To już jest koniec.
To już jest koniec.
[teaser=http://www.tmpl.info]http://img155.imageshack.us/img155/2307/fearfactory.jpg[/teaser]Po niewątpliwie dobrych nowinach nadeszła w końcu chwila na smutek i żałobę na polskiej scenie TMN. Pewnie dla większości z Was nie jest to zaskakująca informacja, ale taki mój nędzny obowiązek i muszę o tym napisać. Przyszedł czas na znane wszystkim Fear Factory X-Fi. Po ponad roku wspólnego grania, h0lus i przyjaciele stwierdzili, że pora zakończyć działanie drużyny. Powodów było wiele, ale tak naprawdę zabrakło motywacji do dalszej gry. A co się stanie z byłymi graczami Fabryki Strachu? [more]
Metex od razu poleciał w łapska Cioci Wiesi, Bob znalazł nowy dom w IGN, natomiast Grono, Maxer i h0lus na razie zostają bezdomni. O reszcie, w tym Aleksandrze "mor_olo" Chrobot, jak na razie nic nie wiadomo, najprawdopodobniej większość z nich kończy już z grą klanową.
Były skład Fear Factory X-Fi. TMN:
Łukasz "h0lus" Możwiło
Tomasz "bob" Zgoba
Igor "Metex" Dominik
Piotr "FRED" Fednik
Marcin "grono87" Grodecki
Tomasz "Robot" Gajlusz
Damian "Scary" Czepierga
Aleksander "mor_olo" Chrobot
Mateusz "MAXERRR" Misiewicz
Krzysztof "prezes" Brejza
Dla przypomnienia, drużyna FF.X-Fi, miała liczne osiągnięcia m.in.
-1st Poznań Game Arena 2007
-2nd Poznań Game Arena 2007
-2nd ESWC Poland 2008
-5-6th ESWC 2008
-1st EMS Poland
-1st Lan Party Pyskowice 2008
-5th Poznan Game Arena 2008
-1st Elbląg Game Festival 2008
-1st Heyah Logitech Cybersport 2007
-2nd ESWC Poland 2007
-3rd Lan Poznań 2007 TMN
-3rd PL7
I wiele mniej lub bardziej znaczących osiągnięć.
Oficjalne oświadczenie lidera zespołu – h0lusa:
"Dla wielu nie będzie to raczej smutna wiadomość , bo mało kto lubił nas na scenie. Od wielu już tygodni przeżywaliśmy kryzys w postaci braku motywacji do gry, lecz dzisiaj przyszedł ten moment krytyczny i stało się. Co dalej? No nie wiem, każdy pójdzie w swoją stronę i życzę każdemu jak najlepiej. Szczerze mówiąc przykro mi, że to się stało, bo naprawdę długo się trzymaliśmy z tym wszystkim, co nas dotykało i chciałbym od razu podziękować wszystkim za grę i wiedzcie, że nigdy tego czasu nie zapomnę."
Metex od razu poleciał w łapska Cioci Wiesi, Bob znalazł nowy dom w IGN, natomiast Grono, Maxer i h0lus na razie zostają bezdomni. O reszcie, w tym Aleksandrze "mor_olo" Chrobot, jak na razie nic nie wiadomo, najprawdopodobniej większość z nich kończy już z grą klanową.
Były skład Fear Factory X-Fi. TMN:
Łukasz "h0lus" Możwiło
Tomasz "bob" Zgoba
Igor "Metex" Dominik
Piotr "FRED" Fednik
Marcin "grono87" Grodecki
Tomasz "Robot" Gajlusz
Damian "Scary" Czepierga
Aleksander "mor_olo" Chrobot
Mateusz "MAXERRR" Misiewicz
Krzysztof "prezes" Brejza
Dla przypomnienia, drużyna FF.X-Fi, miała liczne osiągnięcia m.in.
-1st Poznań Game Arena 2007
-2nd Poznań Game Arena 2007
-2nd ESWC Poland 2008
-5-6th ESWC 2008
-1st EMS Poland
-1st Lan Party Pyskowice 2008
-5th Poznan Game Arena 2008
-1st Elbląg Game Festival 2008
-1st Heyah Logitech Cybersport 2007
-2nd ESWC Poland 2007
-3rd Lan Poznań 2007 TMN
-3rd PL7
I wiele mniej lub bardziej znaczących osiągnięć.
Oficjalne oświadczenie lidera zespołu – h0lusa:
"Dla wielu nie będzie to raczej smutna wiadomość , bo mało kto lubił nas na scenie. Od wielu już tygodni przeżywaliśmy kryzys w postaci braku motywacji do gry, lecz dzisiaj przyszedł ten moment krytyczny i stało się. Co dalej? No nie wiem, każdy pójdzie w swoją stronę i życzę każdemu jak najlepiej. Szczerze mówiąc przykro mi, że to się stało, bo naprawdę długo się trzymaliśmy z tym wszystkim, co nas dotykało i chciałbym od razu podziękować wszystkim za grę i wiedzcie, że nigdy tego czasu nie zapomnę."
Last edited by Kaktus on 03 May 2009, 13:38, edited 1 time in total.
~Co przyjdzie kaktusowi z tłumaczenia wszystkim, że w środku jest miękki..
To już jest koniec.
[*]
szkoda wielka...
szkoda wielka...
To już jest koniec.
Najpierw XX, teraz FF.
Pieprzony kryzys.
Pieprzony kryzys.

