Statystyki Neobux
Statystyki Neobux
PlayerGrid nie tylko Ty masz taki fart ja tak samo już 2 razy wymienialem i dalej nie klikaja ;/// nie mam sil już na nich ;/
Statystyki Neobux
Wymieniajcie w piątki o równej godzinie. Najlepiej o 21.00
Statystyki Neobux
A to ma jakieś znaczenie??
Statystyki Neobux
Misi przygotował mały skrypcik który pomoże nam w klikaniu reklam na neobux.
Dodajcie sobie do listy numer gg : 333067.
I napiszcie do mnie na gg swoje numery gg żeby was dodać do listy.
Dodajcie sobie do listy numer gg : 333067.
I napiszcie do mnie na gg swoje numery gg żeby was dodać do listy.
Statystyki Neobux
k**wa co za jeb*** net :[ wrrrrrrrrrrrrr zniknela mi reklama ://
Statystyki Neobux
Przed chwilą ktoś wysłał info o reklamie, doszło do każdego kto się zapisał? :d Bo chciałbym wiedzieć :D

Statystyki Neobux
do mnie nic nie doszlo reklamy tez nie mialem 
Statystyki Neobux
ja wysylalem wiadomość i z tego co wiem to do niektorych dochodzi na pewno ale wyskakuje blad po chwli Warning: fread() [function.fread]: Length parameter must be greater than 0 in /home/misi/domains/misi.ayz.pl/public_html/gg_spam/klasy-gg.inc on line 235
Statystyki Neobux
no to w takim razie nie wiem czemu nie doszlo do chmiela bo na liscie jest jego gg
Statystyki Neobux
tzn o jakiejs 16.02 powiadomienie mialem ale o tej 16.20 to nie. Nie wiem co mialo znaczyc te przed chwila
;p
Statystyki Neobux
W godzinach popołudniowych, MISI ostatecznie zautomatyzował powiadamianie reklam ze strony neobux na numery gg podane wcześniej na mój numer gadu-gadu. Samo działanie programu jest bardzo proste. Jeżeli zmieni się liczba ogólna reklam na stronie, komunikat wysyłany jest na numer 333067 z którego wysyłane są automatycznie powiadomienia o MOŻLIWEJ reklamie !.
Możliwej dlatego, że nie zawsze użytkownicy golden,emerald, pionner,ultimate itd. zaznaczają że ma być to reklama dla wszystkich lub też po prostu admini dodali własną reklamę dla ktoregoś z poziomów "wyższych" w celach oczywiście zarobkowych dla nich
.
Tak więc jeżeli dostaniecie wiadomość na gg o możliwej reklamie, wchodzcie i sprawdzajcie czy jest rzeczywiście reklama czy nie
KEEP CLICKING !!
Thx MISI za dobry program
Możliwej dlatego, że nie zawsze użytkownicy golden,emerald, pionner,ultimate itd. zaznaczają że ma być to reklama dla wszystkich lub też po prostu admini dodali własną reklamę dla ktoregoś z poziomów "wyższych" w celach oczywiście zarobkowych dla nich
Tak więc jeżeli dostaniecie wiadomość na gg o możliwej reklamie, wchodzcie i sprawdzajcie czy jest rzeczywiście reklama czy nie
KEEP CLICKING !!
Thx MISI za dobry program
Statystyki Neobux
mam nadzieje ze będzie dzisiaj jakieś podsumowanko?:p a tak w ogóle na 6 poleconych poki co kliknelo mi dzisiaj 5:) już bym mogl kolejnych sobie zakupic ale musze do wtorku czekac:/
Statystyki Neobux
taaa kurda :/ a u mnie w ogóle nie klikaja dzisiaj wykupilem 3 kolejnych i stoja aa nie jeden kilknal az 2 reklamy ;/
Statystyki Neobux
Święta są. Dzisiaj na każdym buxie mi gorzej klikają poleceni a w sumie ze wszystkich buxów jak podliczyłem mam ich 1260. Z tego mi klikneło dzisiaj 440 a co dzień 1022.Chmielu wrote:taaa kurda :/ a u mnie w ogole nie klikaja dzisiaj wykupilem 3 kolejnych i stoja aa nie jeden kilknal az 2 reklamy ;/
Zawsze na święta jest gorzej...
P.S Niech ktoś napisze jakiegoś tam posta bo będę chciał koło 22 zamieścić jakieś krótkie podsumowanie
Statystyki Neobux
Ja napisze i się wyżale bo dostałem info że reklamy są i kuźwa ani jednej za 0,015 nie trafiłem, w ogóle nie mam do nich szczęścia, bo ani razu mi się nie udało ;f.
- PlayerGrid
- Doświadczony driver
Statystyki Neobux
Mówicie, że wasi poleceni dziwnie klikają ?? Oto statystyki moich, a dokładnie średnia liczba kliknięć na dzień:
1. 2.667
2. 2.750
3. 2.800
Co, oni nie widzą, że tam są cztery reklamy ??
1. 2.667
2. 2.750
3. 2.800
Statystyki Neobux
Statystyki z dnia 12.04.09, godz. 22.00
Stan konta :
Account
Main Balance: $8.340

