Statystyki Neobux
Statystyki Neobux
Thx, Kliknąłem
!! 
Statystyki Neobux
:? Nie zdążyłem ;f.
Że tak sobie pozwole napisać: KEEP CLICKING!
Że tak sobie pozwole napisać: KEEP CLICKING!
Statystyki Neobux
2x0.015 teraz wyskoczyly 
Statystyki Neobux
reeeeeeeeeeeeeeklaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmyyyyyyyyyyyyyyy kkkkkklliiikkaacccc
no no dokładnie 2x0.015
a ja już chciałem kompa wyłączac xDDDD
no no dokładnie 2x0.015
a ja już chciałem kompa wyłączac xDDDD
Statystyki Neobux
Średnia dzisiaj wzrosła ^^
Postanowiłem pisać co 2 dni stan konta i podsumowanie i statystyki tygodniowe. Takie obszerne. ^^
Yo Yo Yoooo Jooouuu :-P
KEEP CLICKING !!
Postanowiłem pisać co 2 dni stan konta i podsumowanie i statystyki tygodniowe. Takie obszerne. ^^
Yo Yo Yoooo Jooouuu :-P
KEEP CLICKING !!
Statystyki Neobux
ja pi***olę c4c, bo ciągle biała strona się robi i wkurza mnie to, klikam na 10 stronach i tyle ;d
Statystyki Neobux
mam 30 sekund.
Statystyki Neobux
bialych stron się nie pozbedziesz, jeśli poruszasz się tylko w windowsie, to najlepiej wylacz komunikat dzwiekowy
Statystyki Neobux
KEEP CLICKING !!
Mamy 7,5$ !!
+ wykupionych już 20 poleconych.
Jutro albo w sobotę 20 albo więcej wypożyczonych poleci
Mamy 7,5$ !!
+ wykupionych już 20 poleconych.
Jutro albo w sobotę 20 albo więcej wypożyczonych poleci
Statystyki Neobux
Słuchajcie ludzie, mamy już 9$ ale coraz mniej ludzi klika regularnie.
Klikajcie choć po 4, 5 reklam na neobuxie. Nie wiem, czy to spowodowane lenistwem, czy innymi buxami, które Wam Hack zaproponował, ale w Waszych zakładkach pierwszy ma być neobux, reszta potem
Klikajcie choć po 4, 5 reklam na neobuxie. Nie wiem, czy to spowodowane lenistwem, czy innymi buxami, które Wam Hack zaproponował, ale w Waszych zakładkach pierwszy ma być neobux, reszta potem
Statystyki Neobux
Działa wam dzisiaj NeoBux? Mi od rana pokazuje błąd wczytywania strony 
Statystyki Neobux
Lewy, działa od rana bez problemu.Lewy wrote:Działa wam dzisiaj NeoBux? Mi od rana pokazuje błąd wczytywania strony
Jeżeli masz Firefoxa, wejdź w narzędzia >>> opcje >>> prywatność >>> wyświetl ciasteczka >>> znajdź neobux >>> usuń wszystko co jest z nim związane.
Statystyki Neobux
Mam Firefoxa zrobiłem jak mówiłeś i nadal nic na IE też mi nie działa 
Statystyki Neobux
Reset kompa zrobileś ?:D
Statystyki Neobux
tak i nic nie pomaga.
Statystyki Neobux
Spróbuj wejść przez 209.249.222.42 lub wpisz sobie po ręcznie www.neobux.com . Możliwe że masz https i dlatego tak Ci też wypisuje. Popróbuj na wszystkie możliwe sposoby.
Statystyki Neobux
też nic
no dobra może się jutro samo odwiesi dzisiaj klikanie przepadnie, a jak nie to się będzie dalej coś kombinować. Dzięki za chęci pomocy 
Statystyki Neobux
a móglbyś zrobić 10 sekundowy filmik hypercam'em na przyklad ?
Chciałbym to zobaczyć.
Chciałbym to zobaczyć.
Statystyki Neobux
mam pytanie czy poleceni poleconych są moimi poleconymi?. Chodzi mi o to czy jak wyklikają 0.1 dla poleconego to 0.05 pójdzie na moje konto.Mam nadzieję że rozumiecie