie dlatego tyle NEGATYWNEJ ENERGII :( :(
Wally chce zrobić pS znów dla BEKI, dla FUNU, by było zajefajnie jak kiedyś i z chęcią mu pomogę. Nie wiem co z tego wyjdzie ale mam nadzieję, że będzie to fajna pozytywnie nastawiona grupka kumpli :)

Myślę, że nastąpi mega reset niedługo na scenie. Tu musi być normalnie, bo nie będzie niczego :D :P :P

POSITIVE ENERGY FOR LIFE czyli STRZELAJMY OD TYŁU W GŁOWY, BY UŚMIECH NIE SCHODZIŁ Z TWARZY :roll: :cry:

(Dodano 12 marca 2009, 21:25)
Kaktus wrote: To ku**a niech jakiś klan znajdzie sobie porządny multigaming to też będą do nich gnały boty.
NO I MAMY WYPOWIEDĆ ROKU!!!! mega lool, kwintesencja dziecięcej głupoty i braku doswiadczenia i czegokolwiek. Gra stała się NIEGRĄ.
Kinguś
Osiwiał za kierownicą

Post by Kinguś »

a ja mam nieco odmienne zdanie na ten temat,ale podziele się nim jak zjem..
Image
IrRed
Emerytowany Admin

Post by IrRed »

Jarek napisał jedno zdanie, że nie podoba mu się to w jaki sposób zwerbowano DiabloS'a. Ja napisałem, że ma on prawo do własnego zdania, a zaraz dowiaduję się od Jakuba, że jestem jakimś analfabetą, który sam nie rozumie co pisze, od Khasiusa, że jestem "k**wa zazdrosny czy inny ch** " do tego tępy, bo nie zgadzam się ze zdaniem Jakuba.

Ludzie. Już nie wolno niczego napisać, żeby zaraz nie było 1346 stron z wojowniczymi wypowiedziami członków klanu. Wielka wojna, z małego g*wna. GG

Też mógłbym pisać elaboraty jaki to obrażony jestem, bo ktoś napisał 'fe' na TCW. Ojejku ... piszcie sobie ;).
Image
Image
Image
h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
Pawel
Team Poland

Post by Pawel »

I tak wiadomo, ze w zyciyu najwazniejsza jest najebka! Peace and love ;P
Image
ShaDDy
Emerytowany Admin

Post by ShaDDy »

IrRed wrote:Jarek napisał jedno zdanie, że nie podoba mu się to w jaki sposób zwerbowano DiabloS'a. Ja napisałem, że ma on prawo do własnego zdania, a zaraz dowiaduję się od Jakuba, że jestem jakimś analfabetą, który sam nie rozumie co pisze, od Khasiusa, że jestem "kur** zazdrosny czy inny ch** " do tego tępy, bo nie zgadzam się ze zdaniem Jakuba.

Ludzie. Już nie wolno niczego napisać, żeby zaraz nie było 1346 stron z wojowniczymi wypowiedziami członków klanu. Wielka wojna, z małego g*wna. GG

Też mógłbym pisać elaboraty jaki to obrażony jestem, bo ktoś napisał 'fe' na TCW. Ojejku ... piszcie sobie ;).
ale kiedy my, albo najlepiej sam Jakub wyraza swoje zdanie to jest chujem mujem i leci na kase, wszyscy go jada bo jest chujem mujem, nikt go nie lubi bo jest chujem mujem i wszyscy maja caly pgs za chuje muje. THX. i nie zaprzeczaj

EDIT: dokładnie, Pawel, biba i hoi, 0 fun
Scrappler
Yo MaDaFaKa

Post by Scrappler »

Outsid3r wrote:to tyle od napitego herbata nubka z RH ;]
sam kurna walisz???? :P stfu!!!! 8) :lol:
...
Outsid3r
Pirat drogowy

Post by Outsid3r »

scrappler wrote:
Outsid3r wrote:to tyle od napitego herbata nubka z RH ;]
sam kurna walisz???? :P stfu!!!! 8) :lol:
nieeeeee.... :D poprostu lubie herbatke ;)
Image
Image
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Post by Jakub »

