Mam interent przez wifi i ostatnio mam coraz gorszy zasieg. Kiedy pytam się mojego dostawce internetu jak poprawic ten stan rzeczy, on odpowiada mi bym zalozyl na dach antene. Wszystko by było w porzadku, gdyby nie fakt ze tata mi nie pozwala zalozyc neta i musze się ukrywac... moje pytanie brzmi: jak zwiekszyc zasieg uzywajac urzadzen niewielkich rozmiarow zebym mogl spokojnie grać w tm
jak zwiekszyc zasieg wifi?
witam
Mam interent przez wifi i ostatnio mam coraz gorszy zasieg. Kiedy pytam się mojego dostawce internetu jak poprawic ten stan rzeczy, on odpowiada mi bym zalozyl na dach antene. Wszystko by było w porzadku, gdyby nie fakt ze tata mi nie pozwala zalozyc neta i musze się ukrywac... moje pytanie brzmi: jak zwiekszyc zasieg uzywajac urzadzen niewielkich rozmiarow zebym mogl spokojnie grać w tm
może porozmawiaj z ojcem 
ew. antene czyms przykryj, zaslon, polecam poradniki ninja.
ew. antene czyms przykryj, zaslon, polecam poradniki ninja.
*... i wszystko jasne.
antene blisko okna w kwiatku schować np i polecam używać standardu B wifi, podobno ma większy zasięg niż G ale nie jestem pewien
http://intothevoid.cba.pl/ mój blog klik klik klik
Postaw mocniejszą antenę
I jeszcze w zależności od tego, jak daleko jest nadajnik i czy go widzisz, to możesz dać kierunkową, jakąś Yagi for example i wycelować dokładnie w nadajnik. Jeżeli ostatnio tracisz sygnał, na Twoim miejscu sprawdziłbym złącze od neta przy kompie - lubi się psuć i są duże straty sygnału. I pamiętaj, że nigdy na radiówce nie pograsz porządnie w TM.
Jak coś to pytaj, pozdro
Jak coś to pytaj, pozdro
"I Now Walk Into the Wild"
Christopher McCandless
Christopher McCandless
I najlepiej kompa na parapet ( Sajks :*
(C) )
sykes, czy jako mocno wierzacy człowiek ładnie tak dawac rady, jak najlepiej "oszukiwac" rodzicow?
oj, bardzo się nad toba pomyliem chyba :/
Masz być grzeczny bo Ci ocenię wszystkie zdjęcia na naszej-klasie na "1"!Jakub wrote:sykes, czy jako mocno wierzacy człowiek ładnie tak dawac rady, jak najlepiej "oszukiwac" rodzicow?
Christopher McCandless
Christopher McCandless
Wierz mi, że są wyjątki od regułySykeS wrote:I pamiętaj, że nigdy na radiówce nie pograsz porządnie w TM.
W takim razie poprawiam się:

Teraz pasuje marrek?I pamiętaj, że na radiówce nie pograsz porządnie w TM.
Christopher McCandless
Christopher McCandless
Pewnie, masz za to maksik na fotce 
ja tez mam zazwyczaj ping okolo 50ms ale czasem zdarza się tak, ze nie wysylaja się moje wyniki... i jadę w tzw prozni... pobieraja mi się wszystkie wyniki, dojezdzam do mety i nic...
nie mowie ze zawsze, ale czasem się zdarza jakiś odpal. Na razie w meczach druzynowych, szczescie mi dopisuje