BVG z turniejem TMNF!

Newsy ze strony glównej
Post Reply
ShaDDy
Emerytowany Admin

BVG z turniejem TMNF!

Post by ShaDDy »

[teaser=www.tmpl.info]http://img2.imageshack.us/img2/6272/bvgcup.jpg[/teaser]Znana rodzima drużyna Betsson Voodoo Gaming poinformowała o organizacji turnieju na platformie TrackManii Nations Forever. Rozgrywki odbędą się w ciągu dwóch dni już w nadchodzący weekend! Od dziś startują zapisy do zawodów, które należy wysłać według podanego w dalszej części newsa schematu. Pula nagród przewidziana dla czołowej trójki to 100 PLN w gotówce oraz słuchawki od firmy Manta Multimedia. [more]

Formacja BVG urządza ostatnimi czasy sporą ilość turniejów. Całkiem niedawno o myszki walczyli gracze America's Army oraz Warcrafta Trzeciego. Tym razem postanowiono nam dać szansę wykazania się swoimi umiejętnościami. Pieczę nad rozgrywkami sprawuje nie kto inny jak... Przemek "Wix" Wichmann! Ale do rzeczy, jak rozgrywki w TMNF mają przebiegać? Otóż pierwszego dnia uczestnikom przyjdzie zmagać się na mapie kwalifikacyjnej w trybie Time Attack.

Aktualne czasy będą wyśwetlane na serwerze oraz na stronie turniejowej jako "Live Rankings". Najlepsza szesnastka z TA przechodzi do rozgrywek niedzielnych - półfinałów oraz wielkiego finału, do którego awansuje po dwóch graczy z każdej grupy półfinałowej.

Półfinały oraz finał to walka na rundach, odpowiednio z limitem 46 oraz 56 punktów. Zapisy potrwają do czwartku do godziny 18:00. Ilość uczestników została ograniczona do 50. Zwycięzca zostanie nagrodzony kwotą pieniężną w wysokości 50 złotych oraz słuchawkami MM48 o zbliżonej wartości 40 złotych. Drugie miejsce zostanie uhonorowane 30 złotymi, natomiast na konto brązowego medalisty wpłynie suma 20 złotych. Na koniec wzór zgłoszeniowy, który należy uzupełnić swoimi danymi oraz wysłać pod adres wix.tmn@gmail.com:

Nick:
Login z gry:
Gadu-Gadu:

Całość będzie rozgrywana na dwóch trasach z aktualnej paczki map ESL. Link do pobrania - klik!. GL HF ALL!

Źródło: BVG
Last edited by ShaDDy on 14 April 2009, 21:36, edited 1 time in total.
Diav3l
Emerytowany Admin

BVG z turniejem TMNF!

Post by Diav3l »

ESL blehhhhhhhh a już myślałem, że będzie z tego fajny mini turniej.
Image
ImageImage
pdavid3
Jeździ konno

BVG z turniejem TMNF!

Post by pdavid3 »

ja już się wpisalem:) mam nadzieje że będa naprawdę dobrzy przeciwnicy aby była ciekawa rywalizacja;D
Wix
Pirat drogowy

BVG z turniejem TMNF!

Post by Wix »

zachęcam, myśle ze będzie good fun :)
Image
skt7
Pirat drogowy

BVG z turniejem TMNF!

Post by skt7 »

Już pewnie wszystkie miejsca zajęte :D
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Scooter Fox
Zaczyna szaleć na ulicach

BVG z turniejem TMNF!

Post by Scooter Fox »

Mapa kwalifikacyjna to ESL-Dice? No to już się zapisuję. :D
Image
Image
Image
DiabloS_CRB
Pirat drogowy

BVG z turniejem TMNF!

Post by DiabloS_CRB »

a ja tam nie wiem z czego robicie taką afere mapa Dice... pierwsze słyszę xD przejechałem ją może ze 2 razy nawet AT nie zrobiłem ale Ciiii xD ale kwali to kwali zawsze można być nolifem :D na te 12h ;)
Image
Image
Image
Post Reply

Return to “News”