Statystyki Neobux
Statystyki Neobux
łau, już 7 dzisiaj, chyba rekord mój ;d
Statystyki Neobux
spoko ja razem ze swoimi mam 9 poki co dzisiaj:)
Statystyki Neobux
Królik zarabiaj zarabiaj. Zalegasz mi z pańszczyzną za luty, więc klikaj w te reklamy, klikaj.
Chyba też wkrótce się dołączę do tego wszystkiego. Się zrobi za dolara CCCP (Cudowny Cosworth Cup Przech*jów). W końcu za klika dni Cosworth będzie miał rok
:P
Chyba też wkrótce się dołączę do tego wszystkiego. Się zrobi za dolara CCCP (Cudowny Cosworth Cup Przech*jów). W końcu za klika dni Cosworth będzie miał rok
Statystyki Neobux
Abszt
Jeżeli jeszcze nie klikasz to zachęcam
A więc, możliwe że do 24 będziemy mieć 4$ równiutkie.
Tak sobie policzyłem i średnia dzienna obecna wychodzi nam 1,4$.
Rocznie przy obecnym klikaniu i bez goldena i bez dodatkowych poleconych wychodzi nam :
1,4 * 365 = 511$ ~~ 1800 zł przy kursie 3,5 zł za jeden dolar.
Nie mała kasa jak za klikanie, a poleconych wypożyczonych dopiero jest 26 ^^.
Zauważyłem również, że troszkę siadła regularność klikania, tzn parę osób nie klika w ogóle odkąd się zarejestrowała ^^, a parę osób kliknelo w 4,8 reklam i już ich nie ma
. Bardzo by było fajnie jakby zaczęły te osoby z powrotem klikać
. No chyba że nie mogą z jakichś tam powodów... 
Wypiszę tych co mają zero kliknięć
:
manek043, prezesihn
I tych co o klikaniu zapomnieli ^^ :
damh, jero90, gwarancja12, pawioz, b4rt1444, marektmn.
Jeżeli z którymś z wymienionych osób macie kontakt, to napiszcie do nich, szczególnie do tych co w ogóle nic nie kliknęli bo możliwe że dalej nie wiedzą jak się zalogować
A co do tych co nie klikali od przynajmniej 3 dni - przydałyby się wasze kliknięcia. W końcu to wspólna inicjatywa, im szybciej uzbieramy większą kwotę tym lepiej.
A teraz Ci którzy przekroczyli 50 kliknięć !! Oto najlepsi !
1 krolik tmpl.info 2009/03/16 at 13:52 Today 67 9.571
2 damianhhh neobux.com 2009/03/14 at 20:24 Today 60 6.667
3 loxley neobux.com 2009/03/14 at 16:59 Today 56 6.222
4 mtik (Unknown) 2009/03/14 at 18:03 Today 54 6.000
5 metex neobux.com 2009/03/15 at 17:47 Today 53 6.625
6 fanfilmu neobux.com 2009/03/15 at 20:10 Today 51 6.375
Najlepszą średnią w klikaniu ma oczywiście Królik !!
1. Krolik - średnia : 9,571 reklam
2. Khasius - średnia : 8.000 reklam
Tych powyżej khasius zaczyna gonić ;D Strzeżcie się Kasi bo Kasia nie grymasi ^^
Referrals
Direct: 66
Rented: 26
Advertisement Clicks
Yours: 737
Referrals: 3259
Account
Main Balance: $3.975
Aha i od wczoraj zarejestrowały się dwie nowe osoby
I całkiem nieźle klikają !! :-)
Także KEEP CLICKING !! I Trzymajmy poziom w klikaniu !!
A więc, możliwe że do 24 będziemy mieć 4$ równiutkie.
Tak sobie policzyłem i średnia dzienna obecna wychodzi nam 1,4$.
Rocznie przy obecnym klikaniu i bez goldena i bez dodatkowych poleconych wychodzi nam :
1,4 * 365 = 511$ ~~ 1800 zł przy kursie 3,5 zł za jeden dolar.
