F1 2002
F1 2002
2002 - to ja chcę wyścig SC jeden ;d w 2002 jest kilka ukrytych wózków, wystarczy, że przejdziesz którąś trasę w DS na full złoto i się odblokowuje jeden... ja narazie odblokowałem SC, MC, bolid Jordana z takim karbonowym gówienkiem przy kokpicie i Arrowsa z "drugim tylnym spojlerem - z przodu" ;d
F1 2002
Kiedyś w to grałem (chyba Haczek zapodawał na forum namiary na tą grę), ale gdzieś już dawno usunąłem. Teraz jak pobieram tą wersję 2002 to mi pobiera jakieś pliki niewiadomego pochodzenia. Nie wiem o co biega? Czyżby jakieś błędy?
Wersję 2008 pobrałem bez problemów, ale tak jak mówicie - nieco przycina.
Sam, kiedyś kupiłem rFactora i do niego ściągałem mody (ostatni na sezon 2009). Jest duże podobieństwo pomiędzy obiema grami, ale wydaje mi się, że płynność w tej drugiej jest lepsza. Niestety, rFactor jest płatny
.
Wersję 2008 pobrałem bez problemów, ale tak jak mówicie - nieco przycina.
Sam, kiedyś kupiłem rFactora i do niego ściągałem mody (ostatni na sezon 2009). Jest duże podobieństwo pomiędzy obiema grami, ale wydaje mi się, że płynność w tej drugiej jest lepsza. Niestety, rFactor jest płatny
F1 2002
Namiary na sieć w Hamachi...
Nazwa : TMPL F1
Hasło : tmpl09
IP na Hamachi na wszelki wypadek : 5.10.144.245
Teraz jest ta różnica, że szukacie serwa w kategorii LAN, a nie Internet
Jeżeli nie znajdziecie, to wpisujecie to IP, które podałem, i powinno być dobrze :d Serwer będzie ok. 19.50, nazwa : TMPL F1
Nazwa : TMPL F1
Hasło : tmpl09
IP na Hamachi na wszelki wypadek : 5.10.144.245
Teraz jest ta różnica, że szukacie serwa w kategorii LAN, a nie Internet
F1 2002
a wiec... Z Macem wyprobowalismy i dziala 
Musicie rodzaj polaczenia (connection type bodajze) i coś tam jeszcze zmienic na LAN* potem podac IP hosta serva z hamachi (w tym wypadku Mac) i jedziem
To cu do 20
*nie jestem pewien
Musicie rodzaj polaczenia (connection type bodajze) i coś tam jeszcze zmienic na LAN* potem podac IP hosta serva z hamachi (w tym wypadku Mac) i jedziem
To cu do 20
*nie jestem pewien

F1 2002
mac dal jakeis dziwne 
http://peb.pl/sportowe-wyscigowe/103563 ... 002-a.html
link do 4!! partow w pierwszym poscie chyba
Fajnie się dizsiaj gralo
chociaż 2-3 osoby, ale ciekawie, nie powiem 
EDIT: Dzisiaj bym proponowal może wczesniej? :> 18, 19?
http://peb.pl/sportowe-wyscigowe/103563 ... 002-a.html
link do 4!! partow w pierwszym poscie chyba
Fajnie się dizsiaj gralo
EDIT: Dzisiaj bym proponowal może wczesniej? :> 18, 19?