Kwiecień przeplata, jest WCG, nie ma mistrzostw świata
[teaser=http://www.tmpl.info]http://img510.imageshack.us/img510/3522/wcgnadeswc.jpg[/teaser]Bez dwóch zdań można stwierdzić, że przysłowie "Kwiecień plecień, bo przeplata, raz coś daje, co innego zabiera, kurna chata" ponownie się sprawdziło.
Mamy cyberolimpiadę, w zastępstwie za dotychczas największą imprezę z udziałem TMN, Electronic Sports World Cup.
Mamy informacje o sporej ilości imprez, ale... nie mamy na nie pieniędzy.
Mamy też napisane na forum posty liczone w dziesiątkach tysięcy, przy zaledwie paruset odwiedzinach strony!
Dziwny jest ten Internet. [more]
I znów - "dziwny jest ten Internet". Pobawimy się w przekształcanie Waszych słów, aby pokazać, że nie mieliście racji! Cytaty tylko z tego miesiąca! Lecimy w kolejności od najgorszych złamasów, przez przeciętniaków, kończąc na ludziach, którzy przechodzą metamorfozę. No-life'ów tym razem pominę.
Ferbi: "Najlepsze jest to, że im dłużej się gra w Trackmanię, tym w miarę wzrostu umiejętności czerpie się z z tej gry coraz więcej przyjemności."
Odpowiedź: Coraz więcej z każdym dniem grania w TM to można co najwyżej turlaków czerpać. Przyjemność schodzi na drugi plan, kiedy czujesz ten... no, powiedzmy nieprzyjemny smak.
Szopek: "Jak rezygnujesz z czegoś w życiu prywatnym, żeby coś osiągnąć w wirtualnej grze, to jesteś zerem."
Odpowiedź: Jeśli rezygnuję z piwa, czyli nie demoralizuję się, bo nie mam 18-tki, i osiągam cel on-line, jakim jest zjechanie Szafy na TS-ie, to jestem zerem?
Kyzzn: "Szafa to stateczny ojciec rodziny, który oprócz dzieci musi zmagać się jeszcze z papugą i kotem! Też byś w takiej sytuacji pił!"
Odpowiedź: Szafa nie jest stateczny, ale też z kotem, ani papugą się nie użera. Prawda jest taka, że gdy mu się wymknie "japa all", jest to skierowane do jego dzieci, bo nie słyszy w tym momencie marudzącego Jakuba na TS-ie.
Seque: "Ilość czasu, jaką przeznacza się na trening, jest zależna od talentu."
Odpowiedź: Więc mor_olo był megałajzą, skoro trenił dwa miesiące na ESWC, a nikt inny nie znał map? To samo Kamilos, jeśli trenuje paręnaście godzin dziennie i ma być wcielony do repry, to znaczy, że nie umie grać? A może zrozumiałem to na odwrót - co więc można stwierdzić o Jakubie, który treni trzy lata i grać się już nie nauczy?
Jarecki: "Uważam, że każda inicjatywa mająca na celu stworzenie jakiejś rywalizacji między graczami jest dobra, niezależnie od pory w jakiej występuje."
Odpowiedź: Tak, najlepsze są z pewnością te inicjatywy ze strony nawalonego Jakuba, po których dochodzi do rywalizacji połowy sceny, każdy na każdego. A w ich wyniku Redzik sam sobie daje ostrzeżenia, bo zaczyna się gubić w gigatonach spamu.
Jakub: "Robisz sobie jaja z najnormalniejszej rzeczy na świecie - sikania na siedząco."
Odpowiedź: Twierdzenie, że sikanie na siedząco to normalna rzecz dla osób, które nie potrafią jednocześnie skupić się na staniu, sikaniu i celowaniu do klozetu. Równie dobrze można powiedzieć, że sranie na stojąco jest normalne.
To by było na tyle, bo w tym miesiącu byliście wyjątkowo spokojni, mało upierdliwi i tylko nieliczni wykazywali skłonności do filozofowania. Krótko mówiąc:
"Tak skończyły się zawody wyciągania ch**a z wody" - by SZAFA no copyrights