Nie mała kasa jak za klikanie, a poleconych wypożyczonych dopiero jest 26 ^^.
Zauważyłem również, że troszkę siadła regularność klikania, tzn parę osób nie klika w ogóle odkąd się zarejestrowała ^^, a parę osób kliknelo w 4,8 reklam i już ich nie ma
Wypiszę tych co mają zero kliknięć
manek043, prezesihn
I tych co o klikaniu zapomnieli ^^ :
damh, jero90, gwarancja12, pawioz, b4rt1444, marektmn.
Jeżeli z którymś z wymienionych osób macie kontakt, to napiszcie do nich, szczególnie do tych co w ogóle nic nie kliknęli bo możliwe że dalej nie wiedzą jak się zalogować
A teraz Ci którzy przekroczyli 50 kliknięć !! Oto najlepsi !
1 krolik tmpl.info 2009/03/16 at 13:52 Today 67 9.571
2 damianhhh neobux.com 2009/03/14 at 20:24 Today 60 6.667
3 loxley neobux.com 2009/03/14 at 16:59 Today 56 6.222
4 mtik (Unknown) 2009/03/14 at 18:03 Today 54 6.000
5 metex neobux.com 2009/03/15 at 17:47 Today 53 6.625
6 fanfilmu neobux.com 2009/03/15 at 20:10 Today 51 6.375
Najlepszą średnią w klikaniu ma oczywiście Królik !!
1. Krolik - średnia : 9,571 reklam
2. Khasius - średnia : 8.000 reklam
Tych powyżej khasius zaczyna gonić ;D Strzeżcie się Kasi bo Kasia nie grymasi ^^
Referrals
Direct: 66
Rented: 26
Advertisement Clicks
Yours: 737
Referrals: 3259
Account
Main Balance: $3.975
Aha i od wczoraj zarejestrowały się dwie nowe osoby
Także KEEP CLICKING !! I Trzymajmy poziom w klikaniu !!
Statystyki Neobux
moza jakas nagroda dla najlepiej klikajacego po miesiacu?:P może to by ludzi zmotywowalo:P
Statystyki Neobux
do buzi najwyżej ^^ to jest całkiem głupota,może jeszcze będziecie zbierać kase na nagrode dla najlepiej buxującego? 
Statystyki Neobux
bardziej mi chodzilo np o dolara co pozwoli na wykupienie 3 polecajacych. dużo to nie jest ale np dla osob co zaczely klikac może pomoc.
Statystyki Neobux
Kurde dzisiaj jakas bida z reklamami, jak na razie zero dodatkowych u mnie. 
było coś w ogole?
było coś w ogole?

Statystyki Neobux
tez nic nie kliknalem. także faktycznie bieda:(
Statystyki Neobux
Dopiero co wszedłem na neobux i nie wiem jak było wczesniej ^^ 
Ale od teraz będę czuwał
Ale od teraz będę czuwał
Statystyki Neobux
hehe a ja wszedlem zalogowalem się i patrze dodatrkowa reklama
i teraz czatuje na nastepne 
Statystyki Neobux
Dzisiaj tez już 1 dodatkowa zlapalem.
Jak ktos się już w to wkrecil i może jakas stronke jeszcze chcialby se poklikac, to może ktos ma jakieś ciekawe inne stronki
Podajcie może będziemy sobie na innych zarabiac na upgrade konta na neobuxie czy inne takie 
Jak coś to mozecie tutaj sprobowac, przy okazji i ja zarobie na upgrade.
http://NoMinCashout.com/register.php/Khasius.html
Jak już opanowaliscie neobuxa, to tutaj nie będzie problem. Reklam jest dziennie od 7-10 (dzisiaj 9 jest caly czas), placone po 0,01$, za siebie i za refferala, wiec calkiem niezle, bez minimum pierwszej wyplaty. Reklamy macie pod SurfAds jak coś.
