F1 2002
F1 2002
nie wiem czy już skończyli, ale mi serw po prostu znikł z listy...
Było super, szkoda tylko, że trochę lagowało... dam repka z Monzy gdzie od wygranej dzieliła mnie tylko jedna prosta i Parabollica, ale przesadziłem ze ścięciem zakrętu (urwane koło ;d), podbiło mnie, urwało kolejne 2 koła leżałem tak na poboczu a tu nagle Lewy we mnie przywalił ^^ warty obejrzenia repek ;d http://www.speedyshare.com/197624469.html
Było super, szkoda tylko, że trochę lagowało... dam repka z Monzy gdzie od wygranej dzieliła mnie tylko jedna prosta i Parabollica, ale przesadziłem ze ścięciem zakrętu (urwane koło ;d), podbiło mnie, urwało kolejne 2 koła leżałem tak na poboczu a tu nagle Lewy we mnie przywalił ^^ warty obejrzenia repek ;d http://www.speedyshare.com/197624469.html
F1 2002
Zainstalowałem F1 99-02 normalnie odpala.
Przerzuciłem pliki z moda do folderu gdzie mam zainstalowaną grę, odpalam, filmik z Vervą i Polsatem normalnie działają, wyświetla się MOD 08 i nagle bum wyskakuje błąd.
Czego to może być przyczyna? Ktoś miał z tym problem?
Przerzuciłem pliki z moda do folderu gdzie mam zainstalowaną grę, odpalam, filmik z Vervą i Polsatem normalnie działają, wyświetla się MOD 08 i nagle bum wyskakuje błąd.
F1 2002
Miałem... Tryb zgodności z Win 98/Me i gitWafi wrote:Zainstalowałem F1 99-02 normalnie odpala.
F1 2002
A mi uruchomiło bez ustawiania trybu zgodności ;d. Ale za to tnie jak cholera.
Ja mam neta 4 MB/512 KB, mogę spróbować postawić, ale nie gwarantuje że wszystko będzie git chodziło ;p.
Ja mam neta 4 MB/512 KB, mogę spróbować postawić, ale nie gwarantuje że wszystko będzie git chodziło ;p.

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
F1 2002
Ściągnąłem jakiegoś mixa 2009 i... zacząłem żałować zajętego miejsca na dysku po pierwszym spojrzeniu, a to z powodu... podstawowego kierowcy, który miał bolid BGP a na nim... ZIELONE paski -.-. Zmieniłem bolid na jakiś ludzki i sprawdziłem, że wielu tras nie ma, ale jest to na czym mi zależało czyli Abu Dhabi, odpaliłem takie z ikonką podobną do reszty, out do windy... Może jakiś plik mi się nie dograł... odpaliłem drugie zatytułowane "Abu Dhabi" a jako ikonka napis Dubai, no ale nazywało się Abu Dhabi więc byłem pełen nadziei... po pierwszym zakręcie stwierdziłem, że to nie Abu i wyłączyłem... teraz ściągnę wszystko od jednego kolesia i oczekuję jakiegoś miłego zonka ;d
-
ziomek_pol_
- Zaczyna szaleć na ulicach