Chcialbym, aby mecz LB-R3 odbyl się w poniedziałek 16.03 o godzinie wieczornej, ale zaraz okresle dokładnie jakiej.
Otóż w ten weekend, tj 13-15.03 wyjezdzam do Warszawy na Finał OMG (Olimpiady Matematycznej Gimnazjalistów). Wyjezdzam w piatek o 10, wracam w niedziele o 20. Zanim wrócę do domu i jakos się zbiore do kupy będzie 21, a ja nierozgrzany na mapach.
Tak wiec wytlumaczenie ze poniedziałek już mam za soba.
Teraz co do godziny, to nie wiem jak Wam pasuje, ale ja mam o 18:45 Nowennę do bierzmowania. Zupelnie nie wiem ile to będzie trwac, bo to będzie taka 1. nowenna.
Tak wiec poniedziałek 16,17 mi najbardziej pasuje, no i mozliwe ze 20, ale naprawdę nie wiem czy do 19:45 się ta Nowenna skonczy.
Tyle mam do powiedzenia, mam nadizeje ze zrozumiecie moja sytuacja i podejdziecie do podjecia decyzji w duchu fair play.
Z gory tez przepraszam, ale nie ja ustalam te terminy i nie ja mam prawo je odwolywac... Taka niestety u mnie teraz sytuacja wynikla.
proszę tez o mozliwie jak najszybsze wypowiedzenie się w tym temacie tylko tych 3 ww. osob (do wieczora w czwartek musze znać odpowiedz).
Z prosba Wally'ego nie było problemow, wiec licze ze tutaj tez nie będzie
Pozdrawiam.