nie, za dobrze by byłonorco wrote:mam pytanie czy poleceni poleconych są moimi poleconymi?. Chodzi mi o to czy jak wyklikają 0.1 dla poleconego to 0.05 pójdzie na moje konto.Mam nadzieję że rozumiecie
Statystyki Neobux
Statystyki Neobux
Statystyki Neobux
z czego filmik?? jak wpisuje do przeglądarki adres i się nie chce załadować strona??hack wrote:a móglbyś zrobić 10 sekundowy filmik hypercam'em na przyklad ?
Chciałbym to zobaczyć.
Nigdy ci się strona nie załadowała??
A jeśli chodzi o to co jest napisane to obojętnie czy wchodzę przez neobux.com czy przez 209.249.222.42 pokazuje się:
Przerwane połączenie
Połączenie z serwerem zostało zresetowane podczas wczytywania strony
Połączenie sieciowe zostało przerwane podczas negocjacji. Spróbuj ponownie.
W ie pokazuje mi coś takiego:http://narteam.pl/pliki/neobux.jpg
Czyżby ktoś z mojej sieci stwierdził, ze poblokują mi jakieś porty??
Statystyki Neobux
Jest to prawdopodobne. W jakiej sieci jesteś ?
Statystyki Neobux
osiedlowa sieć EiA.
Statystyki Neobux
Poczekaj do jutra, zobacz czy się coś zmieni. Jak nie to zadzwoń i zapytaj ich czy coś kombinują.
Statystyki Neobux
Oni zawsze coś kombinują najlepsze było jak kiedyś nie było neta i dzwonimy z kumplem, żeby się dowiedzieć co i jak. Na to miła pani w słuchawce, że wieje silny wiatr, pada deszcz i wirusy roznosi ^^
Jak wchodzę przez http://anonymouse.org/ to bez problemu się otwiera tylko teraz pytanie czy mogę się zalogować czy blokną mi konto albo co??
Dobra działa tylko pewnie akurat dziś kiedy mogłem łapać dodatki musiało mi nie działać
Jak wchodzę przez http://anonymouse.org/ to bez problemu się otwiera tylko teraz pytanie czy mogę się zalogować czy blokną mi konto albo co??
Dobra działa tylko pewnie akurat dziś kiedy mogłem łapać dodatki musiało mi nie działać
Statystyki Neobux

Tak przedstawia się suma kliknięć przez ostatnie 15 dni wstecz.
Ostatnio coś regularność w klikaniu spadła, szkoda troszkę bo mieliśmy już naprawdę wysoki poziom
Co do wypozyczonych to dzisiaj ładnie kliknęli

Widać,że niektóre osoby klikają naprawdę sporo dodatkowych reklam. Królik w 13 dni zarobił więcej niż 1$ dla siebie i 0,5$ dla tmpl !! Gratulacje.
Khasius również ładnie podgonił

Co tu dużo mówić, przydałoby się polepszyć regularność w klikaniu :-) !!

Tak jak wyżej napisałem, codzienne klikanie powinno załatwić sprawę

Prosiłbym te osoby o większe zaangażowanie i częstsze odwiedzanie neobux'a

Wiadoma sprawa
Teraz najbardziej istotna sprawa :
Referrals
Direct: 66
Rented: 26
Advertisement Clicks
Yours: 769
Referrals: 4560
Account
Main Balance: $5.060
Renting Balance: $5.533
razem jest 10,593 $ i potrzeba jeszcze niecałe 3,5$ żeby wykupić 50 poleconych !!
średnia dzienna obecna to gdzieś 1-1,3$. Przy obecnym klikaniu za 3 dni będziemy mogli wypozyczyć sobie poleconych.
Ale oczywiście gdyby wszyscy klikali to nawet pojutrze moglibyśmy już to zrobić. Im szybciej tym lepiej
Teraz jeszcze jedna sprawa.
Stworzyłem na nowym ( dopiero co powstałym ) polskim buxie konto o nazwie tmpl. Całość kwoty z tej strony zostanie przeznaczona oczywiście na neobux i inwestycje na tej stronie. Tak więc zachęcam do klikania również na stronie :
https://www.e-dollar.pl/index.php?ref=tmpl
10 osób już się zarejestrowało
Wiadome jest że gdyby 60 osób zarejestrowało się rownież na e-dollar to podwoilibyśmy zyski i pomniejszyli czas oczekiwania.
Pozdro...
i dobranoc
Statystyki Neobux
16 kliknięć... jajajaa ;d.
Najs.Account
Main Balance: $5.060
Renting Balance: $5.533

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
Statystyki Neobux
ja w najslabszych :<
bo dopiero 2dni mam konto :>
bo dopiero 2dni mam konto :>
Statystyki Neobux
o jaa, top10 ;d
Statystyki Neobux
28th, ale klikam po 4 dziennie 
Statystyki Neobux
hmmmm dzisiaj 8 kliknąłem ;f nie wiem z jakiej paki te same mogłem kliknąć 2 raz :F
Statystyki Neobux
Od 30 minut jest dodatkowa reklama na neobux 
Jak jeszcze ktoś nie kliknął to ma szanse
A no właśnie znikła ^^
Jak jeszcze ktoś nie kliknął to ma szanse
A no właśnie znikła ^^
Statystyki Neobux
a ja sobie wlasnie kupilem 3 poleconych:)
Statystyki Neobux
a ja wlasnie jutro to uczynieKroliK wrote:a ja sobie wlasnie kupilem 3 poleconych:)
Statystyki Neobux
No to życze żeby klikali 
EDIT :
WAM OBU
EDIT :
WAM OBU
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
Statystyki Neobux
Nie.
(Dodano Wto Mar 31, 2009 11:18 pm)
Zresztą obojętne