Gram w "tmnf" od wakacji w "tmuf" od października. Najbardziej lubię środowiska rally i stadium. Startowałem w kilku polskich turniejach lecz bez sukcesów. W rankingu multiplayera jestem ok. 30 000 miejsca na świecie. Później mogę dodać screeny ze statystykami i innymi.
Najbardziej lubię grać w trasy łączące tech ze speedem. Lubię także obie te grupy odzielnie. Rzadko gram w trasy nadeo. Nie lubię loli.
Gram głównie na serwerach"
Mistral...
TMRS Island
TMRS Island 2
Zirpelino
Ratland
Mam 15 lat. Nie należałem do tej pory do żadnego klanu. Jestem jedynie założycielem TPKlan, który nie posiada żadnych członków (tak naprawdę nie istnieję)
Najczęściej gram w weekendy. Nie mogę grać w poniedziałki i środy.
Ostatni awansowałem na ok 18 000 miejsce
Szukam klanu ".1.marcin"
Szukam klanu ".1.marcin"
Last edited by .1.marcin on 03 April 2009, 16:06, edited 3 times in total.
Szukam klanu ".1.marcin"
Dopisz np.
Na jakich trasach jeździsz(nadeło/lole czy techy/speed-techy[nie wiem jak to się dokładnie nazywa
])
Byłe teamy(o ile jakieś były)
Na jakich trasach jeździsz(nadeło/lole czy techy/speed-techy[nie wiem jak to się dokładnie nazywa
Byłe teamy(o ile jakieś były)
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Szukam klanu ".1.marcin"
daj jakiejs czasy z techów albo z tych map które lubisz
pozdro:)
Phil
pozdro:)
Phil
Szukam klanu ".1.marcin"
Wpadnij na server "FC-miniTECH" w poniedziałek, środę lub piątek między 20:00 a 22:00 się zobaczy jak sobie radzisz
pozdro
The Marco
pozdro
The Marco