IrRed wrote:Jarek napisał jedno zdanie, że nie podoba mu się to w jaki sposób zwerbowano DiabloS'a. Ja napisałem, że ma on prawo do własnego zdania, a zaraz dowiaduję się od Jakuba, że jestem jakimś analfabetą, który sam nie rozumie co pisze
tu sa dwa bledy:
1. jarek nie napisal, ze nie podoba mu się, jak zwerbowalismy diablosa, ale napisal, ze zachowujemy się podlo i ze psujemy teamy.
2. ja Ciebie nie nazwalem analfabetem, tylko zwrucilem ci uwagę, ze jeżeli jarecki tak pisze, wiec obraza, mam chyba prawo, a nawet obowiazek, napisac coś na ten temat i ze obrazen nie mozna uwazac za zdanje osobiste, na ktore każdy ma prawo.
poza tym w zadnym z moich postow nie obrazalem TCW.

konkluzja z tego jest taka, ze tym razem trochę gubisz swoja objektywnosc, za która ogolnie jesteś brdzo szanowany, bo dalej nie widzisz, ze my na tym topiku NIC nie pisalismy, dopuki nie pokazal się post jarckiego.

i mam jeszcze jedno pytanie.
jak w TCW chodzi o kolezenstwo i zabawe, czemu wam przezkadza, kto jest w naszym teamie i jak się tam dostal?
czemu jarek zareagowal az tak z emocjami?
mi się jednak wydaje, ze to pokazuje, ze tez TCW jednak dazy nad sukcesami i widzi się tym bardziej zagrozone w walce z nami, bo doszedl nastepny wiele objecujacy gracz.
mikohn_vegas
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by mikohn_vegas »

Temat ten powstał głównie w celu informacyjnym oraz prawdopodobnie w celu usunięcia XX z tabeli drużyn. Odejście DiabloSa nie miało żadnego wpływu na tą decyzję.

Offtop tutaj jest idiotyczny. Każdy człek z PGSu będzie teraz pisał jaki to on się poczuł dotknięty? Jakub przecież napisał konkretne i logiczne sprostowanie do wypowiedzi Jarka. Nie opowiadam się za żadną ze stron, każdy ma trochę racji. Denerwujący jest tylko ten Wasz offtop.
Khasius
ESWC.pl 2k8 winner

Post by Khasius »

IrRed wrote:...od Khasiusa, że jestem "kur** zazdrosny czy inny ch** " do tego tępy, bo nie zgadzam się ze zdaniem Jakuba...
Nie no Redzik bo zwatpie w twoja inteligencje. Gdzie napisalem ze macie się z Jakubem zgadzac?
Macie odroznic to co Jakub sobie wypisuje i nie wiazac tego z CALYM PGSem, czy to k**wa takie trudne?
Image
Majkel
Lubi ostrą jazdę

Post by Majkel »

zauważyłem, że w tym topicu wszystkie wypowiedzi iksów są niezauważane w gąszczu tego offtopu ;x
Rozmowa toczy się miedzy kilkoma osobami, to wyjasnijcie sobie wszystko na GG czy TSie ;f

Redzik grzecznie Cie proszę o zamkniecie tematu :)
Image
Image
Foxy
PITMC 2k9 Winner

Post by Foxy »

Chciałbym jeszcze dorzucić coś od siebie w tej sprawie zanim ten topic zostanie prawdopodobnie zamknięty aby cała scena się ze soba nie skłuciła. Otóż w zwiazku z tym ze nie mam dużo czasu ostatnio, nie przeczytalem wszytskich postów ale widze na czym sprawa polega.