Sprawdze może coś się uda dodatkowo wykombinowac i jak coś macie to dawac może jakas inna ciekawa strone ktos ma, gdzie może mozna będzie się przeniesc, czy na nia kierowac srodki zeby coś tam zarobic.
BTW. Komus już przyszedl ten dolec za sciagniecie tamtej muzyki?
Edit:
Dziwne otworzylem ta strone jeszcze raz i moglem jeszcze raz zaliczyc reklamy, wiec w 1 dzień już zarobilem 0.18$
Jak ktos się już w to wkrecil i może jakas stronke jeszcze chcialby se poklikac, to może ktos ma jakieś ciekawe inne stronki
Jak coś to mozecie tutaj sprobowac, przy okazji i ja zarobie na upgrade.
http://NoMinCashout.com/register.php/Khasius.html
Jak już opanowaliscie neobuxa, to tutaj nie będzie problem. Reklam jest dziennie od 7-10 (dzisiaj 9 jest caly czas), placone po 0,01$, za siebie i za refferala, wiec calkiem niezle, bez minimum pierwszej wyplaty. Reklamy macie pod SurfAds jak coś.
Sprawdze może coś się uda dodatkowo wykombinowac i jak coś macie to dawac może jakas inna ciekawa strone ktos ma, gdzie może mozna będzie się przeniesc, czy na nia kierowac srodki zeby coś tam zarobic.
BTW. Komus już przyszedl ten dolec za sciagniecie tamtej muzyki?
Edit:
Dziwne otworzylem ta strone jeszcze raz i moglem jeszcze raz zaliczyc reklamy, wiec w 1 dzień już zarobilem 0.18$

Statystyki Neobux
Z nomincashout wypłaciłem już sobie 5$, ogólnie polecam stronkę, ale heh troszeczkę straciła chyba z początku kasy bo wystartowała(jak sama nazwa mówi) bez minimum wypłaty. I tysiące ludzi wyklikało sobie 0,2$ więc od razu stracili minimum z 500$... Ale na razie jeszcze wypłacają
Oby długo bo mam do wypłaty 6$ i sobie poczekam na pewno z 15 dni ;]
Co do wspólnego buxowania to prawdopodobnie dzisiaj dam stronkę na której można zarobić w króciutkim czasie bardzo dużo.
Oczywiście wszystkie pieniądze najlepiej kierować na neobux który jest bardzo stabilny i w niego trzeba inwestować.
Co do wspólnego buxowania to prawdopodobnie dzisiaj dam stronkę na której można zarobić w króciutkim czasie bardzo dużo.
Statystyki Neobux
w mixbux jest 40 reklam dziennie wiec polecam
. Tylko w polu refferal wpisujcie: szynpol. To dostaniecie specjalny bonus w postaci podwiekszania stanu mojego konta 
Statystyki Neobux
40 reklam po ile?
niewypłacalny pewnie...
niewypłacalny pewnie...
Statystyki Neobux
Chyba zrobie liste które buxy wypłacają które nie. jeżeli chcecie klikać w wypłacalne bux'y dodatkowo to piszcie do mnie na gg.
Bo najgorsze jest zrażenie się klikaniem, gdy okaże się że bux jest nie wypłacalny a my osiągniemy minimum wypłaty.
MIXBUX - kompletnie nie wypłacalny. Fikcyjne statystyki na głównej stronie... Wypłaty tylko do znajomych admina.
Bo najgorsze jest zrażenie się klikaniem, gdy okaże się że bux jest nie wypłacalny a my osiągniemy minimum wypłaty.
MIXBUX - kompletnie nie wypłacalny. Fikcyjne statystyki na głównej stronie... Wypłaty tylko do znajomych admina.
Statystyki Neobux
ja tam zostanę na neobuxie, więcej mi się klikać nie chce.
Statystyki Neobux
Tylko dla zainteresowanych "bardziej"Win'a wrote:a ja chętnie poklikam coś nwoego ;d
Proszę : http://tmpl.info/forum/viewtopic.php?p=110671#110671
Klikamy wspólnie dalej na neobux !! :-)
Mamy ponownie 6$