witam wszystkich trackmaniowiczów. Nie dalej jak wczoraj jeszcze pisałem w jakimś temacie na tematy wojenne, zadymowe itp. To dziś postanowiłem zaproponować coś takiego.... 9 i 10 maja 2009 jest ESWC. Proponuję wszystkim zwaśnionym stronom/graczom(i w ogóle wszystkim, którzy i chcę na impreze przyjechać) przyjazd na ESWC ale dzień wcześniej. Ponieważ ESWC jest w sobotę i niedzielę, proponuję przyjazd w piątek 8 maja!!! Jako, że jestem trochę z Poznania postaram się załatwić jakieś zakwaterowanie ( jest wcześnie to może się uda) tak by wszyscy mogli spać razem i w miłej atmosferze, może przy herbacie

omówić drażniące kwestie i ustanowić coś na rodzaj pokoju!
Ponieważ nie wolno robić nic za darmo

to ustanawiam wpisowe na LAN PEACEMAKEROWY - wpisowe: 50groszy polskich! OBOWIĄZKOWE!!!
Jeżeli pasuje wam ten pomysł proszę o listę ludzi na LANA PEACEMAKEROWEGO w celu organizacji noclegu i kompów, bo by nie było możliwe byśmy se nie pyknęli trochę w jakiegoś na chybił trafił wybranego tracka dla nagrody - równowartość zebranej kasy z wpisowego!!!
PS.
wiem, ze nie jestem obiektywny w moich postach ale też piszę co myślę, jak inni forumowicze, jedynie uważam, że takie zadymy najlepiej rozwalać na spotkaniach bo się wtedy inaczej gada....
...