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
To już jest koniec.
Ehhh.. najpierw XX teraz FF.. no naprawdę szkoda wielka. może i tak moje zdanie się nie liczy ale ja was lubiłem i naprawdę to info to dla mnie szok...
Fear Factory X-Fi. TMN [*][/color]
btw. tak z ciekawosci zapytam. czy ff szuka dywizji tm ?
Fear Factory X-Fi. TMN [*][/color]
btw. tak z ciekawosci zapytam. czy ff szuka dywizji tm ?

To już jest koniec.
[*]
Już niedługo PGS się rozpadnie i wrócimy do POL
Już niedługo PGS się rozpadnie i wrócimy do POL
Oh dear, jak długo mnie tu nie było D:
To już jest koniec.
Szkoda FF, powodzenia h0lus 
/do autora, skoro już kopiujesz oswiadczenie to kultura wymaga bys podal zrodlo, ot taki offtopic
/do autora, skoro już kopiujesz oswiadczenie to kultura wymaga bys podal zrodlo, ot taki offtopic
To już jest koniec.
dostal na gg ode mnieD-Link PGS w4rLike wrote:Szkoda FF, powodzenia h0lus
To już jest koniec.
A co ma do tego kryzys? Ich brak motywacji do gry nie jest chyba spowodowany kryzysem.Bilus wrote:Pieprzony kryzys.

