PITMC 24h Stadiumance by Sebik
Redzik, pomysł bomba
ale dla niezlych nolifow
Ja teraz, dzięki mor_olowi, mam ciekawsze zajecie na czas wolny 

hehe wiecej za prąd pójdzie
niz te 50zł;p a tak poza tym do szkoły trzeba matka by powiedziała ze mnie po***ało 24h przed kompem:D:D gl dla tych co graja;]
podpis...
Dobra. Szaleństwa ciąg dalszy! Właściciel najlepszego czasu także będzie mógł liczyć na dodatkową kasiorkę w portfelu. Jak zwykle 5 dyszek
. Pod warunkiem, że czas będzie wynosił CONAJMNIEJ 6:03.xx . Powodzenia! 

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
postuluję o kolejne 5 dyszek dla sebika za stworzenie czegoś takiego ;d
Red dostal wyplate za 2 miesiace z goryIrRed wrote:Dobra. Szaleństwa ciąg dalszy! Właściciel najlepszego czasu także będzie mógł liczyć na dodatkową kasiorkę w portfelu. Jak zwykle 5 dyszek. Pod warunkiem, że czas będzie wynosił CONAJMNIEJ 6:03.xx . Powodzenia!
Może jakaś nagroda pocieszenia za 4. miejsce?
A tak na poważnie - super inicjatywa z tym turniejem, szkoda, że musiałem dzisiaj o 6.00 wstawać do roboty ale co tam. Bawiłem się super. Już teraz gratuluję TOP3 bo nakosili tyle pkt w nocy, że teraz już nie ma szans aby dogonić.
Good Game top 3 i gratki dla Sebika za mapkę i przede wszystkim dla Redzika za zorganizowanie turnieju 24 h.
A tak na poważnie - super inicjatywa z tym turniejem, szkoda, że musiałem dzisiaj o 6.00 wstawać do roboty ale co tam. Bawiłem się super. Już teraz gratuluję TOP3 bo nakosili tyle pkt w nocy, że teraz już nie ma szans aby dogonić.

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
Gratuluję kolejnego WR Jarek
BTW, wróciłem z pracy ok. 17.00 i goniłem pierwszą trójkę ile wlezie, ale nie da rady. Za mało czasu zostało
.
... przez tydzień nie spojrzę na żadne endurance.
BTW, wróciłem z pracy ok. 17.00 i goniłem pierwszą trójkę ile wlezie, ale nie da rady. Za mało czasu zostało
... przez tydzień nie spojrzę na żadne endurance.
Oto wyniki:

Wygrał Norco, przed Ketchupem i Jareckim. Cała trójka zgarnia po 5 dyszek, plus 50 zeta dla Jareckeigo za najlepszy osiągnięty czas: 6.03.19.
Gratulacje
. Dane zbiorę po finale PITMC
.
Mam nadzieję, że choć niektórzy dobrze się bawili

Wygrał Norco, przed Ketchupem i Jareckim. Cała trójka zgarnia po 5 dyszek, plus 50 zeta dla Jareckeigo za najlepszy osiągnięty czas: 6.03.19.
Gratulacje
Mam nadzieję, że choć niektórzy dobrze się bawili

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
jeb*** nolifery ;o
gratulacje top3
Szkoda ze zobaczyłem info o tym dopiero dziś około 15 imho Red mogłes dac wcześniej info a nie kilkadziesiat minut przed
Ale mniejsza miniturniej wspaniały naprawdę pomysł rewelacyjny, i to nie dlatego ze fajnie tak z ludzi no lifów robić ale pomysł zupełnie inny od innych
naprawdę fajne i mam nadzieje że Red niedługo znów dostanie za 2 miechy z góry albo ktoś inny będzie miał ochotę i zoorganizuje to ponownie z tym że proponuje info z dzień dwa wcześniej i zrobić to w weekend bo wtedy rywalizacja na pewno będzie dużo ciekawsza
no i wedle mnie traska troszeczke krótsza
chociaż z minutke dwie. Co nie zmienia faktu ze wielki szacun dl Gangsta Mappera
za tą traske dużo inwencji kombinacji łaczeń powtarzanego toru jazdy naprawdę wiele pracy i wysiłki także gz
(Dodano 25 marca 2009, 0:32)
(Dodano 25 marca 2009, 0:33)
(Dodano 25 marca 2009, 0:32)
wiemy czemu Jarek bocih0lus wrote:jeb** nolifery ;o
(Dodano 25 marca 2009, 0:33)
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Ja z czystej ciekawości chciał bym zobaczyć jak wygląda ta mapka więc jeśli ktoś mógłby być tak uprzejmy i zarzucić ją tutaj? Był bym wdzięczny.
chciałem zaprzeczyc jakoby Jarek był noliferem. On jest po prostu uzalezniony od codziennego czteropaka, a tak się sklada ze ostatnio nie ma za co pic. Redzik zorganizowal specjalnie dla niego turniej, a Jarek wykorzystal okazje i pewnie teraz wraca z nocnego z calym zapasem 
ustaw coś takiego na weekend, oj bylaby masakra ;]
Ale pierolicie z tymi noliferami, zeby uzbierac tyle pkt co ja mam potrzebowałem 5h... Znajdzcie mi k**wa lepszy zarobek i przyjemniejsza prace aby Wam płacili 10zł za 1h grania w trackmanie
plus do tego premia 50zł za czas ;p
Pomyslec trochę proszę czasami;p

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
zabawa była przednia, i totalnie nie rozumiem tych co to olali "bo i tak już nie wygram" - czy zawsze musi tylko o wygraną chodzić?
roznoszenie gazet na islandiiJarecki wrote:Ale pierolicie z tymi noliferami, zeby uzbierac tyle pkt co ja mam potrzebowałem 5h... Znajdzcie mi kur** lepszy zarobek i przyjemniejsza prace aby Wam płacili 10zł za 1h grania w trackmanie![]()