PITMC Monday Night poraz drugi!
[teaser=http://www.tm-cup.pl]http://www.tm-cup.pl/images/pitmcsign.png[/teaser]Jeśli dobrze się bawiłeś tydzień temu to nie trzeba Cię chyba zachęcać by zagrać kolejny raz w PITMC Monday Night.
Kolejna dawka adrenaliny, jeszcze bardziej zakręcona trasa i zabawy w brud ... zresztą brudu możesz być pewny, że nie braknie. Tym razem wygrywa ten, kto pierwszy zdobędzie 200 pkt. (punktacja motogp lub motogp+5).
Jeśli jeszcze się z nami nie bawiłeś w poniedziałkowy wieczór to przyjdź dzisiaj o 21:00 na serwer [url=tmtp://#join=ulyk_serv1]PITMC-1[/url] i przekonaj się co mamy Ci do zaoferowania.
Startujemy punkt 21:00! 2 wu i jazda. Zapraszam!
Hasło na serwer w rozwinięciu newsa.
[more]
pw: pitmcr1
Kolejna dawka adrenaliny, jeszcze bardziej zakręcona trasa i zabawy w brud ... zresztą brudu możesz być pewny, że nie braknie. Tym razem wygrywa ten, kto pierwszy zdobędzie 200 pkt. (punktacja motogp lub motogp+5).
Jeśli jeszcze się z nami nie bawiłeś w poniedziałkowy wieczór to przyjdź dzisiaj o 21:00 na serwer [url=tmtp://#join=ulyk_serv1]PITMC-1[/url] i przekonaj się co mamy Ci do zaoferowania.
Startujemy punkt 21:00! 2 wu i jazda. Zapraszam!
Hasło na serwer w rozwinięciu newsa.
[more]
pw: pitmcr1
Last edited by IrRed on 16 March 2009, 19:08, edited 1 time in total.

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
O, jest nawet system punktacji, który proponowałem : D
-
Mały
- Zaczyna szaleć na ulicach
no, myślałem już, że zrezygnowałeś z monday racing
świetny pomysł, ja będę na bank 
p.s. mógłby mi ktoś wytłumaczyć jaki to system punktowy?? i nie pisać mi tu, że jestem noob bo nie wiem, jakby był noob to bym dalej żył w niewiedzy
więc proszę o prostą i treściwą odpowiedź 
p.s. mógłby mi ktoś wytłumaczyć jaki to system punktowy?? i nie pisać mi tu, że jestem noob bo nie wiem, jakby był noob to bym dalej żył w niewiedzy
Ciekawe czy moją trasę dodał? 
Nosz i nie pojadę, zajebista zabawa mnie ominie
. powodzenia wszystkim życzę, kto nie był tydzień temu, niech się pojawi dzisiaj, naprawdę warto. Świetna zabawa
punktacja Moto GP:Mały wrote: p.s. mógłby mi ktoś wytłumaczyć jaki to system punktowy??
25,20,16,13,11,10,9,8,7,6,5,4,3,2,1
punktacja Moto GP + 5:
30,25,21,18,16,15,14,13,12,11,10,9,8,7,6,5,4,3,2,1
Trasy jak zwykle nikt poza mną nie zna

a musi być dirt znowu? ;p
olewamy ESL i idziemy na to ?Loxley wrote:a musi być dirt znowu? ;p
mi tam pasi...

esl mamy o 20.15, więc zdążymy, ja będę na 101% ;p
O, myślałem, że to o 20.00 i sobie nie zagram, a teraz dopiero się zorientowałem, że to o 21 
Takie pytanko czy może wziąć w tym udział ktokolwiek vide ja?
Bo jak tak to spróbowałbym bardzo chętnie...
każdy może wziąć udział ... o ile tylko wbije się na serwershooter44 wrote:Takie pytanko czy może wziąć w tym udział ktokolwiek vide ja?Bo jak tak to spróbowałbym bardzo chętnie...

-
Mały
- Zaczyna szaleć na ulicach
ok dzięki Red. czyli teoretycznie wyniki powinny być bardziej wyrównane, chociaż jak Diav3l włączy turbo bota to pewnie znowu wszyscy z tyłu zostaną ^^
tak czy inaczej, powodzenia wszystkim
tak czy inaczej, powodzenia wszystkim
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
Spokojnie, jeszcze nie wiem czy będęDiabloS_CRB wrote:Diav3l dzisiaj pozna smak porażki :-D
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
pi***olę to. mapka rzal, nawet się nie umywa do tej tydzień temu.
mi osobiscie wydaje się ze lepsza bez porównaniaLoxley wrote:p***dole to. mapka rzal, nawet się nie umywa do tej tydzień temu.

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
imo znacznie lepsza niż tydzień temu 
bardziej dopracowana