To już jest koniec.
[*]
naprawdę szkoda, że taki swietny team, musi zejść ze sceny
Good Luck on new way of life!
naprawdę szkoda, że taki swietny team, musi zejść ze sceny
Good Luck on new way of life!
To już jest koniec.
a ja napisze aby tyle wszystkim się już w dupach poprzewracało ;/
Szkoda wielka takiego teamu ja osobiście FF lubiłem a może nie tyle co FF a ludzi którzy tam grali
Bez wymieniania bo za dużo tego
powodzenia panowie
Szkoda wielka takiego teamu ja osobiście FF lubiłem a może nie tyle co FF a ludzi którzy tam grali
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
- glooooooooooch!
- Zaczyna szaleć na ulicach
To już jest koniec.
Mi się wydawało od jakiegoś czasu, że pewni gracze albo starcili chęci do gry albo robili przerwe i tak liczyłem tylko kilku aktywnych graczy.Mimo wszystko duża starta bo to praktycznie 2 mg w Polsce i teraz poza eXilado żadnych lepszych nie ma.Pewnie kilku graczy jeszcze coś znajdzie chociaż mor_olo, który gdzieś pisał o emeryturze, Robot i prezes do dla mnie zagadka.GL w dalszej grze tym, którzy pozostaną w grze....
To już jest koniec.
No pięknie.
To teraz nie obrażając nikogo można powiedzieć że pl8 to pgs tcw i exiliado.
Jest masa nowych graczy, ale niestety lecą od razu na nadeo zamiast poświęcić grze trochę czasu i grać w 1szo ligowych teamach PL. Niestety chyba na to wygląda że jak starsi gracze zaczną odchodzić to nowsi raczej niechętnie będą przychodzili. Mam nadzieje że to się zmieni...
Ale szkoda FF.X-fi, czołówka z pl7 i tak skończyli :/ no niestety. Teraz inne teamy ich zjedzą i mamy jeden dobry team do tyłu...
To teraz nie obrażając nikogo można powiedzieć że pl8 to pgs tcw i exiliado.
Jest masa nowych graczy, ale niestety lecą od razu na nadeo zamiast poświęcić grze trochę czasu i grać w 1szo ligowych teamach PL. Niestety chyba na to wygląda że jak starsi gracze zaczną odchodzić to nowsi raczej niechętnie będą przychodzili. Mam nadzieje że to się zmieni...
Ale szkoda FF.X-fi, czołówka z pl7 i tak skończyli :/ no niestety. Teraz inne teamy ich zjedzą i mamy jeden dobry team do tyłu...
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
To już jest koniec.
W sumie to ostatnio raczej "wirtualne", a nie "faktyczne" FF było, bo motywacji to już pol roku temu nie było. 
Wszystko się kiedyś konczy, takie zycie.
Wszystko się kiedyś konczy, takie zycie.

To już jest koniec.
Wiadomo, PGS też trwać wiecznie nie będzie (żadnych podtekstów, każdy kiedyś grać skończy, panowie ;>). Mimo wszystko, szkoda. naprawdę szkoda Fear Factory. Mimo, że nie będziecie już wspólnie grać pod banderą fabryki strachu, dalej jesteście tymi samymi ludźmi, znajdziecie coś ;>
To już jest koniec.
Choć ziomków z FF nie znałem to o nich słyszałem,szkoda wielka, tylko czekać na rosnący monopol PGS 
To już jest koniec.
no cóż niestety wszystko ma swój początek i koniec
To już jest koniec.
Na moje oko kryzys było widać już jakiś czas, sytuacja niestety analogiczna do xx. Powodzenia wszystkim graczom 

To już jest koniec.
mozna powiedziec ze taka sama, FF padlo po odejsciu jednego graczaMajkel wrote:Na moje oko kryzys było widać już jakiś czas, sytuacja niestety analogiczna do xx. Powodzenia wszystkim graczom
To już jest koniec.
na moje oko to wy po prostu mało fajne tagi mieliście. FF, XX a gdzie różnorodność? następne będzie NN, potem GG
oczywiście nie życzę i nie wróżę nikomu rozpadu:)
szkoda że coraz bardziej ubogo robi się na scenie jeżeli chodzi o dobre teamy
silni robią się silniejsi, bo inni silni się rozpadają, a przeciętni... pozostają przeciętni, a mogliby stać się silni. (mam nadzieję, że mnie rozumiecie
)
w każdym razie, powodzenia wszystkim z FF i mam nadzieję, że dla żadnego z graczy nie będzie to koniec przygody z trackmanią
oczywiście nie życzę i nie wróżę nikomu rozpadu:)
szkoda że coraz bardziej ubogo robi się na scenie jeżeli chodzi o dobre teamy
w każdym razie, powodzenia wszystkim z FF i mam nadzieję, że dla żadnego z graczy nie będzie to koniec przygody z trackmanią