Oda do BMW Sauber
Oda do BMW Sauber
Niech panowie z niemieckiego koncernu nauczą się robić dobre silniki i w ogóle bolidy, albo nich oddają Kubicę komukolwiek, kto ma sprawny bolid, do chuja...
Oda do BMW Sauber
j***łby to pies... 
Oda do BMW Sauber
Iam, jeszcze mamy cały sezon, jak Kubica zdobędzie mistrzostwo tym bolidem to będziesz wypominał BMW ten wyścig?
Zdarza się, przecież to jest maszyna, która nie zawsze działa sprawnie.
W tamtym sezonie ani razu silnik BMW nie miał awarii, więc nie gadaj że to złom ten bolid.
Zdarza się, przecież to jest maszyna, która nie zawsze działa sprawnie.
W tamtym sezonie ani razu silnik BMW nie miał awarii, więc nie gadaj że to złom ten bolid.
Oda do BMW Sauber
Mtik tylko zwróć uwagę, ile razy on miał już kłopoty z bolidem? Prawie co wyścig...
Trance to nie tylko muzyka. To styl życia... Słuchając go możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. Jest jak ocean uczuć - kiedy raz się w nich zanurzysz - utoniesz.
Oda do BMW Sauber
BMW-Hiszpańska precyzja,niemiecki temperament.
Stal Rzeszów 64:28 Lokomotiv Daugavpils +2,+1 

- OrdonekQ7
- Moderator
Oda do BMW Sauber
Przynajmniej Vettel wyjebał. ^^ i BMW dostanie trochę pkt, bo dojechał heidheld. :>

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
Oda do BMW Sauber
A mi się wydaje, że będą kontynuować wyścig, trochę się przejaśnia
- OrdonekQ7
- Moderator
Oda do BMW Sauber
Oberwanie chmury po raz drugi.
PS. Jeden post i... jaka liczba postów? xd

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
Re: Oda do BMW Sauber
nom pierwszy raz od 20 wyscigow się zjebal, rzaliam wrote:Niech panowie z niemieckiego koncernu nauczą się robić dobre silniki
Oda do BMW Sauber
w zeszłym sezonie nie miał jakoś więcej awarii niż przeciętny kierowca w stawce...AnteQ wrote:Mtik tylko zwróć uwagę, ile razy on miał już kłopoty z bolidem? Prawie co wyścig...
Oda do BMW Sauber
święta oczywiście ;pOrdonekQ7 wrote:Oberwanie chmury po raz drugi.![]()
btw. zal bmw, o dziwo heidfeldowi ( nie wiem jak się to pisze ;p ) auto psuje się 10 razy mniej od kubicy ;f
Nick:Rocker - zmieniłem z grzeczności gdyż zauważyłem ze ktoś inny już posiada taki nick ;p
Oda do BMW Sauber
bo nick jest wolny i mniej zużywa bolid ;d
Oda do BMW Sauber
to niech dadzą kubicy większe kółka to będzie jechał szybciej niż na mniejszych przy tej samej pracy silnika 
Nick:Rocker - zmieniłem z grzeczności gdyż zauważyłem ze ktoś inny już posiada taki nick ;p
Oda do BMW Sauber
Ferrari się przejechało na swoich decyzjach ;d.
No i kubika też dużo pojechał.
No i w ogóle baton znowu rządzi.
No i w ogóle genialny wyścig. Połowa z całego czasu to czekanie na decyzję, czy będzie wyścig wznowiony ;d.
BMW z Reno jest na 3 miejscu w klasyfikacji konstruktorów.
No i Rosberg ma pół punkta. Jejee ;d.
No i kubika też dużo pojechał.
No i w ogóle baton znowu rządzi.
No i w ogóle genialny wyścig. Połowa z całego czasu to czekanie na decyzję, czy będzie wyścig wznowiony ;d.
BMW z Reno jest na 3 miejscu w klasyfikacji konstruktorów.
No i Rosberg ma pół punkta. Jejee ;d.

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
Oda do BMW Sauber
To ja nie wiem, czy ty F1 oglądasz, czy co... Kubica nie miał ANI JEDNEJ awarii bolidu w sezonie 2008, teraz pierwsza od Chin 2007...AnteQ wrote:Mtik tylko zwróć uwagę, ile razy on miał już kłopoty z bolidem? Prawie co wyścig...
Oda do BMW Sauber
No tak, ale wtedy trochę ich miał... Chodzi ogólnie! Nie napisałem: "zwróć uwagę ile miał awarii w poprzednim sezonie"!!
Trance to nie tylko muzyka. To styl życia... Słuchając go możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. Jest jak ocean uczuć - kiedy raz się w nich zanurzysz - utoniesz.
- Ludwik
- Zaczyna szaleć na ulicach
Oda do BMW Sauber
Z drugiej strony, to daje nam nadzieje ze jednak jutro powalczy
Słaby wynik w 3 sesji jest po części usprawiedliwiony.