Otoz, nie widze zadnych podstaw aby w tej sytuacji oskarzac o COKOLWIEK PGS. Jak wczesniej Jakub podkreslil jest to normalny team jak każdy inny i trudno się dziwic aby nie walczyl o dobrych graczy. Myslicie ze jak powstawały najlepsze teamy swiata? Trudno zawsze wiaze się to z niekorzyscia dla ktorejs ze stron. Zycie... Czytajac wiekszosc postow w tym temacie odnosze wrazenie ze nie chcecie pozwolic aby Polska (nie jako reprezentacja) odnosila jakiekolwiek sukcesy miedzynarodowe, a jak już ma takie odniesc to oczywiście wlasna drużyna... a jak inaczej... Ta zasciankowosc ogranicza was w przestrzeni gdzie liczy się dla Was jedynie Polish League i nawiazujac wlasnie do tego zarzucacie PGS'owi zabieranie graczy i poglebianie roznic pomiedzy drużynami w Polsce. A teraz zasadnicze pytanie. Czy ktos komus kaze garc w PL i na sile dazyc do meczu z PGS'em. Otoz nie. Mozna również zapisac się do roznych lig miedzynarodowych i turniejow drabinkowych oraz powalczyc o miejsce w reprezentacji Polski (indywidualnie). To jeśli chodzi o roznice pomiedzy teamami. jeśli chodzi o skubanie najlepszych graczy i w ten sposob dazenie do rozwiazywania się drużyn*. jeśli w ogóle z PGS propozycja wychodzi aby jakikolwiek gracz to takowej druzyny dolaczyl nie ma to najmniejszego wplywu na decyzje tego gracza. To jakie wiezi lacza go z klanem i jego wlasne sady i przemyslenia decyduja o transferze. Wiec trudno oskarzac PGS o rozpad XX. jeśli chodzi o oferte jaka PGS zapewnie przedstawilo, to popatrzcie na roznego rodzaju reklamy na bilbordach. każda wychwala swoj produkt. Czy ktokolwiek obwinia ta firme o to ze jego sasiad etc. kupil coś i mu to w niczym nie pomoglo i tylko stracil kase? Nie... To ze firma chce na siebie zwrocic uwagę jest to najbardziej ludzka rzecz na swiecie, a normalny człowiek jeśli faktycznie mialby kupic ten produkt to i tak by go kupil, wczesniej przemyslawszy to wedlug wlasnych sadow.
Image
IrRed
Emerytowany Admin

Post by IrRed »

w kolejności odpowiedzi na mojego posta :

Shadow, Jakubie, Khasia - sensem moich słów było pokazanie niedorzeczności tej dyskusji. Widły z igły itd. ... najwidoczniej zrozumieliście mnie źle ... spinka tutaj taka, jakby co najmniej kogoś zaszlachtowano ...

@Jakub - uwierz mi, że gdyby do Twojej drużyny dołączył Frostbeule to byłbym pierwszym kto by Ci pogratulował ;)
Image
Image
Image
h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
Foxy
PITMC 2k9 Winner

Post by Foxy »

Popatrzcie np na n!. Najlepsza drużyna w Niemczech. Tzn ze jak jakiś dobry gracz z przecietnego teamu się pojawi to maja go nie brac i czekac az male teamy doscigna n! ? Czemu jeśli do nich dolaczy dobry zawodnik to wszycy im gratuluja a nie zaczynaja wobec im takiego typu watki.
Image
ShaDDy
Emerytowany Admin

Post by ShaDDy »

IrRed wrote: Shadow, Jakubie, Khasia - sensem moich słów było pokazanie niedorzeczności tej dyskusji. Widły z igły itd. ... najwidoczniej zrozumieliście mnie źle ... spinka tutaj taka, jakby co najmniej kogoś zaszlachtowano ...
ale ja tu mowie o kazdej sytuacji z jakubem odkad jestem w wildzie/pgsie czuje się coraz bardziej hoiowo wlasnie przez takie teksty jak ten Jarka, KAZDEJ gdzie jakub coś pierdolnie bezsensownego i wtedy nagle jakub=pgs
Jero
Admin

Post by Jero »

Majkel wrote:zauważyłem, że w tym topicu wszystkie wypowiedzi iksów są niezauważane w gąszczu tego offtopu ;x
Rozmowa toczy się miedzy kilkoma osobami, to wyjasnijcie sobie wszystko na GG czy TSie ;f

Redzik grzecznie Cie proszę o zamkniecie tematu :)
Heh, dokładnie :D
Też tak jak Vegas wcześniej napisał, że ten temat był założony w celu informacyjnym, a teraz się przerodził w bezsensowną kłótnie która i tak pewnie... pff... na pewno(!) do niczego nie doprowadzi. :)
Image
Locked

Return to “Klany/Drużyny”