Już 15 kwietnia rozpocznie się sprzedaż biletów na zmagania. Znamy dotychczas cztery z pięciu platform, mianowicie CS:S, COD4, FIFA oraz oczywiście TMNF. Piąta gra powinna zostać zaanonsowana do początku przyszłego tygodnia. Kiedy przekazałem tę informacje między innymi Legendowi, Tannisowi, czy graczom KomaCrew, nie byli zbytnio zainteresowani. Rywale zapowiadają się więc słabi
3k €uro do wygrania w TMN? Niemożliwe? A jednak!
[teaser=www.tmpl.info]http://img179.imageshack.us/img179/6639/image774z.jpg[/teaser]The-eXperience. Z pewnością znacznej większości z Was nic to nie mówi, jednak już spieszę z wytłumaczeniem! Otóż jest do duński LAN, uznany za wydarzenie ubiegłego roku, natomiast w tegorocznych zmaganiach TrackMania Nations Forever będzie jedną z pięciu platform turniejowych! Łącznie pula nagród pieniężnych całych rozgrywek może przekroczyć 30 tysięcy euro! [more]
Już 15 kwietnia rozpocznie się sprzedaż biletów na zmagania. Znamy dotychczas cztery z pięciu platform, mianowicie CS:S, COD4, FIFA oraz oczywiście TMNF. Piąta gra powinna zostać zaanonsowana do początku przyszłego tygodnia. Kiedy przekazałem tę informacje między innymi Legendowi, Tannisowi, czy graczom KomaCrew, nie byli zbytnio zainteresowani. Rywale zapowiadają się więc słabi
To kto się wybiera? 
-
ziomek_pol_
- Zaczyna szaleć na ulicach
A ograniczenie wiekowe jest?
jak nie to się wybiorę ^^
pisz jakie wychodzą koszty tzn te bilety na lana przelot i nocleg
jak mi to Shaodwku oliczysz to może wybiore się z Tobą
za 3k ale byśmy się schlali omg
haha
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
uuuuu Daniaaaa nie daleko : P w sumie to samolocik w ta i z powrotem to by mnie kosztowal pol mojej BIEEEDNEEJ wyplaty ;P chyba się zastanowie 
-
ziomek_pol_
- Zaczyna szaleć na ulicach