Pozrawiają Kaktus & Shadow!
Dzięki Diav3l za zajebistą grafikę, Ty miszczu Painta!
Mamy cyberolimpiadę, w zastępstwie za dotychczas największą imprezę z udziałem TMN, Electronic Sports World Cup.
Mamy informacje o sporej ilości imprez, ale... nie mamy na nie pieniędzy.
Mamy też napisane na forum posty liczone w dziesiątkach tysięcy, przy zaledwie paruset odwiedzinach strony!
Dziwny jest ten Internet. [more]
I znów - "dziwny jest ten Internet". Pobawimy się w przekształcanie Waszych słów, aby pokazać, że nie mieliście racji! Cytaty tylko z tego miesiąca! Lecimy w kolejności od najgorszych złamasów, przez przeciętniaków, kończąc na ludziach, którzy przechodzą metamorfozę. No-life'ów tym razem pominę.
Ferbi: "Najlepsze jest to, że im dłużej się gra w Trackmanię, tym w miarę wzrostu umiejętności czerpie się z z tej gry coraz więcej przyjemności."
Odpowiedź: Coraz więcej z każdym dniem grania w TM to można co najwyżej turlaków czerpać. Przyjemność schodzi na drugi plan, kiedy czujesz ten... no, powiedzmy nieprzyjemny smak.
Szopek: "Jak rezygnujesz z czegoś w życiu prywatnym, żeby coś osiągnąć w wirtualnej grze, to jesteś zerem."
Odpowiedź: Jeśli rezygnuję z piwa, czyli nie demoralizuję się, bo nie mam 18-tki, i osiągam cel on-line, jakim jest zjechanie Szafy na TS-ie, to jestem zerem?
Kyzzn: "Szafa to stateczny ojciec rodziny, który oprócz dzieci musi zmagać się jeszcze z papugą i kotem! Też byś w takiej sytuacji pił!"
Odpowiedź: Szafa nie jest stateczny, ale też z kotem, ani papugą się nie użera. Prawda jest taka, że gdy mu się wymknie "japa all", jest to skierowane do jego dzieci, bo nie słyszy w tym momencie marudzącego Jakuba na TS-ie.
Seque: "Ilość czasu, jaką przeznacza się na trening, jest zależna od talentu."
Odpowiedź: Więc mor_olo był megałajzą, skoro trenił dwa miesiące na ESWC, a nikt inny nie znał map? To samo Kamilos, jeśli trenuje paręnaście godzin dziennie i ma być wcielony do repry, to znaczy, że nie umie grać? A może zrozumiałem to na odwrót - co więc można stwierdzić o Jakubie, który treni trzy lata i grać się już nie nauczy?
Jarecki: "Uważam, że każda inicjatywa mająca na celu stworzenie jakiejś rywalizacji między graczami jest dobra, niezależnie od pory w jakiej występuje."
Odpowiedź: Tak, najlepsze są z pewnością te inicjatywy ze strony nawalonego Jakuba, po których dochodzi do rywalizacji połowy sceny, każdy na każdego. A w ich wyniku Redzik sam sobie daje ostrzeżenia, bo zaczyna się gubić w gigatonach spamu.
Jakub: "Robisz sobie jaja z najnormalniejszej rzeczy na świecie - sikania na siedząco."
Odpowiedź: Twierdzenie, że sikanie na siedząco to normalna rzecz dla osób, które nie potrafią jednocześnie skupić się na staniu, sikaniu i celowaniu do klozetu. Równie dobrze można powiedzieć, że sranie na stojąco jest normalne.
To by było na tyle, bo w tym miesiącu byliście wyjątkowo spokojni, mało upierdliwi i tylko nieliczni wykazywali skłonności do filozofowania. Krótko mówiąc:
"Tak skończyły się zawody wyciągania ch**a z wody" - by SZAFA no copyrights
Pozrawiają Kaktus & Shadow!
Dzięki Diav3l za zajebistą grafikę, Ty miszczu Painta!
Last edited by ShaDDy on 30 April 2009, 21:39, edited 3 times in total.
świetne !! gratulacje obu Panom 

