[esportsfrance] Francuzi w Dignitas

Newsy z innych serwisów
Post Reply
ShaDDy
Emerytowany Admin

Post by ShaDDy »

Trzy francuskie gwiazdy, grające do tej pory pod tagiem Cereal-Killers, postanowiły dołączyć do znanego angielskiego multiklanu Dignitas. Podczas, gdy niedawno szeregi Dignitasu opuścili Pezi oraz XeNoGeAr, multigaming przyjął trzech nowych członków... i to nie byle jakich! To trójka najlepszych graczy Cereal-Killers (Carl, Rapt oraz Tannis) została ogłoszona na witrynie drużyny...

A oto, jak przedstawia się aktualny line-up zespołu:
  • Fredrik "Bergie" Bergmann (NOR)
  • Dorian "Carl" Vallet (FRA)
  • Pascal "GaLLo" Jäger (GER)
  • Jeremy "Jeremy" Mignolet (BEL)
  • Florian "Medic" Stern (GER)
  • Pedro "Moriah" Benjamim (POR)
  • Franck "Rapt" Unau (FRA)
  • Gunter "SiS" Hoffmann (BEL)
  • Laurent "Tannis" Beteille (FRA)
Całość w języku francuskim znajdziecie na tej stronie.
IrRed
Emerytowany Admin

Post by IrRed »

Właśnie też to dzisiaj wyczaiłem ;). Mają teraz niesamowitą pakę. Co do Xeno, podobno przełączył się w tryb 'inactive' ;p na kilka tygodni i być może wróci na ESWC ;). Jest też news na ten temat na stronie Dignitas.

Dzisiaj też zauważyłem, że rozwiązano dywizję TM w Begrip ;/ ... czyli nawet mistrzowie świata nie są poważnie traktowani ;/
Image
Image
Image
h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
Coof
Osiwiał za kierownicą

Post by Coof »

Nie są poważnie traktowani? Nie sądze :D MYM też PODOBNO ma stracić złotą piątkę. Jak widać jakos żyjemy, skoro dignitas chce inwestować w TrackManie. Zobaczymy :) Tymczasem jak widać koledzy z zespołu mepha nam ostro odchodzą ;<
Image
IrRed
Emerytowany Admin

Post by IrRed »

Coof wrote:Nie są poważnie traktowani? Nie sądze :D MYM też PODOBNO ma stracić złotą piątkę. Jak widać jakos żyjemy, skoro dignitas chce inwestować w TrackManie. Zobaczymy :) Tymczasem jak widać koledzy z zespołu mepha nam ostro odchodzą ;<
Nie są poważnie traktowani, bo bez ostrzeżenia, jedynie krótkim komunikatem zarząd Begrip poinformował swoją dywizję TMNF że może sobie iść w ... no gdzie chce ;). Nie powiesz mi chyba, że tak powinni być traktowani zwycięzcy STC5.

Dignitas jest coraz mocniejszy, to fakt. Myślę, że przede wszystkim będą aktywniejsi online. Tak przynajmniej szumnie zapowiada Tannis ;)
Image
Image
Image
h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
ShaDDy
Emerytowany Admin

Post by ShaDDy »

IrRed wrote: Dignitas jest coraz mocniejszy, to fakt. Myślę, że przede wszystkim będą aktywniejsi online. Tak przynajmniej szumnie zapowiada Tannis ;)
no z takim skladem moga miec spokojnie top3;]
Post Reply

Return to “Ze świata TrackManii”