Witam
Mam problem wchodzę do gry i klikam połącz...następnie gra mi się zmniejsza do rozmiarów małego okna i tam pisze : kliknij OK aby powtórzyć próbę połączenia, jak klikam OK to znów okienko albo połącz albo pozostań offline i tak w kółko...
jak klikam na aktualizacje to mi wyskakuje : Sprawdzanie uaktualnienia TMForever nie powiodło się! Falied incall to HttpSendRequest, Error: 2
Wygląda na to że gra nie widzi mojego połączenia z internetem
Nawet firewalla wyłączyłem, także na routerze mam go wyłączonego...
TM Nie widzi połączenia
TM Nie widzi połączenia
hm mam ten sam problem szukałem na całym forum, jest tu kilka podobnych tematów ale nikt na nie nie odpowiada więc to oznacza że albo nie znacie odpowiedzi albo ktoś zna odpowiedz ale nie widział tematu więc go odświeżam. Dopiero dwa dni temu dowiedziałem się że można grać w ta gre online za darmo
i nie chce teraz przestawać przez jakiś głupi problem 
TM Nie widzi połączenia
http://www.tm-forum.com/viewtopic.php?f=10&t=19638
wklejasz errora do google'i i jest... boże...
wklejasz errora do google'i i jest... boże...
TM Nie widzi połączenia
jeśli chcesz pomóc to najpierw sprawdź czy w linku jest podana jakaś konkretna odpowiedz a nie po prostu go wklejaj.... boże
Nie mam visty, antywira nie używam a zapora wyłączona. poza tym jeszcze parę godzin temu normalnie grałem
Nie mam visty, antywira nie używam a zapora wyłączona. poza tym jeszcze parę godzin temu normalnie grałem
-
mariuszosw
- Jeździ konno
TM Nie widzi połączenia
wiec tak mialem taki sam dokładnie problem wiec mogę pomoc
oto co robisz 
panel sterowania - centrum zabezpieczen - zapora systemu windows - wyjatki - dodaj port - w nazwie tm - nr portu 2350 i ok pozniej znow dodaj port w nazwie tm2 i nr portu 3450
mam nadzieje ze pomoglem 
panel sterowania - centrum zabezpieczen - zapora systemu windows - wyjatki - dodaj port - w nazwie tm - nr portu 2350 i ok pozniej znow dodaj port w nazwie tm2 i nr portu 3450
Kosz to poezja, Streetball finezja, wsad radością ten sport miłością.
TM Nie widzi połączenia
tak pomogło wielkie dzięki