Matura 2009
Matura 2009
Jak wam poszło maturzyści? Czy Chłopi i Pan Tadeusz okazali się za trudni?
Jak oceniacie swoje szanse?
Jak oceniacie swoje szanse?

Matura 2009
Pisałem Don Tadeiro więc luz. Licze na 80% choć i tak nie ide w kierunku polo-lolo.
pozdro...
pozdro...
Matura 2009
Ja pisałem na temat bliżej mi nieznany czyli Chopów, ale tak jak hack liczę na min 70&.. Trzeba jasno powiedzieć że poziom był o wiele łatwiejszy niż w zeszłym roku, za co bardzo chcaiłbym podziękować CKE 
Matura 2009
Jeśli matura 2k9 będzie trzymać poziom pisemnego polskiego, to obawiam się, że może być wszystko >80% 0o. Coś to za łatwe było, ale nie narzekam... ja Chłopi, bo Mickiewicz zawsze jakby pijanym językiem do mnie przemawiał... :>
Matura 2009
Ja wybralem Pana Tadka, dlatego ze Chlopow w ogole nie kojarze. mysle ze na Icz wyciagne 17/ pkt. tekst o hipnozie calkiem fajny, wciagajacy i ciekawy pewnie dlatego ze to artykul z Focusa :PP co do czII napisalem na 290 slow, mysle ze wystarczy.
No nic powodzenia na jutrzejszym tescie z angielskieg, powinno być już z gorki
) pozdro all i gl hf
No nic powodzenia na jutrzejszym tescie z angielskieg, powinno być już z gorki

Matura 2009
w drugiej części miałem 3 strony drobnym druczkiem :-P więc nie wiem ile to słów mogło być ale najczęściej piszę na 300-400 słów nawet :-P Więc zobaczymy 
GL HF jutro
GL HF jutro
Matura 2009
nie, żeby coś, ale...

;d

;d
Matura 2009
Eeeeee 
Laytowe :-P
będzie full ^^
Laytowe :-P
będzie full ^^
Matura 2009
Pfff... tendencja co do poziomu matury jak na razie spadkowa... 
Matura 2009
To dobrze, za rok(o ile dobrze pójdzie) ja pisze to może będzie jeszcze łatwiej 
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Matura 2009
@Ludwik: Ja bym to odwrotnie powiedział - english easier than polish, aber ich nehme lieber Deustch, jak będę zdał maturę za 3 lata
Cóż, lingwistą jestem ;D
@Envy: naprawdę trudne
@Envy: naprawdę trudne
Matura 2009
Kurde jutro ustny polski. 2 dni po 10 godzin nauki, a coś mi się zdaje, że nie będę mógł jutro słowa wydukać
Zdam czy nie zdam czekam na ten moment, aż skończą mnie pytać, bo psychika mi siada 

Matura 2009
Diav, nie martw się
Ja prezentacji jeszcze nie napisałem, a ustny też w bardzo niedalekiej przyszłości... ;>
Seq, akurat to pytanie jest łatwe, to jest Jarosław :>
Seq, akurat to pytanie jest łatwe, to jest Jarosław :>