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
super text.
wysoki poziom humorystyczny, jak i intelektualny (mowie calkiem serio).
zeby było wiecej takich tworzacych ludzi jak kaktus i shadow na tej scenie, moglbym znow wrescie zaczac pic
wysoki poziom humorystyczny, jak i intelektualny (mowie calkiem serio).
zeby było wiecej takich tworzacych ludzi jak kaktus i shadow na tej scenie, moglbym znow wrescie zaczac pic
ale grafika wymiata... wchodzi taki zlamas, zawsze patrzy i albo Jarecki albo WCG na glownej stronie. Teraz jak się wchodzi to w centrum uwagi jest g*wno, wiec imho swietna reklama dla tekstu!
diav3l mnie na TSie blaga, zebym napisal, ze jego grafika wymiata, wiec:
diav3la grafika wymiata.
diav3la grafika wymiata.
Ciesze się, ze ludzie tutaj maja na tyle dużo dystansu do samych siebie, ze nikogo nie dziwi KUPA na srodku ekranu ;D Swoja droga Diav - graficznie przerastasz samego siebie ;D Miszczu Painta 

-
Sjewriukow
- Jeździ konno
Chyba zaczne się was bac bo sam już niewiem czy macie tak nasrane czy sobie tylko jaja robicie 
gdziezbysmy śmieli robić jakiekolwiek jaja, pgs to pr0 top powazny multigaming...Sjewriukow wrote:Chyba zaczne się was bac bo sam już niewiem czy macie tak nasrane czy sobie tylko jaja robicie
h@h@h@ xDD ... no i doczekałem się
. Super felietonik z poczuciem humoru a'la Cejrowski
. Dziwi mnie tylko brak jakiegokolwiek cytatu Fefana, bo przecież jak wiadomo, bez niego na naszej scenie nie dzieje się nic ;P

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
tekst dno,poziom Waszej kultury mnie poraża. O grafice lepiej nie wspominać,obok poważnych artykułów na stronie głównej widnieje "kupa"- na trzeźwo chyba nikt tego nie zrobił... do Cejrowskiego panowie Wam daleko-co najwyżej wyszła z tego "uboga dziwka portowa" a'la Frytka.
I am what I am

- Jack Bauer
- Moderator
Chyba ci się strony pomyliły.auroxx wrote:tekst dno,poziom Waszej kultury mnie poraża. O grafice lepiej nie wspominać,obok poważnych artykułów na stronie głównej widnieje "kupa"- na trzeźwo chyba nikt tego nie zrobił... do Cejrowskiego panowie Wam daleko-co najwyżej wyszła z tego "uboga dziwka portowa" a'la Frytka.

-
Mały
- Zaczyna szaleć na ulicach
tekst pierwsza klasa a Diav3l powinien poszukac pracy w branzy grafikow komputerowych ;P
jak się nie podoba to napisz lepszy, a jak nie umiesz to nie krytykuj!!!tekst dno,poziom Waszej kultury mnie poraża. O grafice lepiej nie wspominać,obok poważnych artykułów na stronie głównej widnieje "kupa"- na trzeźwo chyba nikt tego nie zrobił... do Cejrowskiego panowie Wam daleko-co najwyżej wyszła z tego "uboga dziwka portowa" a'la Frytka.
maly ch** ci w dupke, myslisz, ze krytyk filmowy jest zajebistym rezyserem? 
każdy ma prawo do wlasnego zdania a forum jest od tego by je wyrazic
Szkoda ze ja nic nie mogę napisać:( bo zaraz dostane kolejne ostrzezenie ...pewnie już dostalem za nim skonczylem to pisać:P Ale powiem tak , gram sobie w te autka a tu mi coś zalatuje KUPĄ
wchodze na TMPL a tu taki smierdzący news ze az oczy wypala ... ale sobie mysle przeczytam parę linijek tego zajebiaszczego materiału 
a ja chciałem jeszcze dodac, ze każdy, ktoremu tylko kropelka siku kapnie przy sraniu (a to chyba u kazdego tak jest), jest sikaczem na siedzaco! 
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
-
Mały
- Zaczyna szaleć na ulicach
no envy, jeśli wierzysz we wszystko co pisza krytycy i uznajesz ich opinie za jedyne sluszne, to gratuluje samodzielnosci i umiejetnosci oceny.envy wrote:maly ch** ci w dupke, myslisz, ze krytyk filmowy jest zajebistym rezyserem?
tak się sklada, ze wiekszosc krytykow to w d*pie byla i g*wno widziala, a mnie po prostu denerwuje fakt, ze ktos ocenia negatywnie innych, a sam nie podejmuje zadnych dzialan, zeby zrobić to lepiej.
...jest to pierwszy artykuł, który na tmpl skrytykowałem, przykro mi ale nie interesują mnie pogaduszki o "kupie" i wychwalanie czegoś co jest żenujące.Mały wrote: a mnie po prostu denerwuje fakt, ze ktos ocenia negatywnie innych, a sam nie podejmuje zadnych dzialan, zeby zrobić to lepiej.
Umiem pisać,ale to nie znaczy,że moje artykuły pojawią się na tej stronie-zdaje się,że nie należę do adminów i ich bliskich znajomych. A osoba, która nie potrafi wyrażać swoich poglądów i tym bardziej przyjąć krytyki jest po prostu mało inteligentna.
I am what I am