PL-BE rewolucja! Speed vs Tech by Hazaart & Flagg!

Post Reply
Flagg
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by Flagg »

Siemka,
Chciałbym Wam przedstawić traskę zbudowaną przeze mnie i mojego belgijskiego znajomego - Hazaarta. Może ktoś z Was już o nim słyszał, ale jeśli nie, to musicie wiedzieć, że jest jednym z najbardziej znanych FS-mapmakerów.
Czemu rewolucja?
A dlatego, że Speed vs Tech to trasa, w której trzeba jednocześnie umieć jeździć FullSpeedy i Techy, aby osiągnąć dobry czas.
Niewielu ludzi podejmuje się budowania takich tras, ale jak na duotracka jest to według nas (autorów) bardzo dobry pomysł :)
Cała mapa to 25 sekund FullSpeeda wykonanego przez Hazaarta i 25 sekund Techa mojej roboty.

Szczegółowe info znajduje się w Author Comments na TMX.
Bardzo gorąco zachęcam to spróbowania swych sił na tej mapce! Mile widziane replaye i commenty, a już najbardziej awardy :D

GL & HF!!
http://tmnforever.tm-exchange.com/main. ... 64914#auto

A, no i jeszcze jakby ktoś nie zauważył - Hazaart zrobił króciutki filmik z tą traską, możliwy do obejrzenia na tm-tubie.
Oto link:
http://www.tm-tube.com/video/8760/speed ... amp--flagg
Image
Image
Image
skt7
Pirat drogowy

Post by skt7 »

Trudna jest część speed, tech to jak tech(nie mówie że zły :P) Ale ogólnie trasa fajna :)
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Mały
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by Mały »

nie jezdzilem jeszcze, ale na filmie wyglada naprawdę obiecujaco :) ladne polaczenie ^^
Image
Image
Image
cobham
Gangsta Mapper

Post by cobham »

Próbowalem ją przejechac, ale nie dalem rady. Czesc Hazaarta jest dla mnie za trudna. Elementy są ułożone tylko do idealnego toru jazdy. Po co te dziury i tyle slupów :roll: jeśli pojade wolniej to nie doskocze dalej, mogł zostawic jakiś margines błedu.
Pojechalem na skróty do czesci technicznej 8) Wszystko tam OK, tylko jeden zakręt jedzie się na ślepo - ten pod górke i w lewo. Jest tam oznaczenie, ale i tak ciężko wyczuc moment skretu.
Nie mogę ocenic trasy bo nawet jej nie przejechalem :/
Gobis
Lubi ostrą jazdę

Post by Gobis »

Nie jest tak zle :D 54:31 :lol: Botem nie jestem ale ja przejechalem :P Porzadna mapa.Poczatek ciezki ale po paru przejazdach do zrobienia.Przejade jeszcze parę razy i zobacze co na tym wyciagne.Award leci ;)
52:37 ;E
DiabloS_CRB
Pirat drogowy

Post by DiabloS_CRB »

ja zrobiłem chyba 53.0x xD część Hazaaarda jest w ch... trudna :D a Twoja Flagg znośna ^^
Image
Image
Image
ziomq
Doświadczony driver

Post by ziomq »

No no, na filmiku to wyglada na mega trudne. Chyba zaraz pospiesze z awardem :)
Image
Image
Post Reply

Return to “Trasy”