Oto caaaaalutka lista poleconych z linka
Możecie porównać swoje kliknięcia z innymi ;D (np. z Królikiem
)

Tu się raczej nic nie zmieniło
szkoda jak zawsze... Jak ma ktoś z którymś kontakt to napiszcie do nich i zorientujcie się czy pamiętają jeszcze o inicjatywie, czy może zaprzestali klikać 

Tu są jaja nie ? ;D Królik żondźji i nie ma żuja rzadnecho
Ale reszta też trzyma poziom i własnie o to chodzi
O stałe i ciągłe klikanie
:):)

Dzisiaj na pewno jest słabiutka średnia, no ale w końcu są święta
więc sądzę że nie większość nie miała czasu klikać w dodatkowe reklamy, no a poza tym wiele ich dzisiaj nie było, choć rano parę mocnych piętnastocentowców się pojawiło... ;-)
Tak. Zakupiłem w czwartek dopiero kolejnych 100 poleconych. Wcześniej się nie dało bo chyba był jakiś szał zakupów i nie mogłem się dostać do 100 poleconych na raz ;D w końcu się udało ;D i powiem wam szczerze...
Że :
Trafiło się dwóch goldenów - klikają po 9-11 reklam dziennie
GJ i keep clicking kimkolwiek jesteście 
Prawie 120 klika 3-5 dziennie reklam.
Reszta to jakieś nooby, więc ich wymienie jak coś ^^ Klikają średniawo
W każdym razie wczoraj dzienny profit z DIRECT i RENTAL Refferals wyniósł :
5,1$
No i oczywiście włączyłem AutoPay żeby przedłużać co poniektórych klikających, aby troszkę dłużej nas wspomagali za maleńką opłatą ;-)
Także trzymamy standard przynajmniej z wczoraj czyli 178 kliknięć lub idziemy w góre !! klikać !!
KEEP CLICKING !!
No i oczywiście w czwartek mam nadzieje że bez problemu już się załapię na kolejną "setkę"
Udanego bonusowego klikania na nadchodzący tydzień
(Dodano Nie Kwi 12, 2009 10:29 pm)
O tych własnie też mówie przy samym końcu podsumowania ;-)
Nie każdy widzi czasem, że wypisze mu błąd wczytywania reklamy czy coś
No niestety czasem się trafi na ludzi z Kambodży... Też mam do nich żal bo jakbym miał do nich kontakt to chętnie bym im pokazał C4C ^^
Stan konta :
Account
Main Balance: $8.340

Oto caaaaalutka lista poleconych z linka

Tu się raczej nic nie zmieniło

Tu są jaja nie ? ;D Królik żondźji i nie ma żuja rzadnecho
Ale reszta też trzyma poziom i własnie o to chodzi

Dzisiaj na pewno jest słabiutka średnia, no ale w końcu są święta
Tak. Zakupiłem w czwartek dopiero kolejnych 100 poleconych. Wcześniej się nie dało bo chyba był jakiś szał zakupów i nie mogłem się dostać do 100 poleconych na raz ;D w końcu się udało ;D i powiem wam szczerze...
Że :
Trafiło się dwóch goldenów - klikają po 9-11 reklam dziennie
Prawie 120 klika 3-5 dziennie reklam.
Reszta to jakieś nooby, więc ich wymienie jak coś ^^ Klikają średniawo
W każdym razie wczoraj dzienny profit z DIRECT i RENTAL Refferals wyniósł :
5,1$
No i oczywiście włączyłem AutoPay żeby przedłużać co poniektórych klikających, aby troszkę dłużej nas wspomagali za maleńką opłatą ;-)
Także trzymamy standard przynajmniej z wczoraj czyli 178 kliknięć lub idziemy w góre !! klikać !!
KEEP CLICKING !!
No i oczywiście w czwartek mam nadzieje że bez problemu już się załapię na kolejną "setkę"
Udanego bonusowego klikania na nadchodzący tydzień
(Dodano Nie Kwi 12, 2009 10:29 pm)
PlayerGrid wrote:Mówicie, że wasi poleceni dziwnie klikają ?? Oto statystyki moich, a dokładnie średnia liczba kliknięć na dzień:
1. 2.667
2. 2.750
3. 2.800
O tych własnie też mówie przy samym końcu podsumowania ;-)
Nie każdy widzi czasem, że wypisze mu błąd wczytywania reklamy czy coś
Statystyki Neobux
niekoniecznie, nie klikaja systematycznie, przykladowo jednego dnia kliknie 4 , drugiego 0, to srednia wyniesie rowne 2.
Statystyki Neobux
Oczywiście. Ale to jest z góry wiadomemuck wrote:niekoniecznie, nie klikaja systematycznie, przykladowo jednego dnia kliknie 4 , drugiego 0, to srednia wyniesie rowne 2.
A PlayerGrid tylko pytał dlaczego klikają 3 reklamy a nie 4