Całość w języku francuskim znajdziecie na tej stronie.Trzy francuskie gwiazdy, grające do tej pory pod tagiem Cereal-Killers, postanowiły dołączyć do znanego angielskiego multiklanu Dignitas. Podczas, gdy niedawno szeregi Dignitasu opuścili Pezi oraz XeNoGeAr, multigaming przyjął trzech nowych członków... i to nie byle jakich! To trójka najlepszych graczy Cereal-Killers (Carl, Rapt oraz Tannis) została ogłoszona na witrynie drużyny...
A oto, jak przedstawia się aktualny line-up zespołu:
- Fredrik "Bergie" Bergmann (NOR)
- Dorian "Carl" Vallet (FRA)
- Pascal "GaLLo" Jäger (GER)
- Jeremy "Jeremy" Mignolet (BEL)
- Florian "Medic" Stern (GER)
- Pedro "Moriah" Benjamim (POR)
- Franck "Rapt" Unau (FRA)
- Gunter "SiS" Hoffmann (BEL)
- Laurent "Tannis" Beteille (FRA)
[esportsfrance] Francuzi w Dignitas
Właśnie też to dzisiaj wyczaiłem
. Mają teraz niesamowitą pakę. Co do Xeno, podobno przełączył się w tryb 'inactive' ;p na kilka tygodni i być może wróci na ESWC
. Jest też news na ten temat na stronie Dignitas.
Dzisiaj też zauważyłem, że rozwiązano dywizję TM w Begrip ;/ ... czyli nawet mistrzowie świata nie są poważnie traktowani ;/
Dzisiaj też zauważyłem, że rozwiązano dywizję TM w Begrip ;/ ... czyli nawet mistrzowie świata nie są poważnie traktowani ;/

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
Nie są poważnie traktowani? Nie sądze
MYM też PODOBNO ma stracić złotą piątkę. Jak widać jakos żyjemy, skoro dignitas chce inwestować w TrackManie. Zobaczymy
Tymczasem jak widać koledzy z zespołu mepha nam ostro odchodzą ;<

Nie są poważnie traktowani, bo bez ostrzeżenia, jedynie krótkim komunikatem zarząd Begrip poinformował swoją dywizję TMNF że może sobie iść w ... no gdzie chceCoof wrote:Nie są poważnie traktowani? Nie sądzeMYM też PODOBNO ma stracić złotą piątkę. Jak widać jakos żyjemy, skoro dignitas chce inwestować w TrackManie. Zobaczymy
Tymczasem jak widać koledzy z zespołu mepha nam ostro odchodzą ;<
Dignitas jest coraz mocniejszy, to fakt. Myślę, że przede wszystkim będą aktywniejsi online. Tak przynajmniej szumnie zapowiada Tannis

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
no z takim skladem moga miec spokojnie top3;]IrRed wrote: Dignitas jest coraz mocniejszy, to fakt. Myślę, że przede wszystkim będą aktywniejsi online. Tak przynajmniej szumnie zapowiada Tannis![]()